Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismétlésben látszott, hogy Pedri mellől indul a gólszerző, csak ő futott, Pedri meg kocogott...
Olyan, mitnha senki sem tudná, mikor, hol van a másik és késik, túl erős, vagy rossz ütemben jön a passz. Raphi pl rendszeresen kereste a passzt, lehetett látni a mozgásából, de senki nem indult egyik esetben sem, amikor ő tudta volna adni. Rettenetesen rendezetlenek vagyunk, Bernal is úgy adott el egy nagy rakás labdát, hogy a társ nem figyelt, vagy lépett a labda felé, vagy a passz nem volt elég erős. Pedri is ezért ragad a labdán. Az egyetlen működő páros a Yamal-Koundé, őket viszont öröm nézni.
Ferrán aktív?? Akkor milyen ha passzív? A félidő fele lepörgött mire először találkozott a labdával.
Miért megint csak Ferran a fekete ló?!
Az a baj, hogy ez ma bárkire igaz az elülső 5 emberünkből. Én bevallom, lekapnám Yamalt és Raphinhát is, Ferránt meg átdobnám egyszer a helyére, egyszer odakeveredett ma, volt 1-2 szép megmozdulása. Olmo szél, Torre közép.Messa írta: ↑2024.08.27. 22:21:14Pfú engem valami istentelenül felhúz ez az alibi lézengés amit Ferran nyom. 5x beljebb lennénk egy Abdéval, mert ő sem jó játékos de legalább küzdene hajtana. Szörnyű. Ennyi esélyt megkap, és egyszerűen a világon semmit nem képes mutatni. Akárki játszhatna helyette, tényleg. Bárki.
+1, nem értem Flick miért szivatja saját magát azzal , h játszatja..érthetetlenMessa írta: ↑2024.08.27. 22:21:14Pfú engem valami istentelenül felhúz ez az alibi lézengés amit Ferran nyom. 5x beljebb lennénk egy Abdéval, mert ő sem jó játékos de legalább küzdene hajtana. Szörnyű. Ennyi esélyt megkap, és egyszerűen a világon semmit nem képes mutatni. Akárki játszhatna helyette, tényleg. Bárki.