Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Ez gyönyörű volt, Raphinha gólpassza és Fermin megmutatja a csatárainknak, hogy kell kapura lőni, nem mint valami nyeszlett tekergetős valami, hanem keményen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
A mid-block teljesen kiveszi a kozeppalyankat, de már egy jó csellel vagy passzal mögé lehet kerülni. Roony jó kell legyen ebben, Yamal meg főleg. Sok ilyen gól lehet, szebb is
Eltört passz, világi balfék suta eltört lövés, 1-0 ide.
Ennyi elég is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Így lesz.
Olmo gólja nagyon szép volt, Lewa meg csak bepiszkálta olyan Lewandowski módon.
Joan Garciara nem nagyon vannak jelzők, elképesztő! Én is épp azon gondolkoztam mint itt sokan, hogy a madridisták (főleg a BL-ben) Courtois óta érezhetik ezt, amit mi most JG óta.
...és kijön, nyomás alatt kb 60-as pulzussal külsővel átemeli az őt letámadó centert, lábra adva a védőnknek. Nem mondom, hogy valami extra nehéz helyzet volt, de az a magától értetődő lazaság, amivel megoldotta...
Ez a Garcia egy glitch a rendszerben, nem tudom, ez bement volna, de még ezt is védte. Növelhetnék a kaput 1-1 méterrel a két szélen, és még mindig 0-0 lenne kb.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw