Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Sylvinho_
Capitá del Barça

2006.12.07. 15:14:32

Nem tudom, hogy a Liverpool miért lenne erősebb az Arsenal-nál?! :roll: Meg a Milan a jelenlegi formájában?!Nem értem...
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
Subinho
Director del Fútbol

2006.12.07. 15:13:45

egyébként meg annyi, h olyan csapat ellen kéne játszanunk, akivel nem toltuk az utóbbi években, mert kicsit uncsi már az állandó cselszi-werder-milan trio... nem??? mondjuk nem lenne egyszerű egy arsenal elleni megismételt döntő... :shock:
Subinho
Director del Fútbol

2006.12.07. 15:10:54

Ordog írta:Nos tehát a lehetséges ellenfeleink...

1. Lyon
2. Manchester United
3. Milan
4. Liverpool
5. Arsenal
6. Bayern München

Erősorrendben írtam őket... Lyon és a MU között nem tok dönteni, ami tény: jó lenne őket elkerülni az első körben. A másik 4 csapat könnyebben verhető úgyvélem... Én személy szerint a németeknek örülnék a legjobban, vagy esetleg a Liverpoolnak.

Ti, hogy vagytok ezzel??
azért az erős, h a milant a 3. legerősebb ellenfélnek tetted!!! hetek óta nagyon [auto_cenzúra] és ha most összekerülnénk nagy verést kaphatnának. azért csak feltételes módban, mert a werder ellen is elszórakozgattak a srácok 2-0 -nál, pedig 4 is lehetett volna. igaza van annak aki azt mondta, mint a milan a liverpool ellen... csak szerencsére a werder nem liverpool... :?
sztem a lyon nagyon erős és egységes csapat, de nem szoktak ők tovább menni... pedig volt már tőlünk gyengébb ellenfelük! a MU a pillanatnyi formától függ, lehetnek addigra bomba formában, de láttuk őket már [auto_cenzúra] játszani. persze ez a barcára is igaz. a milan ellen a pillanatnyi állás szerint sima győzelem, a pool, az arsenal, meg a münchen meg majd kiderül. elvileg verhetők mind, de nagy küzdők, tehát kb. mint a MU! nem is tudom kinek örülnék a legjobban... talán a milan-liverpool duo valamelyike... de komoly csapat mind... nagyon komoly most a mezőny! de a lényeg: tavaszra itt lesz messi-eto'o-saviola!!! és féljenek tőlünk, akárcsak a milan, mert van miért!!! :twisted:
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.12.07. 10:55:16

JELEN pillanatban. A meccsek tavasszal lesznek. Addig bármi történhet.
alpine89
Barça C
Kapcsolat:

2006.12.07. 10:45:05

Nagyon remelem h a Milannal kerulnek majd ossze!!!
Nagyobb az esely a tovabbjutasra.A tovabbjutottak kozul szerintem a Milan all jelen pillanatban a legxarabbul :D
xatary
Jugador del Barça

2006.12.07. 09:50:11

Ne a pillanatnyi formából induljunk ki, mert a meccs februárban lesz :!: Addig még akár milánóban is lehet egy edzőváltás :) Szerintem a MU és a Milan is nagyon be fog vásárolni januárban, Anri visszatér az arsenalba és Lyonban is felépülnek a sérültek (fred, wiltrod). Szóval sztem mindegy kit kapunk, ellenünk úgyis fel fogják szívni magukat. A MU nak azért örülnék, mert még nem voltam az álmok színházában, a Bayernek és a milannak meg azért, mert kocsival is ki lehet jutni gyorsan :D
Barcaforever
Director del Fútbol

2006.12.07. 08:40:03

LeoMessi írta:Én a Lyonnak vagy a Manchesternek örülnék a legjobban a hat csapat közül. Mindenképp jobb lenne ha egy erősebb riválist kiejtenénk az elején, mint hogy túl könnyen verjük mondjuk a Liverpoolt és a játékosok elbízzák magukat. Ha a Barca jó formában van ezek közül bármelyiket képes elverni, épp ezért kéne mondjuk a titkos favorit Lyon, aki ellen felszívnák magukat és azzzal a lendülettel már el is menetelhetnének a döntőig
Én meg pont azt akartam írni, hogy kerüljük el a Lyon + a Manchestert.Sztem még szükség van egy kis erő gyűjtésre, mert egy bomba Barca ezt a Werdert azért 4-5 góllal verte volna.

Sztem azért kicsit túlzás, hogy "könnyen" vernénk el a Liverpoolt. :wink: Nagyon jó csapatuk van, főleg a támadó alakzat erős.

Sztem jöjjön a Milan vagy a Bayern. :twisted:
Kép
LeoMessi
Barça B

2006.12.07. 07:57:08

Én a Lyonnak vagy a Manchesternek örülnék a legjobban a hat csapat közül. Mindenképp jobb lenne ha egy erősebb riválist kiejtenénk az elején, mint hogy túl könnyen verjük mondjuk a Liverpoolt és a játékosok elbízzák magukat. Ha a Barca jó formában van ezek közül bármelyiket képes elverni, épp ezért kéne mondjuk a titkos favorit Lyon, aki ellen felszívnák magukat és azzzal a lendülettel már el is menetelhetnének a döntőig
Visca el Barça!
Pedro
Jugador d'estrella

2006.12.07. 00:31:06

Vsz a MU-tól nem kell annyira tartani, bár kétségkívül az erősebbek között van. Mindenesetre elég pikáns volna, ha mondjuk Larsson ejtetne ki minket :D A lényeg, hogy a Manchester egyelőre elég szerencsésnek mondható, már ami a sérüléseket illeti, hiszen van vagy 12-13 játékosuk, aki jó, viszont a kispadjuk mocskosul rövid, márciusra pedig egyrészt fáradni fognak, másrészt olyan nincs, hogy ne sérüljön le senki közülük. A 'pool jöhet bármikor, bár idegenben kellemetlen ellenfél volna. És ne feledjük, csoportmásodikként otthon játszuk az első meccset. Az Arsenal nagyon szép focira képes, sztem ellenük bármi lehet. A Milannak pedig a bajnokságban már rég elment a hajó, csakis a BL-re fognak koncentrálmo, még ha gyengébbek is, mint a közelmúltban bármikor. Lyonnal is elbánhatunk, persze kétségkívül a legnehezebb ellenfél. Bayernnek esélye nem volna.

Egy szóval sztema kívánatos ellenfelek a 'Pool és a Bayern, a Milant azért még mindig fekete lónak gondolom.

Sztem a csoportelsők inkább fognak tartani tőlünk, mint mi tőlük ;)
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.12.07. 00:25:20

Milan, Pool, München.

Egyértelmű. :)

A másik három közül pedig a Lyont és a MU-t mindenképp elkerülném. :)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.12.06. 23:42:15

Nos tehát a lehetséges ellenfeleink...

1. Lyon
2. Manchester United
3. Milan
4. Liverpool
5. Arsenal
6. Bayern München

Erősorrendben írtam őket... Lyon és a MU között nem tok dönteni, ami tény: jó lenne őket elkerülni az első körben. A másik 4 csapat könnyebben verhető úgyvélem... Én személy szerint a németeknek örülnék a legjobban, vagy esetleg a Liverpoolnak.

Ti, hogy vagytok ezzel??
Lionel86
Jugador d'estrella

2006.12.06. 22:15:24

Szevasztok!!!
Részben igazat adok nektek , de ha jól néztétek tegnap a meccset szerintem egy percig sem forgott veszéjbena győzelem. Akkor rúghattunk volna gólt amikor akartunk volna! Abban igazatok van, hogy 2 után nemkellet volna leállni de a csapat pont annyit adott ki mint amennyi kellett!! Gyulára kicsit én is mérges voltam, de hosszú idő után most játszott elfogadható módon!!!
Ja itt mondjátok hogy 4-0? Széplett volna de meccs előtt kiegyeztetek volna a sima 1-0 al is nem?Mondjukígy utólag lehetett volna sima 4! De a lényeg a továbbjutás most a bajnokságra kell összpontosítani hogy aztán tavasszal messivel és etooval meneteljunk a bl ben!!!!
Forca Barca!!!!!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.12.06. 21:43:23

Komáim!
Annyit még én is hozzátennék, hogy kibolondult majdnem 100000 ember
a Nou Campba. Elég sok pénzt otthagytak a pénztárakban, talán 2-0 után
még megérdemeltek volna vagy hármat!
Az ellenfelek sokkolásáról nem is beszélve!
Jól meg kellett volna csapni a Brémát, hogy nyöszörögjön, aztán egy kissé
tele lenne a többiek gatyesza a jövőt illetően!
Erőt demonstrálni és gálázni! A feltételek adottak voltak!
Ejnye-bejnyézik Krojfotok.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.12.06. 17:12:12

Részben én is egyetértek azzal,amit cruyff írt,de csak részben.Természetesen nekem sem tetszett,hogy ennyire magunkra húztuk őket,de nekem úgy tűnt,ha szoros a meccs,tudtunk volna váltani.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.12.06. 17:09:45

Kicsit idegesít,hogy állandóan azt kell olvasnom,csak a Lyont ne kapjuk...Jó csapat a Lyon,de álljon meg a menet...
Én úgy vagyok vele,féljenek inkább ők tőlünk.Mi csak tiszteljük őket.
Én nem bánnám,ha összesorsolnának velük minket.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.12.06. 17:00:27

cruyff írta:Nagyon mérges voltam. 2-0 után úgy visszavett a csapat, hogy én ilyet a Barca esetében még nem láttam. Szórakoztak. Deco sarkalgatott :x . EZT NEM LEHET CSINÁLNI! Ha valaki kiváncsi arra, hogy vesztette el a Milán a BL döntőt a Pool ellen, hát így. Ha ennek a középszar Werdernek sikerült volna 1 gólt találnia (akár amikor Valdes elnézte és kapufa lett, vagy mikor már megint :evil: maga elé ütötte de Thuram hál ' Istennek érkezett...) akko NAGYON meleg lett volna a pite! Ilyet nem lehet csinálni, hogy mikor gálameccset játszhatnánk, akkor elkezdjük félvállról venni és sarkalgatni, esernyőzni.... Guily pedig hát amiket kihagyott.... Igen 4-0-nál már vissza lehtett volna állni "sleep-módra" de 2-0 az még meleg. Ezek meg szórakoztak millió fan idegeivel. Komolyan mondom, szerintem adrenalinfüggő mindegyik! JACKASS! Mondom, 15 éve nézek Barca meccset, de még soha nem adtuk így át a területet senkinek. Főleg nem egy olyan csapatnak, amelytől osztálykülönbség választ el minket! :idea: 2-0 után mindenki elkezdett önzőzni, stb...MIÉRT? :roll: Egy 4-est minimum kellett volna hinteni a játék alapján. Meg is lett volna a kihagyott ziccerekkel együtt, ha nem szórakoznak. Ezzel együtt szép volt fiúk, grat a csapatnak és mindenkinek aki a Barcáért szorított.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú hozzászólást egy az egyben berakok idézetnek, de cruyff monológja olyan, mint ha én írtam volna. Ugyanígy gondolom én is. Legfeljebb annyi kiegészítéssel, hogy szerintem a Werder azért nem annyira rossz, hogy osztálykülönbségről beszéljünk, szerintem igenis hajtós, technikás csapat.
De én sem láttam még ilyet, hogy ennyire átadjuk a területet a másik csapatnak, egyénieskednek, még baj is lehetett volna belőle! Valdes pedig... az a kapufa... Szívhatta volna a fogát ha az bemegy :)
Előre a TITOlusokért!
haze71
Entrenador del Barça

2006.12.06. 16:06:00

Cruyff: Tökéletesen egyetértek minden észrevételeddel, mint ha magamat olvastam volna. Örüljünk a továbbjutásnak és felejtsük el a második félidőt.
bandyka
Barça C

2006.12.06. 15:27:36

nagyon jó!!!
...nem az a lényeg, hogy milyen sört iszol, hanem az, hogy kivel...
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.06. 15:08:55

windu írta:hihetetlen milyen potenciál van a barcába
messi és eto nélkül gyakorlatilag 20 azaz húsz perc alatt elintézték a srácok a meccset
így van! a hétvégi meccsen pont ennek az ellenkezőjét láttuk, de hála Istennek összeszedték magukat a srácok. -szabályosan kivégezték a Brémát az első 20 percben.

engem Iniesta újra lenyűgözött. a támadóképességét és a labdabiztosságát ismerhettük eddig is, de amit tegnap dolgozott a középpályán, na az nem volt semmi! jobb oldalon, baloldalon ...mindenhol ott volt, odapiszkált, labdát szerzett, taktikailag kulcsfontosságú volt a játéka.

csakhát szegény Xavi...
Pedro
Jugador d'estrella

2006.12.06. 15:02:56

cruyff: sok mindenben egyet értek veled, a 60. percig én is nagyon ideges voltam, de kibekkeltük szerencsével. Ilyet tényleg nem lehetne csinálni, a lényeg persze a továbbjutás.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
windu
Jugador d'estrella

2006.12.06. 14:56:44

hihetetlen milyen potenciál van a barcába
messi és eto nélkül gyakorlatilag 20 azaz húsz perc alatt elintézték a srácok a meccset
a werder jócsapat és jó formába érkeztek de így is egyszerűen kevesek voltak
ez nagyon bíztató a jövőre nézve
az hogy lazsáltak abszolút belefért
lehet ha 70 percet hajtunk lesérül vki ki tudja
szal raj volt ez így nagyon raj
zsüli rughatott volna még 1 et mer nagyon hajtott
Zinedine Zidane
cruyff
Entrenador del Barça

2006.12.06. 14:49:33

Nagyon mérges voltam. 2-0 után úgy visszavett a csapat, hogy én ilyet a Barca esetében még nem láttam. Szórakoztak. Deco sarkalgatott :x . EZT NEM LEHET CSINÁLNI! Ha valaki kiváncsi arra, hogy vesztette el a Milán a BL döntőt a Pool ellen, hát így. Ha ennek a középszar Werdernek sikerült volna 1 gólt találnia (akár amikor Valdes elnézte és kapufa lett, vagy mikor már megint :evil: maga elé ütötte de Thuram hál ' Istennek érkezett...) akko NAGYON meleg lett volna a pite! Ilyet nem lehet csinálni, hogy mikor gálameccset játszhatnánk, akkor elkezdjük félvállról venni és sarkalgatni, esernyőzni.... Guily pedig hát amiket kihagyott.... Igen 4-0-nál már vissza lehtett volna állni "sleep-módra" de 2-0 az még meleg. Ezek meg szórakoztak millió fan idegeivel. Komolyan mondom, szerintem adrenalinfüggő mindegyik! JACKASS! Mondom, 15 éve nézek Barca meccset, de még soha nem adtuk így át a területet senkinek. Főleg nem egy olyan csapatnak, amelytől osztálykülönbség választ el minket! :idea: 2-0 után mindenki elkezdett önzőzni, stb...MIÉRT? :roll: Egy 4-est minimum kellett volna hinteni a játék alapján. Meg is lett volna a kihagyott ziccerekkel együtt, ha nem szórakoznak. Ezzel együtt szép volt fiúk, grat a csapatnak és mindenkinek aki a Barcáért szorított.
VISCA EL BARCA!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.06. 14:31:55

Megjegyzem, nehezebb meccsre számítottam, de végülis összességében nem volt az, nagyon kellett az első negyedórában lőtt gól, utána a második pár perccel később, akkor már eldőlt a meccs, persze több gólt is lőhettünk volna. Majd ami a Werder ellen kimaradt, az bemegy a Sociedad ellen :!: :wink:
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.12.06. 14:24:33

áléálé BARCA ééééé áléálé BARCA oooo !!!!!
Hello mindenkinek !!!nagyon örülök hogy nyertünk nagyon jól játszottunk !!!
BARCA ÉÉÉÉÉÉÉ NAYON BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!
pockos13
Barça C

2006.12.06. 14:21:23

Sziasztok!Szenzácios első félidő után egy kicsit gyengébb 2.de nem baj.A csapat pont annyit adott ki magábol amennyit kellett.Tegnap pont ennyi elég volt a biztos sikerhez.A mágus ismét pazarul játszott de jól muzsikált az egész csapat.A pénteki sorsolást nyugodtan várhatjuk idegeskedjenek az ellenfelek hogy minket is kaphatnak.VISCA EL BARCA!!!!
Válasz küldése