Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek. Pep egyenlőre semmit nem újított a csapaton és mindig ugyanaz megy, pedig még az elején több felállással is ígérgetett. Egyenlőre nem sokkal jobb mint Rijkaard.Mikaos írta:Sajnos rájöttek a játékunk lényegére. (Vagy legalábbis, most már jól is alkalmazzák ellenünk a módszert.)
Lehet előhúzni a személyi kártyákat, hogy most éppen ki a béna, de nem látom sok értelmét (gondolom, az élő közvetítések fórumban most Busquets, Henry, Ibra és Piqué vannak előhúzva a tarsolyból).
Azt kellene belátni (mielőtt megy a kissé óvodás ujjal mutogatás), hogy az egész csapat gyengén muzsikál. Én ezt nem feltétlenül a motiváció hiányának, vagy Ibra ideigazolásának tulajdonítom.
Feltűnő, hogy a Kazany óta a legtöbb csapat az "aktív védekezést" műveli, ami azt jelenti, hogy folyamatosan letámadják a középső védőinket, akik ezáltal nem tudják kihozni a labdát rendesen - így nem jut el a középpályásokig, vagy csak neccesen, aztán ez szépen összeadódik a végére. Ezt játszotta legutóbb a Tenerife is...csak hát ugye az más szint, és ráadásul még nekik is bejöhetett volna!
Ahogy Iniesta is nyilatkozta: kell valami új taktikai, stratégiai variáció. Nem csak a "rövidpasszos, felhozzuk a labdát szép lassan" -stílus. Az egy dolog, hogy meg kéne tanulnunk kontrázni, de valahogy az alap beállítottságunkon is kéne állítani egy meccs közben, hogyha baj van.
Pedig én jobban szeretem őket hallgatni mint pl Hajdút. Nekem ők a kedvencek, na meg persze Horváth Feri.kurdt írta:Ezt ugye te sem gondolod komolyan.......barcafan0911 írta:Nem értem miért utáljátok ennyire a sk kommentátorait. H. Zoli, Világi és Léderer nem rosszak.
Egyik rosszabb, mint a másik egy röhely az egész SportKlub
Horti mondjuk jó arc, Léderernek meg van önkritikája, de egy komolyabb tornán egy meccset sem bíznék rájuk
Ezt ugye te sem gondolod komolyan.......barcafan0911 írta:Nem értem miért utáljátok ennyire a sk kommentátorait. H. Zoli, Világi és Léderer nem rosszak.
Tudom, hogy többen is utálják Hortit, de az én idegfeszültségemet kimondottan oldja, hogy meccs közben löki a hülyeségeitFecooo írta:basszus, Hetthéssy lesz a kommentátor...
Köszi szépen kantykanty írta:Messi94 írta:Tud nekem valaki segíteni?![]()
Valaki nem tudja véletlenül,hogy a neten hol lehet majd nézni a meccset?
''Távkapcsoló a kézben''topic-ba irj legközelebb.
![]()
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Itt biztos találsz számodra megfelelőt.
Messi94 írta:Tud nekem valaki segíteni?![]()
Valaki nem tudja véletlenül,hogy a neten hol lehet majd nézni a meccset?