Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Helyes! (tköm tele van már a sok diskurálással:) csak jöjjön már a meccs!
nálam a Nou Campbe nem sok vizet fog zavarni ..reményeim szerint .. a tapasztalat azert egy Barca ellen sokat tud tenni ..viszont nemlesz kinek szaggatni a játékot ...levproff írta:Wilshere meg szinte biztos
Van Persie, Walcott, Fabianski, Vermaelen, Song és Fabregas. Cescet összerakják keddre és még aki kisebb sérüléssel bajlódik és szintén vállalni tudja. Van Persie és Walcott tuti nem lesznek.KamTam írta:Valakinek, van infója arról, kik is hiányoznak, az Arsenal oldaláról holnap???
Valószínűleg neked lesz igazad:lui1698 írta:Én inkább szavaznék bizalmat a Busi-Abidal tengelynek. Milito-t félek szétszednék az angolok.Lionel85 írta:Muszáj lesz Militónak játszania, a legfrissebb hírek szerint Puyol íngyulladást szenvedett és nem játszhat holnap. Milito-Abidal kettős lesz nagy valószínűség szerint.
Én inkább szavaznék bizalmat a Busi-Abidal tengelynek. Milito-t félek szétszednék az angolok.Lionel85 írta:Muszáj lesz Militónak játszania, a legfrissebb hírek szerint Puyol íngyulladást szenvedett és nem játszhat holnap. Milito-Abidal kettős lesz nagy valószínűség szerint.
Pedro szerintem már kezd kilábalni a rossz formájából, ráadásul nagyon jól mozog ő. Hasznos a csapatnak. Bár egy támadóbb Arsenal ellen talán nem lenne erre annyira szükség. Majd meglátjuk.Leomessi14 írta:szerintem meg epp,hogy kell Pedro,ilyenkor nagyon fel szokott porogni es o legalabb nem hagyja ki a ziccereit.Iniesta kell a kp-ra,nem szabad megbontani oket.gergo9 írta:Maxwell-Milito alias Dumb és Dumber duót elfelejteném a visszavágóra.
Egyébként nem zárták ki Puyol visszatérését csak nem túl sok esélyt látnak rá.
Adriano-Abidal-Busqets-Alves sor kellene vissza-vissza lépő Masch-al.
Adriano-Masch nagyon jó formát mutattak én bízok bennük.
Egyébként megemlítem hogy nem zárható ki a védelem gyengesége és Pedro borzasztó formája miatt egy Xavi-Masch-Keita kezdő sem ahol Iniesta inkább a támadóharmadban kap szerepet nem teljesen Pedro szerepkörében hanem ahhoz hasonlóan mint amit tavaly előtt játszott az Inter ellen 2-0ra megnyert meccsen.
szerintem meg epp,hogy kell Pedro,ilyenkor nagyon fel szokott porogni es o legalabb nem hagyja ki a ziccereit.Iniesta kell a kp-ra,nem szabad megbontani oket.gergo9 írta:Maxwell-Milito alias Dumb és Dumber duót elfelejteném a visszavágóra.
Egyébként nem zárták ki Puyol visszatérését csak nem túl sok esélyt látnak rá.
Adriano-Abidal-Busqets-Alves sor kellene vissza-vissza lépő Masch-al.
Adriano-Masch nagyon jó formát mutattak én bízok bennük.
Egyébként megemlítem hogy nem zárható ki a védelem gyengesége és Pedro borzasztó formája miatt egy Xavi-Masch-Keita kezdő sem ahol Iniesta inkább a támadóharmadban kap szerepet nem teljesen Pedro szerepkörében hanem ahhoz hasonlóan mint amit tavaly előtt játszott az Inter ellen 2-0ra megnyert meccsen.
őt szeressükab1daL írta:A keddi meccset Massimo Busacca fogja vezetni.
Sebezhetőbb? Úgy gondolom hogy ezt az Arsenalt szét kell szedni, nálunk kell hogy legyen a labda, és Mascherano rászolgált hogy bízzunk benne, de kötve hiszem hogy amúgy is rajta menne el a meccs, minden a helyzetek kihasználásán fog múlni.Fecooo írta:az a baj, h így a középpályánk lesz sebezhetőbb...Sanama írta:Fogadjunk,hogy Milito nem fog kezdeni...
Alves-Sergi-Abi-Maxwell
ez lesz a védősor,mernék rá fogadni