Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne vészmadárkodjunk kérem szépen! Meglesz ez! 1-1 nél is azt mondtad h ennyi vége kiestünk..... mennyi is az állás most? 3-1?messideco írta:+egy kapott gólkiesés
Ez már nem egy-egy villanásról, egy-egy játékosról szól, ez a csapatjáték iskolája amit ma bemutatnak egy ilyen szintű csapat ellen.FtcSikiHun írta:Kíváncsi vagyok a meccs végén az Eurobarca kit fog meccs legjobbjának választani. Messi, Alves, Iniesta, Xavi, Pedro, Masch, és még sorolhatnám, mindenki a maxot hozza. És mi nem állunk be védekezni, ez az igazi futball.
Múltkor Real-Lyon-on , Auxerre ellen végig Marseille-t mondott, mikor a csoportmeccseket emlegette....meg volt még valami csak arra már nem emlékszemLPKeke írta:most komolyan! találjunk már vkit aki nem téveszti össze valdest almuniával van koncsielszkit abidallal!!!
De azért nem bánnám ha a 3 mondjuk 5 lenne9Dave írta:Én isBree írta:lol, 3-1re tippeltem
Horti Gábor?LPKeke írta:most komolyan! találjunk már vkit aki nem téveszti össze valdest almuniával van koncsielszkit abidallal!!!
Én valahogy még csak szikráját sem érzem a sajnálatnak! Még 3at!bali 15 írta:ÁÁÁ. Én komolyan mondom, sajnálom a londoniakat.