Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Mihu
Director del Fútbol

2011.04.08. 18:29:30

Nem hinném, hogy Pep a Betis meccs után hagyná hogy a srácok csak egy pillanatig is könnyelműen vegyék a visszavágót. Vagy ha igen, akkor az valószinűleg mészárlássá torkollana az öltözőben :D

Én voltam az aki nyugalomra intett itt mindenkit az odavágó előtt, hogy nagyon nagyon kemény lesz, stb stb, de most már én is azzal kelek és fekszek hogy Barca-Real 4x :wink:
menczel
Entrenador del Barça

2011.04.08. 18:25:46

Bányász írta: Szerintem van annyira profi a csapat és Pep,h egy négy gólos előnyt bárki ellen megtartson.Főleg úgy,h mióta Pep az edző talán 3x ha kaptunk 3nál több gólt.Pedig játszottunk különb csapatokkal is.
Sztem sose kaptunk 3-nál többet, 3at is talán ha 4 szer összesen 3 év alatt. (és azokon a meccseken se 0-3 volt). Sőt volt valami olyasmi rekord is ami rémlik, hogy valami elképesztő kevésszer kaptunk ki közte kettővel, hárommal közte meg soha.

2nél többet akartam írni. :wink:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.04.08. 18:13:00

Sanama írta:Ha a Donyeck támadói a helyzetek harmadát belőtték volna,akkor most 5-3 vagy 5-4nél állnánk nem 5-1nél,ez pedig sokat elmond a védelemről....
Jó de az az első meccs volt.Az már a múlt.És bár könnyedén lehetett volna 5-3 v 5-4 a vége(erre sokan mondhatják,h de lehetett volna 7-1is) de nem lett ugyh sztem higgyük el,h lehet a Sahtar akár mennyire jó nem képes egy Bl negyeddöntőben néggyel verni a Barcát.

Szerintem van annyira profi a csapat és Pep,h egy négy gólos előnyt bárki ellen megtartson.Főleg úgy,h mióta Pep az edző talán 3x ha kaptunk 3nál több gólt.Pedig játszottunk különb csapatokkal is.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
menczel
Entrenador del Barça

2011.04.08. 17:55:39

geridoss írta:Kezeljük már helyén ezt a győzelmet! Nincs még meg a továbbjutás. Ez a Sahtar hetet lőtt a Romanak! Ha kiengedünk, végünk. A Camp Nouban is voltak lehetőségeik az ukránoknak, tényleg csak Valdesnek és a szerencsének köszönhetően maradt az 1 kapott gól...

Többen már várjátok a Madridot az elődöntőben, mikor még nekik is lesz egy kellemesnek kicsit sem mondható londoni kirándulás, meg egy még brutálisabb meccs nekünk Ukrajnában...
Akkor kezeljük a helyén ezt a győzelmet, ha belátjuk, hogy továbbjutottunk. Elég ha a csapat szerény marad, mi szurkolók kimondhatjuk egymás között mi a valódi helyzet.
A valódi helyzet pedig, hogy ~70 Bl meccsen született már hasonló eredmény és abból 1 azaz egy alkalommal sikerült fordítania az ellenfélnek. És nyilván akkor nem is a világ legjobb csapata volt az ellenfél ott. Az sem jelent semmit, hogy otthon 3 éve veretlenek. Mert ezeket az eredményeket nem Barcelona szint ellen érték el. Ha azon múlna elvennénk az otthoni szüzességüket, sőt az sem kizárt hogy bár nem kell nyernünk, ennek ellenére mégis fogunk. Egyszerűen azért mert mi vagyunk a Barcelona, amelyik mindig győzelemre játszik :)
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.08. 17:10:24

Ha a Donyeck támadói a helyzetek harmadát belőtték volna,akkor most 5-3 vagy 5-4nél állnánk nem 5-1nél,ez pedig sokat elmond a védelemről....

Még egyáltalán nincs meg a továbbjutás,persze jóval közelebb van hozzá a csapat,mint a Donyeck. De nem szabad félvállról venni a visszavágót
geridoss
Director del Fútbol

2011.04.08. 17:05:38

Kezeljük már helyén ezt a győzelmet! Nincs még meg a továbbjutás. Ez a Sahtar hetet lőtt a Romanak! Ha kiengedünk, végünk. A Camp Nouban is voltak lehetőségeik az ukránoknak, tényleg csak Valdesnek és a szerencsének köszönhetően maradt az 1 kapott gól...

Többen már várjátok a Madridot az elődöntőben, mikor még nekik is lesz egy kellemesnek kicsit sem mondható londoni kirándulás, meg egy még brutálisabb meccs nekünk Ukrajnában...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.08. 16:34:12

Enjoy írta:Nem járunk jól, ha nagyon lazára vesszük a visszavágót!!!
Szerencsére ez nem jellemző a csapatra! :wink: Így nyugodtan pihenhet szerintem pár ember, nem lesz gond.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Enjoy
Capitá del Barça

2011.04.08. 16:09:33

Barcaman14 írta:Csak most van időm írni a meccsel kapcsolatban amiről mellesleg lemaradtam. :( Az eredmény vizosnt több mint jó, és ahogy olvasgatom itt a hsz-eket a játék is jó volt. A biztos előny megvan, ami nagyon fontos, így Ukrajnában én is egy erőteljes pihentetést várok.

Érik a 4 El Clásico! :twisted:

Visca el Barca :!:
Nem volt az olyan sima, mint az eredmény.
Brutális védelmi hibáink voltak, amiket simán kihasználhattak volna az ukránok... Szerencsén, s Valdes-en múlt, hogy nem kaptunk még vagy 3 gólt!

Nem járunk jól, ha nagyon lazára vesszük a visszavágót!!!
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.08. 16:04:38

Csak most van időm írni a meccsel kapcsolatban amiről mellesleg lemaradtam. :( Az eredmény vizosnt több mint jó, és ahogy olvasgatom itt a hsz-eket a játék is jó volt. A biztos előny megvan, ami nagyon fontos, így Ukrajnában én is egy erőteljes pihentetést várok.

Érik a 4 El Clásico! :twisted:

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.07. 13:19:43

Rivaldinho írta:
Blaugranafan írta:
Game90 írta:
Csak összejön a 6 Barca - RMadrid meccs ebben az idényben... :)
5;) (2 bajnokság, 2 bl, 1 kupa)
+1 szuperkupa
egyik se jó :D

ha az augusztusi szuperkupát is ehhez az idényhez vesszük,akkor 7! klasszikus lesz (2bajnoki, 1kupadöntő, 2bl, 2! szuperkupa meccs-mivel oda vissza vágós emlékeim szerint))
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.07. 12:59:23

MessiFan írta:Legyen 5-0 :D
:lol:
Én kifejezetten egy ilyen meccsre számítottam mert nagyon kitámadott a Shaktar. Grat a Barcának, hatalmas meccset játszottak és jöhet a Real az elődöntőben!
Vamos!

Nálam a legjobb: Alves
De mindenki kitűnően játszott.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2011.04.07. 12:22:06

Blaugranafan írta:
Game90 írta:Én csak röviden :) :

Legfontosabb dolognak azt tartottam, hogy ne kapjunk gólt...hát csak sikerült kapni egyet... :evil: De kit érdekel, ha lövünk ötöt :D Nagyszerű meccs volt, nálam a MOM: Iniesta.

+1 szuperkupa
Blaugranafan
Barça B

2011.04.07. 12:19:10

Game90 írta:Én csak röviden :) :

Legfontosabb dolognak azt tartottam, hogy ne kapjunk gólt...hát csak sikerült kapni egyet... :evil: De kit érdekel, ha lövünk ötöt :D Nagyszerű meccs volt, nálam a MOM: Iniesta.

Kép
PCsabi
aka Game90

2011.04.07. 12:17:04

Én csak röviden :) :

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.07. 10:00:29

Akkor:
Egy ilyen meccs után csak elégedettek lehetünk. Egy remek este volt és újabb fantasztikus győzelemnek, erődemonstrációnak lehettünk a szemtanúi.
Igen a védelemben voltak kisebb hibák, de nem lett gól belőle és ez a lényeg. Az, h egy erősebb csapat ezt kihasználja, annak nincs sok értelme, mert minden meccs más. Egy erősebb csapat ellen, lehet, h nem lett volna ennyire könnyelmű a hátsósor. Ezzel csak azt akarom mondani, h kár azon filózni, h mit lett volna, ha...nem lett semmi és ez a lényeg.

Az ukrán csapatot is megdicsérném azért. Kevés csapat van, amelyik a Camp Nouban nem a védekezésre fekteti a hangsúlyt. A Shaktar bátran játszott, gólt akart szerezni, felvette a harcot a Barcával, ezért az én szememben dicséretet érdemelnek. Az már egy más történet, h eléggé rutintalanok.

A csapatból mindenki jól teljesített, senki sem lógott ki negatív irányba.
A meccs embere nálam Iniesta, újdonsült apaként meglőtt az első gólját, adott egy remek gólpasszt és mezőnyben is kreatívan és hasznosan játszott. Alves is végig robolta a meccset, jól játszott, igaz volt hátul pár kisebb hibája. Ami engem az ő játékában idegesít, h néha túl akarja játszani az egészet. A tegnap is volt olyan helyzet, amikor rá kellett volna lőnie, de ő inkább beemelte Messinek. Elég jó lövései vannak, néha érdemes lenne próbálkozni. Messi magához képest nem volt semmi extra, de így is hasznos volt, sokat volt játékban, tehát rá sem lehet panasz. Aki nekem még tetszett az Villa volt, bár nem lőtt gólt, de legalább próbálkozott. Volt vagy két távoli lövése, igaz mind a kettő elég gyengére sikerült, de mégis jó volt látni, h távolról is elvállalja. A meccs igazi pozitív csalódása számomra Keita volt. A meccs előtt sokan nem értettek, h miért kezd és jó páran temették is a csapatot miatta, de nem lógott ő sem ki a sorból. A gólja gyönyörű volt, Lucescu megmutathatná Luis Adrianonak is, h hogyan kell kapura lőni. :P De a gólja mellett is volt pár olyan megoldása, amire rendesen felkaptam a fejemet.

A párharc eldőlt, a visszavágót le kell tudni és kész. Remélhetőleg páran a fiatalok közül is lehetőséget kapnak Donyeckbe, a kezdők közül pedig többen pihenhetnek. Az eredmény azt mutatja, h az ukránok egy elég gyenge csapat, de valójában szerintem nem ők gyengék, hanem a Barca ennyivel jobb jelenleg. Az megint más kérdés, h a minőség eredménnyel fog-e majd társulni. Tavaly is a legjobb csapat a miénk volt, de mégse lett meg a trófea. Idén remélhetőleg nem így lesz. DE egyszer jöjjön a Real.
Aki végig olvasta annak köszi. :P :D
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barka
Jugador del Barça

2011.04.07. 08:29:36

Visszaolvasva, az eddig leírtakat senki sem volt elégedetlen. :))
Mmi viszont nekem tegnap nagyon tetszett, hogy végre 90 percig koncentráltak a fiúk és tanultak az Arsenal elleni meccsből. A helyzetkihasználásunk szemet gyönyörködtető volt, bárcsak mindig ilyen lenne. :)) Voltak amik kimaradtak, de ennyi kell.
Meg kell hagyni, azért a szerencse is kicsit mellénk állt, mert az első húsz percben, simán kaphatunk volna 2-3 gólt. Egy jobb csapat ezeket kegyetlenül ki fogja használni, jó lenne ha Puyol visszatérne és nem lennénk ilyen szellősek hátul!
Nálam a meccs embere a végre sokat passzoló és brusztoló Messin kívül a Bíró volt. :)) Nem is tudom, mikor láttam már olyan meccset, hogy nem kezdtem el szidni és csak a végén vettem észre mikor lefújta a meccset. Jók voltak a beintések, a faltok elleni megítélések. Végre egy BL színvonalú vezetés! Bárcsak mindig ilyen lenne...

Szép volt fiúk! Gratulálok!
Hajrá Barca!!

Ui.: Iniesta sárgája nagyon kellett a legjobb meccsen játszotta el a Mourinho féle kiharcolós taktikát! :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.07. 07:58:57

Szép győzelem volt, picit meg is lepett az eredmény, mert többet vártam a Shaktartól, de szerencsére nem voltak olyan veszélyesek!
Azért az látszódott, hogy rutintalanok, s azért csak volt rajtuk teher!Hiába volt helyzetük azt mind a mi nagyon buta hibáinknak köszönhették, amiket nagyon bénán oldott meg főleg Luiz Adriano, aki tiszta ziccerbe elhagyta a labdát, meg belerugdosta Valdesbe stb!Azért ezekre a hibákra figyelni kell a jövőben!A támadószekciónk viszont jól működött, jól is támadtunk le, visszaszereztük a labdát, jól forgattuk őket!
Iniesta egyértelműen a legjobb volt, szerencsére korán megadta az alaphangulatot, a második gólnál meg ahogy mondani szokták szeme volt a labdájának!
Alves sokat dolgozott, de nagyon könnyelmű volt olykor, belebikázás a labdába, odaadta nem egyszer az ellenfélnek stb.
Messi szerintem jól mozgott, sokat kérte a labdát, jók voltak a beindulásai!Villa felőrlődött a védők között, ő kevésbé találta a helyét!Mascherano, Keita jól ellátta a feladatát, s látható amit ezerszer írtam már, ha Seydou kap egy teret, bizony ő előre is tud játszani, s ezt nem csak a bombagólja miatt írom, mert többször is elől botorkált, amit nem szokott!Pique elől jobban teljesít mint hátul :lol:
Igaz többször jól segített ki, de a gyors brazilok futóversenybe nem egyszer csúnyán otthagyták!Xavi „csak a szokásos”!Adriano is sokat dolgozott, s jól meg is fogta Srna-t!Busquets idegen poszton játszott, kényszerből nem volt életbiztosítás!
Lényeg, hogy kényelmes előnyt szereztünk a visszavágóra!Szép volt fiúk!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.04.07. 04:57:04

A visszavágón most már csak oda kell figyelni, egy korai góllal biztos lesz a továbbjutás. Szép volt fiúk!
Kép
"And my heart will leave you never."
gergo9
Director del Fútbol

2011.04.07. 01:19:39

Furcsa egy meccs volt az eddigi trendek alapján az ilyen meccseket amikor az ellen 3-4 szer eljut komolyabb helyzetig nem nyerjük meg legyen akárhány ziccerünk.
Shaktar egyébként nagyot játszott visszanézve az utolsó 3 hazai klasszikust ill a 3 nyolcad, negyed és a két hazai elődöntőt ezeknek a csapatoknak nem volt annyi tiszta helyzete mint ma a Shaktarnak.
Emelett rúgtunk gólt szögletből, átlövésből amiből kaput se szoktunk találni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.07. 01:06:53

Nah hazaértem én is. Aki bezárta, kinyithatta volna a topikot :D

5-1!

Ezért utálom,ha előzetesen fanyalognak egyesek a felállást illetően, előbb meg kellene várni a meccset, hogy mi a játék képe, stb. Úgy volt jó, ahogy.

Kíváncsi lennék ki találta el a gólszerzőket :D Iniesta,Xavi,Keita,Alves,Piqué :D (nem sorrendben)

Ahogy jeleztem a kívánságomban, aki veszélyeztetett volt -Iniesta- nagyon okosan be is szedte a sárgáját,és így a Madrid ellen ott lesz biztosan.

jó meccs volt, elején megleptek minket pár gyors támadással, aztán el is fogytak.

idegenben x lesz, és remélem Messi, Alves, és Busquets is legalább pihenni fog.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.04.06. 20:48:16

ENNYI :D 1:0
Dcser
Jugador del Barça

2011.04.06. 20:48:03

Sziasztok!

Hol megy a meccs a TV_be? azt olvastam, ( vagy csak elolvastam) hogy adják a TV-be, de egy sportadón se megy
Cser Dániel
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.06. 20:47:55

Ezt a kislányának.
Lehet, hogy tényleg 5-0 lesz? :lol:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.04.06. 20:47:47

Iniiiii :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
szajko
Director del Fútbol

2011.04.06. 20:47:44

Iniesta!!!
Válasz küldése