Én voltam az aki nyugalomra intett itt mindenkit az odavágó előtt, hogy nagyon nagyon kemény lesz, stb stb, de most már én is azzal kelek és fekszek hogy Barca-Real 4x

Sztem sose kaptunk 3-nál többet, 3at is talán ha 4 szer összesen 3 év alatt. (és azokon a meccseken se 0-3 volt). Sőt volt valami olyasmi rekord is ami rémlik, hogy valami elképesztő kevésszer kaptunk ki közte kettővel, hárommal közte meg soha.Bányász írta: Szerintem van annyira profi a csapat és Pep,h egy négy gólos előnyt bárki ellen megtartson.Főleg úgy,h mióta Pep az edző talán 3x ha kaptunk 3nál több gólt.Pedig játszottunk különb csapatokkal is.
Jó de az az első meccs volt.Az már a múlt.És bár könnyedén lehetett volna 5-3 v 5-4 a vége(erre sokan mondhatják,h de lehetett volna 7-1is) de nem lett ugyh sztem higgyük el,h lehet a Sahtar akár mennyire jó nem képes egy Bl negyeddöntőben néggyel verni a Barcát.Sanama írta:Ha a Donyeck támadói a helyzetek harmadát belőtték volna,akkor most 5-3 vagy 5-4nél állnánk nem 5-1nél,ez pedig sokat elmond a védelemről....
Akkor kezeljük a helyén ezt a győzelmet, ha belátjuk, hogy továbbjutottunk. Elég ha a csapat szerény marad, mi szurkolók kimondhatjuk egymás között mi a valódi helyzet.geridoss írta:Kezeljük már helyén ezt a győzelmet! Nincs még meg a továbbjutás. Ez a Sahtar hetet lőtt a Romanak! Ha kiengedünk, végünk. A Camp Nouban is voltak lehetőségeik az ukránoknak, tényleg csak Valdesnek és a szerencsének köszönhetően maradt az 1 kapott gól...
Többen már várjátok a Madridot az elődöntőben, mikor még nekik is lesz egy kellemesnek kicsit sem mondható londoni kirándulás, meg egy még brutálisabb meccs nekünk Ukrajnában...
Szerencsére ez nem jellemző a csapatra!Enjoy írta:Nem járunk jól, ha nagyon lazára vesszük a visszavágót!!!
Nem volt az olyan sima, mint az eredmény.Barcaman14 írta:Csak most van időm írni a meccsel kapcsolatban amiről mellesleg lemaradtam.Az eredmény vizosnt több mint jó, és ahogy olvasgatom itt a hsz-eket a játék is jó volt. A biztos előny megvan, ami nagyon fontos, így Ukrajnában én is egy erőteljes pihentetést várok.
Érik a 4 El Clásico!![]()
Visca el Barca
egyik se jóRivaldinho írta:+1 szuperkupaBlaugranafan írta:5;) (2 bajnokság, 2 bl, 1 kupa)Game90 írta:
Csak összejön a 6 Barca - RMadrid meccs ebben az idényben...
MessiFan írta:Legyen 5-0
+1 szuperkupaBlaugranafan írta:5;) (2 bajnokság, 2 bl, 1 kupa)Game90 írta:Én csak röviden:
Legfontosabb dolognak azt tartottam, hogy ne kapjunk gólt...hát csak sikerült kapni egyet...De kit érdekel, ha lövünk ötöt
Nagyszerű meccs volt, nálam a MOM: Iniesta.
5;) (2 bajnokság, 2 bl, 1 kupa)Game90 írta:Én csak röviden:
Legfontosabb dolognak azt tartottam, hogy ne kapjunk gólt...hát csak sikerült kapni egyet...De kit érdekel, ha lövünk ötöt
Nagyszerű meccs volt, nálam a MOM: Iniesta.