Élő közvetítések
-
- Llegenda del Barça
Nem tudom, hogy most ez rossz-e vagy sem. Nyilván rossz, de egy kis öröm az ürömben, hogy szerintem más még mindig többet tud nyújtani a pályán, mint mostanában ő.N7 írta:Naaa a Barca honlap aztírja,hogy Pedro bal bokája megzúzódott,nem tört el.Holnap rendesen kivizsgálják!
De ugye 2 támadóra csökkentünk...

- Kash
- Entrenador del Barça
Brávóóóóó!! keita, ez a legjobb csere amit valaha végrehajtott pep, grat neki, de aztán nem akarom hallani azt a nyálas és önsajnáló szövegét, meg a gyogyós "Granada nagyon jól játszott" szöveget, már unom ezt a jófiú vagyok marhaságot.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hétvégén el kéne kezdeni focizni azért, mert ez amit meccsek óta nyújtunk,az núdli.
Sokkal gördülékenyebbé kell tenni a támadásokat,mert jelenleg nagyon körülményesek,lassúak vagyunk.
Nem az az elsődleges hogy 4-5 gólokat rúgjunk,csak térjen vissza a jó játék.
Sokkal gördülékenyebbé kell tenni a támadásokat,mert jelenleg nagyon körülményesek,lassúak vagyunk.
Nem az az elsődleges hogy 4-5 gólokat rúgjunk,csak térjen vissza a jó játék.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lassúak és sablonosak vagyunk,már rég le kellett volna söpörni a pályáról egy tíz emberrel játszó újoncot,ehelyett az előbb kis híján kiegyenlítettek.
persze ha azt nézem hogy hétvégén azért nagy erőket mozgósítottunk, és mostanában amúgy is sok a meccs,akkor belefér ez,csak legyen meg a három pont.
persze ha azt nézem hogy hétvégén azért nagy erőket mozgósítottunk, és mostanában amúgy is sok a meccs,akkor belefér ez,csak legyen meg a három pont.
10 emberrel játszó granada ellen tili-tolizunk és Pep folyton löki a szöveget,hogy tanultunk a hibáinkból,hát én nem úgy veszem észre...
- matyi25
- Capitá del Barça
Mig a Sevilla ellen, mégiscsak a játék nem volt olyan rossz, góllövésben akadtak gondok, nomeg azért a Sevillat meg kapusát is dicsérni kell, nah ma ritka sz.rul játszunk az van...nem lesz ez igy sehogyse jo, örüljünk, hogy ma nem kapunk ki.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
Megérdemelnénk megint a döntetlent, ha nincs munka a meccsben, akkor szerencsénk sem lesz...
-
- Director del Fútbol
Szégyen.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
az még odébb van és más meccs lesz. relax.Ilúvatar írta:ha így fogunk játszani az el clasico -n, akkor szép 5-0 lesz a madridnak...
Azert mert pofan rugta Maxwellt, bar mast nem is erdemel.
-
- Llegenda del Barça
Lemaradtam a félidő elejéről, miért kapta a 2 sárgát a Granada játékos? Jogos volt?
Meg Pedro lesérült?
Meg Pedro lesérült?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2011.10.25. 21:29:39-kor.
Kicsit már idegesítő, hogy nem vagyunk képesek lezárni a meccset. Amíg ez a halvány előny lesz, addig keménykedni fog az ellenfél, hiszen érzi a lehetőséget a bizonyításra. 10-15 percre kéne megnyomni a meccset és mindenki lenyugodhatna. Ehelyett tologatjuk a lasztit és gyűjtjük a sérüléseket.
már megint ez passzív játék... 10-en vannak lehetne kicsit komolyabban is támadni és egy 2. góllal kivégezni őket,mert ugye a labda gömbölyű.
-
- Director del Fútbol
asszem utóbbiIlúvatar írta:busi térde vérzik
szerk: én úgy láttam... vagy lehet h túl sok Dextert láttam...