2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mivel tudom, hogy imádod: +1Bob_Marley írta:de vannak olyan jelek eddig a meccseken amik bizony személy szerint nagyon nem tetszenek, s nem csak erre a meccsre vonatkozik.
nem,legalább döntetlennek kellene lennie...idegenben lőtt 2 gól....KingSimon írta:2:1-nél tizenegyesek vannak?
Illetve, ha van jobbhátvédünk, esetleg kezdhetne is. (Montoya)MessiFan írta:Szerintem semmi gond nincs vele, Sánchez impotens, és 3 "védő" van hátul.. Mostmár "4"lui1698 írta:Ja, most látom, hogy jobb bekkbe bejött a szinte 0 km-es Montoya. Zsírkirály.
Idén gyenge volt a gyümölcs termés.csababarca írta:Van esze a vezetőségnek most elkezd valami komolyabb védőért tárgyalni,mert Masch nem megoldás ott. beugrónak jó,de hosszútávon életveszély. Vagy Puyolt fiatalítsák vissza valahogy,ha ő van Piqué mellett akkor őt is jobb teljesítményre sarkallja.
Ezzel várj még.D.i.N.h.O írta:ezt nem hiszem el..valahogy éreztem már Valdes bakijánál, hogy ez lesz..de majd jön Messi és rúg kettőt
![]()
..legalább most nem bíróznak majd
Szerintem semmi gond nincs vele, Sánchez impotens, és 3 "védő" van hátul.. Mostmár "4"lui1698 írta:Ja, most látom, hogy jobb bekkbe bejött a szinte 0 km-es Montoya. Zsírkirály.