sörvirsli írta:
És most mindenkitől egy őszinte tippet kérnék a végeredményt illetően!
Ne azt írjátok amit szeretnétek(én ötnullát a Barcának) hanem ami valószínű.
Szerintem 2-1es búcsú lesz.
Szerintem is 2-1 és búcsú lesz a vége. Egyszerűen azért, mert ebben a csapatban nem látom azt az erőt ,ami ahhoz kell, hogy ilyen helyzetből megfordítsák az állást.
Legutóbb a legrangosabb európai sorozatban az 1985/86-os szezonban sikerült egy csapatnak fordítani. Az akkori FC Barcelona 3-0-ra kikapott a Göteborgtól idegenben, de hazai pályán képes volt 3-0-ra győzni és 11-es rúgásokkal továbbjutni. Azóta ha egy csapat legalább 2 gólt kapott az első meccsen idegenben úgy, hogy nem lőtt egyet sem, akkor kiesett.
A Milan ellen eddig 16 mérkőzést játszottunk, ezekből 6 meccset tudtunk megnyerni 5 döntetlen és 5 vereség mellett. A 6 győzelemből egyszer született olyan eredmény ami hosszabbítást érne: 2-0-ra győztünk, idegenben 1959/60-ban. illetve egyszer született olyan győzelem amivel továbbjutnánk: a 2-0-ás meccs visszavágóján 5-1-re győztünk a Camp Nou-ban. Ez volt a két csapat első két tétmeccse. Azóta győztünk 3-2-re és 1-0-ra idegenben, 3-1-re és 2-1-re hazai pályán.
A fenti eredmények közül a Camp Nou-ban 7 meccsből 3szor tudott nyerni a csapat 3 döntetlen és 1 vereség mellett. A 3 győzelem közül a fent említett 5-1 érne továbbjutást. Érdemes megjegyezni, hogy a 7 Camp Nou-ban lejátszott meccsből egyetlen egyszer nem tudott csak gólt szerezni a Milan, méghozzá 2005/2006-ban, amikor 0-0 lett az eredmény.
Ezekhez még adjuk hozzá a védelmünk gyengélkedését és a csatársorunk bénázását. Így összességében 99,9%, hogy kapunk gólt, viszont nagy eséllyel 2-nél többet nem igen fog szerezni a csapat - maximum 3-at. De a 3-1 is kevés.
Tehát ha objektív szemmel nézem, akkor 99,9%, hogy győzünk, de kiesünk. Én egyáltalán nem várok továbbjutást. Sőt. Szenvedésre és pocsék játékra számítok.