2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pont írni akartam délután,hogy nem biztos,hogy ezt a kezdőt erőltetném ma. Lehet 3 támadót dobtam volna be, annak ellenére,hogy ez a sor(kp-cs) bizonyított idén a legtöbbet. Csak most kicsit több aktivitás kéne elől, de persze így stabilabbak leszünk.visca el barca írta:Pinto; Alves, Mascherano, Bartra, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Cesc y Neymar
hajrá lányok, mindent bele. nincs lötyögés, nincs alibi.
costa nem kezdő.
Itt az igényes hely az,ami a legnagyobb nehézség...Ronaldinho0408 írta:Üdv,
nem tudom, hogy jó topikba írok e, de talán tudtok segíteni. Azt szeretném tudni, hogy ismertek e a Deák tér környékén olyan igényes, jó helyet, ahova be lehet ülni egy sörre és jó eséllyel adják az esti mérkőzést. Valahogy nem olyan egyszerű ilyet találni még az internet világában sem.
Előre is köszi a tippeket:)
én sztem akkor sincs baj ha mi kapjuk az elsőt. akkor legalabb pörgünk 1000%-on és nem lehet lötyögni.Alcantara írta:mert az végzetes lehet, ha mi kapunk gólt először.
Fabregas nem gólerős?? Na, hát ez viccnek is rossz, középpályásaink közül messze ő a leggólerősebb és az aszisztokat is szórja.mess2009 írta:nem könnyű ez elé a meccs elé bármit is írni.ami nyilvánvalónak tűnik: ha a Barcelona nem képes legyőzni az Atl. Madridot valójában nincs is mit keresnie a BL. négyesben. az előttem az utolsó Cássico óta nem kétséges, hogy a képessége megvan a győzelemhez de az is, hogy ezt nem képes tartósan érvényesíteni,erről meg éppen a legutóbbi Liga meccs győzött meg, de akár ki terjeszthetném a tavasz szezonunkra is.
máshol már leírtam, lényegében a kulcsjátékosaink teljesítményén múlik minden! illetve majdnem minden, hiszen a foci-szerencse sok okoskodást felül írt már.
néhány érdekesség talán: mindenki a védelmünk sebezhetőségéről harsog de érdekes módon ez arányaiban közel sem igazolható a kudarcok okaként.
Messi: úgy tűnik jó formában van, de az is tény hogy a hatékonysága nem a régi ami alatt azt értem, hogy láthatóan több ziccert kihagy, több a sikertelen betörési kísérlete, tehát az eredményességhez többet kellene kiadnia magából(jobban oda kellene tennie magát, nagyobb hajtás kellene....stb)
a várható összeállításról: Fabregas szerintem általában gyenge egy ilyen csapat ellen, mert lassú és alapjában soha nem is volt gólerős de egy egy alkalommal megvillanhat ami döntő is lehet. vele kapcsolatban ha kezdő lesz inkább az a fontos, hogy mikor cserélje le!
Neymar: semmi újat nem tudok hozzá tenni, kell ebbe a csapatba és szerintem jól is fog játszani, a nagy kérdés, hogy képes e végre gólt is lőni amikor nagyon kell.
a védelmünk: egy-két gól sajna "bennük van", többet kellene rúgnunk. középen Busi sokat hozhat, de ha tulságosan nagyvonalúskodik, sokat el is adhat, Xavi és Iniesta ? hát kiben bízhatnánk ha nem bennük!
harcra fel!
Kicsit kezd tele lenni a tököm már a k**va UEFA-val meg a FIFA-val. Lassan már azt is szabályozzák, hogy ki legyen a kezdő 11ünkben. Kinek zavaró? Egyáltalán nem zavaró. Már nem a fekete-fehér tv-s korszakban élünk.pitta19 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ca-2327667
Szerintem eddig egyszer volt a fiúkon..a Celtic elleni 'odavágon'.pitta19 írta:Nem rémlik, hogy idén játszottunk volna a fekete 3. számú mezünkben, ma minden esetre ez lesz a fiúkon a matracosok ellen.
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig" target="_blank ... ca-2327667
ezek után remélem, hogy ők játszanak.visca el barca írta:biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.