Élő közvetítések
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem hiszem, hogy egyhamar elfáradnának, rég játszottak és az iram sem eszeveszett.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jobb lenne ha mindent rádurrantana 35 méterről ahelyett hogy lepasszolja és hátha gól lesz belőle mint pl Suarezé az első percben?Csaron írta:Messit mi motiválja ???ez az ember nem akar gólt rúgni vagy nem tudom de semmi jelét nem mutatja annak hogy szeret focizni!nem tudom mi van vele csak a BL-ben jatszik jól.
Mellesleg KP-ra is rendszeresen visszajön.Persze nem élete meccse.
- westerngom
- Entrenador del Barça
Leo 

Ez a Parejo attól függetlenül, hogy kahagyta a 11-est nem egy ügyetlen gyerek.

Messit mi motiválja ???ez az ember nem akar gólt rúgni vagy nem tudom de semmi jelét nem mutatja annak hogy szeret focizni!nem tudom mi van vele csak a BL-ben jatszik jól.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vajon elfáradta k a valenciaiak, vagy egy hatalmas kontrára tartogatják az erejüket?
roby122 írta:Ugyanaz mint az őszi klasszikuson.
Matyit kiléptette balra, Mach középen, Piqe és Alves a a másik oldal. Nem tudom ez már akkor sem jött be. Be kéne hozzni Rafhinat. Ő legalább lendületes még ha nem is olyan labdaiztos. Annyit most tudna mint Xavi.

Ugyanaz mint az őszi klasszikuson.
- sneco7
- Capitá del Barça
Ez a jelenet mindent leírt...Xavi elpasszolt,majd elsasszézgatott kicsit,közben szépen elfutottak mellette...sajnos eljárt felette az idő, be kéne látni neki is,meg Enriquének is.
Azt még értem, hogy Adriano le, meg azt is, hogy Rakitic be,de így, hogy egymást váltották...Mathieu,mint balhátvéd? Félek...
Azt még értem, hogy Adriano le, meg azt is, hogy Rakitic be,de így, hogy egymást váltották...Mathieu,mint balhátvéd? Félek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sneco7 2015.04.18. 17:07:40-kor.
Nem értem mit csinál. Machot visszahozza hátra?

Nem volt hülyeség a két Vkp. Igazából a taktika amit csinál nem lenne rossz, csak hiányzik belőlünk az erő. Szerencsénk volt eddig... Nem tudom direkt pihentetni akarja Rakiticet vagy az a terv, hogy ha fáradnak akkor hozza be.

- westerngom
- Entrenador del Barça
az első 1 percet leszámítva ne sajnáld.messideco írta:Milyen a játékunk, nem láttam az első félidőt sajnos?
Játékunk , mint fogalom nincs. Vannak felvillanások ,de kb ennyi.messideco írta:Milyen a játékunk, nem láttam az első félidőt sajnos?
3 szó: Ivan "Rakéta" RakiticBob_Marley írta:Frissebbek, gyorsabbak, keményebbek. Na olyan embert kéne behozni, aki ezt a három dolgot tudja kompenzálni.

Amúgy szerintem ma pont Pique az egyik legjobb.

- westerngom
- Entrenador del Barça
mindenképpen kell a két vkp. mert élve megesznek minket, simán átrohannak rajtunk!ZBarca írta:Ez a kp eddig nagyon gyenge, Mascht vagy Xavit még a szünetben le kéne hozni.
Xavi-t az 55. perceben le Ivant be!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Durva ez a Valencia... Nem csak szó szerint hanem tényleg erősen játszanak... Ilyen játékkal a Real ellen is jóesélyük van a pontra-pontokra, kérdés hogy olyan bírót kapnak-e aki engedélyezi a kemény játékot. Bár pl a Mestallában nem nagy favágással verték el őket, szóval azért nem semmi csapat.
Nem Masch-t vagy Xavi-t kell lehozni , hanem Busquetset. Kell egy dinamikusabb kp.... Nagyon lassúak vagyunk ott és emiatt átjáróház is. Piquenek meg remélem LE lever két sallert ,mert oltári hibákat vét.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Xavi valóban esélyes a lejövetelre sajnos. Egyszerűen így hogy érdemben nem tudjuk a középpálya felé eljuttatni a labdát így nehéz. Védekezésben meg Xavi már nem sokat tud hozzátenni. Frissebbek, gyorsabbak, keményebbek. Na olyan embert kéne behozni, aki ezt a három dolgot tudja kompenzálni.ZBarca írta:Ez a kp eddig nagyon gyenge, Mascht vagy Xavit még a szünetben le kéne hozni.

szerk: @noname, a bírón múlik legkevésbé szerintem. Nagyítóval lehetne akkor vizsgálni kinek mit ítélt meg vagy nem ítélt meg. Nincs vele különösebb gond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.04.18. 16:53:23-kor.

Mivel most csak egyel vezetünk félidőben, ezért ma nem X lesz, hanem kikapunk. 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- noname
- Llegenda del Barça
Az rendben lenne, ha hagyná a kemény játékot, de ezt látványosan csak a Vale-nak hagyta. Az első 4 szabálytalanság a meccsen mind a Vale-nak lett befújva pedig 2 váll vs váll szituáció és 2 keményebb szerelés volt. Sztem egyik se volt szabálytalan.Bob_Marley írta:Elég erős kifejezésnek érzem ezt. Bőven elkezdett sárgákat is dobálni és most ha veszem ALves esetét na az totál semmi nem volt. A büntetőt benézte, de alapvetően hagyja a kemény játékot, ami szerintem egy jó felfogás alapból. Pechünkre most folyamat elvesztjük az 50-50 labdákat. Ez a baj nem az hogy a bíró mit fúj vagy nem. A büntető gáz volt, de a labda nem hazudik ki is maradt. D:noname írta:
A bíró nem hagyja, ő támogatja. Legalább 6-7 esetben ellenünk fújt ok nélkül. Könnyű úgy dominálni, hogy félpercenként odarúghatsz és elveheted a labdát büntetlenül.
A Fifa egy szégyen
- CsocseX
- Jugador del Barça
Busquets, Mascherano nagyon jó döntés volt erre a meccsre. Xavi helyére Ivan, Adriano helyére pedig Alba kellene szerintem, és akkor rendben leszünk.
Nyerjünk 2-0-ra, és jó lesz.
Nyerjünk 2-0-ra, és jó lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsocseX 2015.04.18. 16:50:42-kor.
Força Barça!