2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Több ok. A VB az egyik. Messi eléggé krónikus sérülései a másik. A harmadik ok pedig az, hogy a Barca játékosai rettenetes nagy sztárok lettek. Egy "sehonnan jött edzőnek" a szava sajnos keveset ér olyanok esetében, akik már mindent megnyertek, amit meg lehet. De rakjunk be egy olyan edzőt, aki a jelenlegi sztárokhoz hasonló kultusszal rendelkezik és ráadásul kemény kezű és mindjárt hallgatni fognak rá.Yokozuna írta:Messi akarta, és megvan a második. A rejtély az, hogy tavaly mi volt vele, miért nem állt Tata Martino mellé? Pedig az sem volt rossz csapat. Most sem adtunk esélyt a szezon elején akár egy trófeára sem, emlékszem a hozzászólásokra. Messi azonban komolyan gondolta, és az élre állt. Hagyta, hogy Enriquéék változtassanak a csapat játékon, és beállt a sorba. Vajon miért? Jó lenne tudni, bár végül is a végeredmény a fontos!
Mert a nyáron VB következett.Yokozuna írta:Messi akarta, és megvan a második. A rejtély az, hogy tavaly mi volt vele, miért nem állt Tata Martino mellé? Pedig az sem volt rossz csapat. Most sem adtunk esélyt a szezon elején akár egy trófeára sem, emlékszem a hozzászólásokra. Messi azonban komolyan gondolta, és az élre állt. Hagyta, hogy Enriquéék változtassanak a csapat játékon, és beállt a sorba. Vajon miért? Jó lenne tudni, bár végül is a végeredmény a fontos!
Csak elég megnézni Salec fb profilját , és tudni fogsz mindent. Amíg a másik szerencsétlen bánkidodó agyba-főbe dicsérte Messi gólját , ő erre ennyit mondott : " kapushiba " .palesz77 írta: u.i.: Aszongya stúdióba Suárez fél évig jobbszélső volt. Ok..
Amúgy ezt tényleg nem értem hogy miért lenne baj ha szórakoztatni akarja a közönséget főleg akkor amikor már kb nyert a meccs...Ennyi erővel Ronaldinho is mindekit szétalázott mert remek cseleket dobott ellenük?Alfa írta:Ma ismét nagyon jól játszottunk . A 2. félidőben visszavettünk de ez idén nem túl meglepő. Neymar esetéről meg csak annyit , hogy nyilván rohadt idegesítő lehet az ellenfél játékosainak de én azt nem értem ,hogy miért úgy kell beszélni róla ( a Digis "szakértőkre" gondolok ) mintha egy pepe féle állat lenne https://www.youtube.com/watch?v=jKt4IBxD5oo ez nem ugyanaz mint egy sima átemelés. Arra a mondatukra reagálva , hogy ezt csak a meccsek végén csinálja itt egy jó példa , hogy nem : real meccs kb, a közepénél https://www.youtube.com/watch?v=9nlS1JUJz7A .
Irány a tripla![]()
Ja és
CAMPEOOOOOONES![]()
![]()
hopsz, bocsánat kihagytam azt hogy" összes meccsét a Spanyol Kupában"Kash írta:Ez csak a kupa sorozatra vonatkozik, ugye?MessiNeymarSuarez írta:"A Barcelona ebben a szezonban az összes meccsét megnyerte.1954 óta nem sikerült egy csapatnak sem ezt elérni"![]()
Jó ez hülye kérdés...
NyilvánKash írta:
Ez csak a kupa sorozatra vonatkozik, ugye?![]()
Jó ez hülye kérdés...
Ez csak a kupa sorozatra vonatkozik, ugye?MessiNeymarSuarez írta:"A Barcelona ebben a szezonban az összes meccsét megnyerte.1954 óta nem sikerült egy csapatnak sem ezt elérni"
PCsabi írta:Sima volt.