Alcantara írta:A mai napon egy jobb, motiváltabb csapattól kaptunk ki.
Megérdemelten jutottak tovább.
Néhány ember megtanulhatná tisztelni a csapatát a vereségtől függetlenül.
Röviden, és nagyon korrekten összefoglaltad a történéseket.
Főleg az utolsó mondatot ajánlom néhány ember figyelmébe. Tudom, sokan csalódottak, de azért kezeljük helyén a helyzetet!
Nagy gáz nincs, sőt, ha a bajnokságot és a kupát is behúzzuk, még mindig nagyon jó szezonunk lehet!
A csapatba én most is hatalmas potenciált látok, a gond az volt, hogy beleestünk abba a hibába, amibe tavaly a Real: az alap kezdőt túlterheltük, túl korán feléltük a tartalékainkat, rosszul időzitettük a formánkat. Tavaly ezek mind remekül sikerültek, és valahol törvényszerű volt, hogy kétszer egymás után nem jön össze.
Az ellenfelet meg kell dicsérni, megmutatták, hogy nemcsak védekezni, meg a játékot tördelni tudnak. Igaz, ehhez aszisztáltunk mi is a gyenge formákkal. Én egyébként örülnék, ha ők nyernék a BL-t, főleg azt szeretném, ha vissza tudnának vágni a Realnak a 2 évvel ezelőttiért.
lehetett volna ez is egy korszakos csapat, de ugyanúgy nem lesz mint az előző sem lett az...
Hát, ha az előző csapat alatt Pep Barcáját érted, az bizony korszakos csapat, méghozzá talán a modern labdarúgás egyik legjobbja. És ez a csapat is még lehet az bőven, ha behúzzuk a kupát meg a bajnokságot, akkor 2 év után 6/5-el fogunk állni a fontos trófeák tekintetében, ami egészen pazar lenne. Vagy neked mi a korszakos csapat?