Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amíg vezetünk addig keine panik.Tim írta:Tehát akkor ha jól látom, titokban vagy nyíltan kezdtek megbarátkozni a gondolattal hogy kiesünk.
Na jó, nekem is azt mondta az asszony hogy ha esetleg kiesünk "megvigasztal". Én ezért vagyok halál nyugodt.Nero. írta: Ja, múltkor valamelyik írta, hogy ha nem leszünk bajnokok akkor tönkre megy az egész nyara.Régebben én is ráremegtem a dolgokra és suliba se akartam menni pl. a Liverpooli kiesés után de azért lassan rájotten hogy vannak más dolgok is az életben.
Jó, nem bukválisan kell érteni, nyilván nem menne tönkre a nyaram, attól még lehetek rosszkedvű. A rekordok engemet amúgysem érdekelnek, a veretlenségi széria megszakadása sem zavart volna, ha nem pont a Real ellen szenvedjük el.Ja, múltkor valamelyik írta, hogy ha nem leszünk bajnokok akkor tönkre megy az egész nyara.Régebben én is ráremegtem a dolgokra és suliba se akartam menni pl. a Liverpooli kiesés után de azért lassan rájotten hogy vannak más dolgok is az életben.
Ja, múltkor valamelyik írta, hogy ha nem leszünk bajnokok akkor tönkre megy az egész nyara.Bob_Marley írta:Szerintem kicsit túltoltad mára.MessiNeymarSuarez írta:historytime/ stat time:
After winning the first leg at home, Barcelona have progressed 38 times out of 40 in the knockout stages of European competitions.
Remélem meglesz ma a 41-ből a 39-edikAzért nem a világegyetem fog ezen múlni, plusz vezetünk is egyelőre.
Bob_Marley írta: Szerintem kicsit túltoltad mára.Azért nem a világegyetem fog ezen múlni, plusz vezetünk is egyelőre.
Szerintem kicsit túltoltad mára.MessiNeymarSuarez írta:historytime/ stat time:
After winning the first leg at home, Barcelona have progressed 38 times out of 40 in the knockout stages of European competitions.
Remélem meglesz ma a 41-ből a 39-edik
az a középpályás sor odaver rendesen, bár Rey a kapuban, nem túl kicsi odaMessiNeymarSuarez írta:Kimaradt az Atleti kezdője:
Rey Mesterio, John Cena, the Rock, the undertaker, Shawn Michaels, HHH, Edge, Brock Lesnar, Stone Cold, Kane , Batista
![]()
Remélem a bíró határozottan fellép a favágás ellen.
Feast4: Azt csinálom, különben már szerintem kórházban lennék
Suarez ezeket is simán kettéharapja.imaradt az Atleti kezdője:
Rey Mesterio, John Cena, the Rock, the undertaker, Shawn Michaels, HHH, Edge, Brock Lesnar, Stone Cold, Kane , Batista
Igyál közben Én ezt csinálom!MessiNeymarSuarez írta:Csak jussunk továbbvisca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar![]()
![]()
Ha ma nem kapok szívrohamot, akkor soha
Suareznek nem kell pihenő, csak vérvisca el barca írta:lajoson is sok fog múlni, szinte biztos vagyok benne, hogy lesz 3-4 ajtó-ablak ziccere, remélem legalább 1et bever belőle. ráadásul ő pihent is, na nem mintha neki marha nagy szüksége lenne ilyenekre...