Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor jó rég óta nem volt rend a fejekben, mert nem igazán emlékszem ilyen lépésre, pedig Koeman előtt nem volt olyan ritka, hogy 4 gólokkal mentünk.Peter írta: ↑2021.01.09. 20:53:01
Döntően az értelmes és elvárható edzői magatartásra, hozzáállásra gondoltam. Egész szezonban látszott, hogy nem feltétlen a játékosállományon múlnak dolgok, hanem azon, ahogyan az edző áll a csapathoz, játékosokhoz. Ezekhez nem is kell feltétlen 3-4 góllal vezetni, máskor is megléphető, ha amúgy rend va a fejekben.
Hát meccseken is mond olyan dolgokat, hogy csak na. Én nagyon nem szeretem. Mondjuk rajta még a szakkommentátor is túl tesz.Gerginho88 írta: ↑2021.01.09. 20:33:02Farkas Norbi mit össze nyogdecselt Griezmann interjujanal! Istenkem![]()
Döntően az értelmes és elvárható edzői magatartásra, hozzáállásra gondoltam. Egész szezonban látszott, hogy nem feltétlen a játékosállományon múlnak dolgok, hanem azon, ahogyan az edző áll a csapathoz, játékosokhoz. Ezekhez nem is kell feltétlen 3-4 góllal vezetni, máskor is megléphető, ha amúgy rend va a fejekben.davi10 írta: ↑2021.01.09. 20:38:14
Most ezt nem igazán értem.
Amúgy szerintem, ha meglenne folyamatosan a közte3-4, akkor Koeman is mégbátrabban nyúlna a mégfiatalabbakhoz. Most ezt csak ezalapján meg a Dinamo elleni meccs alapján mondom. Nem rémlik, hogy máskor 4 góllal mentünk volna (az első pár fordulón kívül).
Most ezt nem igazán értem.
Ezekből a dolgokból látszik igazán, hogy itt nem feltétlen az alapanyagban kell keresni, ha valami nem kerek.
Állítólag edzéseken jobban odateszik magukat, bár pályán sztm Grizivel nyugodtan lehetne rotálni és Messit 9-esbe, vagy Braithet. Trincao sokkal több lehetőséget kap, lehet edzésen odateszi, de meccsen még nem láttam egy dekával jobbnak sem. Puig nagyon jól szervezi a játékot és nagy szükség lenne rá, nem is annyira ő, lehet inkább a szerepkör hiányzik nálunk, Rakitic mióta kuka, nem lépett senki a helyébe szvsz, De Jong és Busi hátrébb, Messi szabadabban, Grizi meg rosszul játszik ebben a szerepben. Couti meg hát.. eleján jó volt, most meg már nem számít.
Azért nem hiszem, hogy pár tényleg furcsa hozzászólás miatt ilyen rossz színben tüntesd fel a fórumot. Szerintem rengeteg korrekt, jó hozzászólás van a meccsek alatt is.
Azért valljuk be az ő mellőzése teljesen érthetetlen míg mások szerepeltetése teljesen impotens probálkozás. Nincs arányban sokminden, de nem ezért rossz edző, bár csak ennyi bajunk lenne.
remélem csak hülyéskednek ezekkel a hsz-ekkel. bár Koeman mutatta a fakkot most, h behozta Riquit meg Trincaot. bár tudom, Trincao nem számít, mert őt nem szeretik a fórumozók