Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ő egy szikár vékonyka ember,teljesen más az izomzata ,valószínűleg a teherbírása is sokkal nagyobb.Biztos hogy nem fog a terheléstől lesérülni azt a minimális pihenőt okosan megadja a testnek!Andris írta:levproff írta:Lehet 2-3 nap múlva kiderül, hogy Navas lesérült 3 hónapra.barca_bome írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?
Nos erre a válasz engem is érdekelne...
És ez 7 játékosnál mégkockázatosabb..
- jelenleg is azt teszem, ahogy írtad az iskolát illetően, ellenben ez ironizálás volt a részemről, DE! ne is foglalkozz vele ilyen késői órán! Jó éjt mindenkinek!margarin írta:nem, mert Pep megnyert mindent amit lehetett, a világ legjobb edzője, különben is kivagy te, hogy mered őt megkérdőjelezni......
szóval effélék érik az embert + agyonköveznek = tehát TE se tedd! Very Happy
Ha ebből ezt szűrted le akkor jár még egy kicsit OOOskolába:):):):):
Én megválaszoltam amúgy. Bár nem vagyok 100%ig biztos, de erősen kétlem h Navas kapott volna 1 hónap pihenőt a döntő után. Nem a válogatott meccsekről van szó, amiért Navast emlegetitek, hiszen látjátok: Villa nemjátszott, mégsem volt keretben. Iniesta el sem utazott, nem volt keretben.levproff írta:Lehet 2-3 nap múlva kiderül, hogy Navas lesérült 3 hónapra.barca_bome írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?
És ez 7 játékosnál mégkockázatosabb..

Ez a Sevilla 25 pontot kap a másodiktól (legyen barca v. real mindegy) arra a nyakamat merném tenni. Nem kell tőlük megfeküdni. Most rúgtak hármat a barca b-nek. Hujjujj! A bajnokságban meg kapnak otthon egy négyest a Levante-tól. Így megy ez már spanyoléknál...mess2009 írta:hát, ha aggódtam, hogy a bajnokság ismét két csapatos lesz, ez mostmár biztosan nem áll, a Sevilla igencsak jól erősített, nagyon komoly csatársora van és a védelem sem kutya, hármat nehéz lesz nekik rúgni még otthon is bár az nyilvánvaló, hogy valóban szedett-vedett

Infómorzsákból összerakva: ő nem kapott 1 hónapos pihenőt mint Xaviék, így nála nem áll fenn a sérülés veszélye. Megjegyzem, az utóbbiak is kibírták volna...barca_bome írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?
Lehet 2-3 nap múlva kiderül, hogy Navas lesérült 3 hónapra.barca_bome írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?

- nem, mert Pep megnyert mindent amit lehetett, a világ legjobb edzője, különben is kivagy te, hogy mered őt megkérdőjelezni......margarin írta:Már megint mindenki a fiatalokat hibáztatja.Azon senki nem gondolkodik el hogy Pep rendesen elcserélgette magát?
Hogyan lehet v kit lecserélni 52 percben?Vagy félidőben lecserélem ,vagy adok neki legalább 15-20 percet a másodikban....
Ezzel meg is ölte a csatár játékot ,mi több az összes védőjük bátran jöhetett előre.
Aztán meg leviszi Militot amikor már régen baj van és támadni kellene!
Persze lehet egyéb okai voltak ezeknek a cseréknek,de így ez kész humor...
Mindenesetre no problemo a visszavágót be fogjuk húzni.
Tudja valaki, hogy a Madrid és a Sevilla mikor kezdte el a szezont? Mikorra kellett visszaérni a válogatott játékosoknak?csababarca írta:
Csak azt nem értem,hogy Navas,meg a madridsták miért tudtak játszani? persze kockázatos,de annyira még sem az,ha Del Bosque betette őket egy barimeccsen.

levproff írta:
Végignyomtak egy egész szezont, majd egyből egy egész VB-t, majd egyhónap pihi, Te meg egyből dobnád be őket?
Navas meg lehet lesérül..
Ha bedobjuk azt a 6-7 embert, abból 3 biztos lesérült volna..
Biztos azt akarod..

Egyetértek veled. Thiago és dos Santos pedig kevés a magas szinthez még. Kell VENNI egy kp-t.ozsimiki írta:3-1, szerintem nem vészes, otthon be lehet ezt húzni még simán, ha nem is tükör simán,de azért...
aki vészharangokat kezdi kongatni, az pedig jobban megmosolyogtat,mint pár humortopikos link. persze igazolni még kell,csak ez a túlzott pesszimizmus mókás.
FORCA BARCAAA!!!
ozsimiki írta:3-1, szerintem nem vészes, otthon be lehet ezt húzni még simán, ha nem is tükör simán,de azért...
aki vészharangokat kezdi kongatni, az pedig jobban megmosolyogtat,mint pár humortopikos link. persze igazolni még kell,csak ez a túlzott pesszimizmus mókás.
FORCA BARCAAA!!!