Élő közvetítések
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Yamal tényleg az új Messi lesz, ha a mostani Lewával is képes gólt rúgatni
Ott is vaaaan:D
- davi10
- Llegenda del Barça
Mit kell csinálnia még Ferran-nak (és Lewy-nek), hogy Ő kezdjen?

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Most kapcsolódtam be a 3. gólunknál. Vki írna pár sort, mi volt eddig? Azt látom, hogy 5 gól többek között. 

Torres basszus! Kezdem megkedvelni.
Ferran.. ezek után sem fog kezdeni.
Szép volt Ferran, így a 24. fordulóban majd lehet kezdő is lesz
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem amugy ma kifejezetten jol jatszunk kozeppalyan es elore, meg a tizenhatosnal is. Csak sajnos a vedelem 
Ahhh kozben Torres!!
de ahogy latom kesik a streamem 

Ahhh kozben Torres!!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Na a cápa harapott 

-
- Jugador d'estrella
Amióta hátrányba kerültünk és már nem elég az alibi hirtelen el is kezdtek jobban játszani. Szerintem itt ma a legjobb ami történhet az egy X.
Ott is van!
Ott is van!
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Ott vaaaan!gyerunk
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sokkal előbb hoztam volna le Gündogant mint Romeut ma, de remélem Xavi tudja mit miért tesz.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ezért Yamal sárga lapot kapott... Lewa felrúgáséért sem járt tizenegyes. De nem a játékvezetésen múlik (most) a meccs.
Xavi ma is taktikailag a topon van…majd jönnek a kifogások a meccs után.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Eddig az volt a kifogas, hogy betomorulo vedelem, tordelik a jatekot, bla bla bla....
A vilagsztarokkal teletuzdelt Villareal ugy mossa fel a padlot Xavi & Co. -val, ahogy illik...
A vilagsztarokkal teletuzdelt Villareal ugy mossa fel a padlot Xavi & Co. -val, ahogy illik...
- baas11
- Entrenador del Barça
Katasztrófa h nem tudunk egy tisztességes tudatos helyzet kiallakitani .. es nem csak ma ! Szégyen milyen sete suta csapat ez !
Yamal De Jong Gundogan miatt érdeme nézni csak !
( most gondolom az a baj h az ellen nem all be 10 emberrel ha ne m focizni is tud )
Yamal De Jong Gundogan miatt érdeme nézni csak !
( most gondolom az a baj h az ellen nem all be 10 emberrel ha ne m focizni is tud )
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Durva hogy a 16 éves Yamalt tömjük labdával hátha csinál valamit. 16 évesen tökösebb mint bárki a keretből kb
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
Csak az a baj, hogy bal oldali támadójáték esélye sincs így meg. Nem lehet a balhátvéd egyszerre balszélső is. Már nem játszik Alba nálunk.Andris írta: ↑2023.08.27. 18:39:38Szerintem van, en legalabbis leirtam mar egy prszor ezt. Tavaly jatszottak, mindannyian, aztan annyira rosszak voltak, hogy elkezdtuk ezt a 3-5-2t tolni.
Most volt nehany jo mozdulatuk az elmult honapokban, tet nelkuli es edzomeccseken, ezert hirtelen mindenki koveteli, hogy jatsszanak, de szerintem semmivel se lettek jobbak a sracok. Nem tudom, mert nincs eleg infom, de szerintem semelyikunknek sincs. Viszont ertemes magyarazatot kertel, szerintem ez az lehet.
Christensen le, EG be. Egyre jobb.![]()
EG. valszeg azért jött be, mert Chris megsérült.
A 3. gól meg Robi és Kounde, azaz a nulla jhv. poszt. Xavi milyen meccset néz? Tudom, hogy nem csak ő a felelős a 8 éve tartó JHV. botránynak, de azért mégis észre kellene vennie, hogy ott hozzák a labdát és minden megmozdulásuk ott életveszély.
Yamal alig 16 és érettebb játékos, mint kb bárki. Miatta éri meg leülni meccset nézni, kár hogy egyedül van