Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Épp az aktuális forma számít. OK! Legalább ne hazudna úgy mint egy politikus.S.Agüero írta:Barça XI: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Mascherano, Alves, Iniesta, Suárez, Neymar, Sandro, Mathieu
Patric nem jobb oldalon játszik?palesz77 írta:Ha lenne egy játékos a B csapatban, aki be tudna ugrani Alba helyett.. Oh wait..Chino írta:Alba kelleni fog mint egy falat kenyér. Láttuk mi volt amikor Matyi vagy Adriano nyomta baloson.![]()
A jelenlegi legjobb kezdő így nézne ki nálam:Chino írta: Most ha tetszik, ha nem a legjobb kezdőnket kell a pályára küldeni. Piqué párja sajnos majdnem biztos, hogy Masch lesz és Alvesre is nagy pénzt tennék.
Ha lenne egy játékos a B csapatban, aki be tudna ugrani Alba helyett.. Oh wait..Chino írta:Alba kelleni fog mint egy falat kenyér. Láttuk mi volt amikor Matyi vagy Adriano nyomta baloson.
Egyetértek az első mondattal, de sajnos a másodikkal is. Pedig jelenleg Bartra és SR jobb formában van, mint az említett 2 delikvens. Remélem tévedek, de nem sok reményt fűzök a játszatásukhoz..Chino írta: Most ha tetszik, ha nem a legjobb kezdőnket kell a pályára küldeni. Piqué párja sajnos majdnem biztos, hogy Masch lesz és Alvesre is nagy pénzt tennék.
Alba kelleni fog mint egy falat kenyér. Láttuk mi volt amikor Matyi vagy Adriano nyomta baloson. Most ha tetszik, ha nem a legjobb kezdőnket kell a pályára küldeni. Piqué párja sajnos majdnem biztos, hogy Masch lesz és Alvesre is nagy pénzt tennék.Erxy írta:azt nyilatkozta Lucho, hogy marad ugyanaz a helyzet, mint tavaly, de persze ez barmikor valtozhat
amugy ma meg nincs ott a keretben Bravo, Alba igen, Adriano nem.
Én sem vagyok megelégedve Munirral jelenleg, pláne néha amiket csinál...Messias2 írta:Én meg adnám a lehetőséget a Munir-Sandro párosnak, míg Messi sérült. Tehát maradnék a 4-3-3nál. Mindenki úgy beszél itt Munirról, mintha egy falábú senki lenne. Sokan követelik a fiatalok beépítését a nagycsapatba (én is). De ezt nem lehet 2 meccs alatt megcsinálni. Várni kell legalább 10-20 meccset, míg kiderül, mire képesek. Hozzá teszem, egyáltalán nem volt olyan botrányos teljesítménye Munirnak az elöző meccsen, mint azt sokan állítják. Egy Pedro szintet simán hozott.
Ez így több sebből vérzik. Ini-t bal szélen el kell felejteni, ez már bizonyított. Esetleg Neymar mehetne középre akkor, de az neki se a legideálisabb, Suarez pedig el lenne veszve.roby122 írta:Kíváncsi leszek milyen felállásban fogjuk tolni a holnapi meccset.
Szerintem lesz változás, kérdés hogy hol.
Annak ellenére, hogy Masch. gyengén játszik, szerintem a KP-nak stabilnak kell lennie, azért nem egy Roma ellen fogunk játszani. Leverkusen egy erős, pörgős csapat, támadnak, mint a mérgezett egér.
Én kezdőm:
MAtS
Alves-Piqué-Bartra-Alba
Rakitic-Mascherano-Busquets
Iniesta
Suárez-Neymar
Ez egy 4-3-1-2 , de 4-3-3 al is lehetne Iniestaval a bal szélen. Játszott ő már ott Real elleni meccsen.
Én Munirt biztos nem raknám a kezdőbe, Sandro necces, nem tudom.
Cserének meg maradna SR + Gumbau...
És tényleg, valamiért az volt bennem, hogy Matyi-Bartra-Piqué védősort írtál, és Masch meg kezd a középpályán..visca el barca írta:ott lenne mascherano/matyi, bőven elég egy csere
ott lenne mascherano/matyi, bőven elég egy cserepalesz77 írta:SR*visca el barca írta:most kellene tolni a 3-5-2-t orrvérzésig, hátul barta, pique matyi, középen alba, ini, busi, rakitic meg alves, elől meg fosni a labdákat neymarnak meg suareznek.![]()
Nálam komolyan előrébb lenne már, mint Dani, ő pocsék formában van egyelőre, Robi meg maxon pörög. Amúgy most tényleg minden adott lenne egy ilyen felálláshoz, egyedül talán annyi baj van vele, hogy jelenleg nem lenne csere középhátvéd az egész keretben egy ilyen felállással.
SR*visca el barca írta:most kellene tolni a 3-5-2-t orrvérzésig, hátul barta, pique matyi, középen alba, ini, busi, rakitic meg alves, elől meg fosni a labdákat neymarnak meg suareznek.
én meg hagynám őt is, meg sandrot is a francba, egyik sem mutat semmit sem... ahhoz jók hogy meglegyünk létszámban...noname írta:Én pont most raknám be Munirt kezdőnek. A múltkor elfogadhatót nyújtott, megjátszható volt, most kéne erőltetni, nem máskor. Ha megy neki, jó, ha nem, akkor kikerül LE köréből.
Én nem hibáztatom TS-t a gólért. Nyilván védhető lett volna, ha nincs annyira kint, de - véleményem szerint - Lucho szándékosan kéri a kapusokat, hogy próbálják segíteni a védőket úgy, hogy egyfajta söprögetőt játszanak. Ter Steigen így már a második gólját kapta, Bravonak a Bilbao ellen szerencséje volt, de elmondható, hogy az ellenfelek már tudatosan készülnek erre, így lépni kell ennek kiküszöbölésére.Yokozuna írta:Hát nem volt nagy játék, de nem lepett meg. Végre tét nélkül játszhattak, nem is tudtak felpörögni. Ha a kapus nem kapja azt az iskolás gólt, még a győzelem is meglett volna.
Én játszattam volna egy két csereembert.
Legalább annyira azokéba akik a helyzeteket rendre kihagyták.visca el barca írta:hát akkor kinek a nyakába varrjam?Kubla9 írta:A játék képe alapján igazságos eredmény született. Szerintem nem kell a kapusunk nyakába varrni a pontvesztést.Majd otthon a Leverkusen ellen javítunk és helyre áll a világ rendje.