Nyilvan senki nem vart egy Roma ellenihez hasonlo galat, de nalam azert az alap lenne egy Barca meccsen - kezdotol fuggetlenul -, hogy ketszer egymas utan ki tudjuk hozni a labdat legalabb a sajat terfelunkrol, hiba nelkul. Hat sajnos ez nem nagyon jott ossze..
Plusz ami a legtobbeket zavar szerintem az a cseresor minosege. Camara kozeppalyas, de jobban szallt be balhatvednek, mint ahogy Adriano jatszott. A tamadosornak momentuma nem volt, ami nem csak azert volt, mert rossz helyen jatszottak a sracok - bar azert egy normalis leosztasban ennel 100%, hogy tobbet tudtak volna hozzaadni a meccshez -, Munirral nem tudom mi volt, de a szimpla passzok sem mentek tegnap. Bartra meg sajnos megint hullamzo volt, pedig Lucho bizalmanak elnyeresehez ez nem fer bele.. Samper volt egyedul szerintem az, aki a cserek kozul bizonyitotta, hogy lehet ra szamitani, Kaptoum meg azt, hogy majd a jovoben..
Munirekra lehet raferne egy kolcson, mert habar en nagyon komalom oket, de januartol meg ennyi lehetoseguk se lesz, es teljesen megallnak a fejlodesben majd, ha itt maradnak. Ha igazolunk valakit, akkor ugyis le lehet hozni a szezont a Vidal-Arda-Nolito(?) sorral, Munirek nem jatszananak szinte semmit. Lucho meg mar tobbszor is kijelentette, hogy igazolni akar, a vezetoseget meg lehet a tegnapi meggyozte, hogy tenyleg kene.. Szoval az o erdekukben remelem a klub is hasonlo otletben gondolkozik egy erkezo eseten, mert ha fejlodnek, minimum kiegeszitonek jok lehetnenek szerintem. De ahhoz fejlodni kell, ahhoz meg kellenek a percek..