Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hank1ee írta:Ilyeneket, mint a Várhidi, pénzbüntetéssel kellene sújtani, akárhányszor a szájára veszi a foci, futball, labdarúgás szavakat. Hegyi Iván meg ő maga se tudja, melyik oldalon áll, meg kéne maradnia a sportrovat írogatásánál a Népszabadságban, idegesítő egy ember, a "Báárszá játszik, a Báárszá helyzeteket alakít ki, a Báárszá játssza a legszebb futballt". Ennél mélyebb elemzést még életemben nem hallottam tőle. A Sport TV-nek nélkülöznie kéne az ilyen arcokat, mert Nyilasi, Lázár, Puhl teljesen rendben van, utóbbi még szórakoztató is szerintem. Kaszinós Gyuritól meg tudtak válni, most Várhiditől és Hegyitől kéne.recrea írta:Várhidi Péter most látta először Pedro-t "futballozni" (az első Chelsea meccsén)...
Hegyi Ivánnal megbeszélték, h nagyon nehéz dolgunk lesz a csoportkörben, meg fogunk szenvedni.
Ha lenne söröm, már nem lenne.ízlés dolga.... Hegyit én bírom, többnyire dícséri és láthatóan értékeli is a Barca teljesítményét, ha már szidni kell valakit , akkor a mostani összefoglalóban a Real meccset "alámondó" szivart (Fábián?) inkább szidnám, aki a pofámba nyögi, hogy roncika parádés műesése JODOS !? büntető lett volna....
Off vége.
Ilyeneket, mint a Várhidi, pénzbüntetéssel kellene sújtani, akárhányszor a szájára veszi a foci, futball, labdarúgás szavakat. Hegyi Iván meg ő maga se tudja, melyik oldalon áll, meg kéne maradnia a sportrovat írogatásánál a Népszabadságban, idegesítő egy ember, a "Báárszá játszik, a Báárszá helyzeteket alakít ki, a Báárszá játssza a legszebb futballt". Ennél mélyebb elemzést még életemben nem hallottam tőle. A Sport TV-nek nélkülöznie kéne az ilyen arcokat, mert Nyilasi, Lázár, Puhl teljesen rendben van, utóbbi még szórakoztató is szerintem. Kaszinós Gyuritól meg tudtak válni, most Várhiditől és Hegyitől kéne.recrea írta:Várhidi Péter most látta először Pedro-t "futballozni" (az első Chelsea meccsén)...
Hegyi Ivánnal megbeszélték, h nagyon nehéz dolgunk lesz a csoportkörben, meg fogunk szenvedni.
Ha lenne söröm, már nem lenne.
Gali írta:A Barca 09.16-án kezd a Róma ellen idegenben.
CL group > 16 Sep: Roma (away), 29 Sep: Leverkusen (home), 20 Oct: BATE (a), 4 Nov: BATE (h), 24 Nov: Roma (h), 9 Dec: Leverkusen (a
Amúgy így visszagondolva tényleg, a kinézete is illett hozzá.Bob_Marley írta:[
Erre én is emlékszem, de ez a mezünk volt szerintem a valaha volt legjobb plusz Christanval nevét ne merd szádra venni.Mindig úgy nézett ki, mint aki az öltözőfolyosón még elszívott egy füves cigit és a pályán is csak vigyorgott meg kóválygott.
Csak koncentrált.Bob_Marley írta: Erre én is emlékszem, de ez a mezünk volt szerintem a valaha volt legjobb plusz Christanvalt nevét ne merd szádra venni.Mindig úgy nézett ki, mint aki az öltözőfolyosón még elszívott egy füves cigit és a pályán is csak vigyorgott meg kóválygott. Imádtam.
Pedig a Monaco-ban nagyon ígéretesnek tűnt akkoriban.
Erre én is emlékszem, de ez a mezünk volt szerintem a valaha volt legjobb plusz Christanval nevét ne merd szádra venni.LG írta:
A Romával is összekerültünk. Emlékszem erre a meccsre kamaszkoromból, akkor így aláztak minket. Christanval.Hozzáképest bármelyik jelenlegi védőnk megváltás.
https://www.youtube.com/watch?v=Cq9ivQcEBVQ" target="_blank
Na azt én se akartam, pedig nem sokon múlott.kanty írta:Nem rossz ez a csoport, kicsit féltem, hogy a Cityt berakják mellénk, de így összességében nem lehet egy rossz szavunk sem.
Azért elég meredek, hogy Matyi addig aránylag jó meccset hozott. Támadásban kétszer mutatott valamit, a helyére viszont szinte mindig Masch váltott ki.visca el barca írta: hányszor ért labdába a 60. perctől. a védelem a világ vicce, matyi aránylag jól játszott, aztán 2 hiba 2 gól, bartrát meg hagyjuk. lehet itt mondani, hogy ó, de hát milyen őrült meccsbe szállt be, és nehéz volt felvennie a ritmust.. sajnos ezek a szituációk azok, amik megmutatják, hogy milyen szint valóban.