Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gránit
Director del Fútbol

2024.09.20. 02:08:30

Én azt gondolom, hogy a kiállítás van túlértékelve. Már a kiállítás előtt is gyengén játszottunk, az eladott labda már ennek a következménye volt, ahogy tavasszal a PSG ellen is. A kapunk torkában eladott labdákat nem lehet függetleníteni a játékunktól, ezek éppúgy a játékunk részei. Hogy ne menjünk messzire és hogy lássuk, mennyire nem a véletlen műve ez, pont a Monaco ellen kaptunk az előszezonban egy hasonló gólt, akkor Bernal szájában aludt meg a tej. Ezek az eladott labdák a kapunk előterében nem a semmiből jönnek, ez egy probléma, ami benne van a játékunkban, és amin javítani kell. A második bekapott gól meg teljesen független volt bármilyen létszámtól, Gündogan szavával élve "eszetlenül" felhúzódtunk, aminek a világon semmi értelme nem volt egy számunkra hízelgő állásnál. Nem tudom, mire gondoltunk. Ez azért is bosszantó, mert a döntetlen teljesen elérhető eredmény volt, azért a Monaco messze nem tartozik a szűk élmezőnyhöz.

Pedrivel szerintem nem volt semmi rendhagyó, hozta azt, amit tavasszal is láttunk tőle a rangadókon. A vasággyal 20 kilós középpályásainkat egyszerűen felőrölték, ennyi történt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.09.20. 02:20:17-kor.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.09.20. 02:02:25

Rumig írta:
2024.09.20. 01:44:10
Nem értem ezt a többnyire gyászos hangulatot. Továbbjutó helyen vagyunk :!: :mrgreen:

De egyébként se kell még szerintem temetni se a csapatot, se az egyéneket, így a hatodik tétmeccs után.

Sokan elbagatellizálják a kiállítás játékra gyakorolt hatását, pedig azért mégis csak az a természetes, főleg a Bl-ben, hogy 80 percet emberhátrányban játszva kikapsz, mintsem hogy ráerőlteted a játékodat a másik csapatra és jó eredményt érsz el. És az nálam gyenge érv, hogy már előtte se nézett ki jól. 10 perc ment el addig, bőven lett volna idő változtatni.
Abszolút egyetértek, főleg annak fényében, hogy idén jellemző volt ez, hogy az elején ha nem is aludtunk be, de nem találtuk a fogást. A Girona hasoló szintű (csak más stílusú) csapat, mint a Monaco, de legalábbis csak picit marad el tőlük, ha gyengébbek is. Ott is 10-20 percig oda-vissza mentek a támadások, eléggé egálban voltunk, aztán lépésről lépésre föléjük kerekedtünk, és széttörtük őket. Erre a csapatja jellemző az, hogy megoldásokat találunk, nincs sok kétségem, hogy ez itt is megtörtént volna. Emberhátrányban meg kb szerintem hoztuk, amit lehetett.

De az is igaz, hogy ez forgatás nélkül nem fog menni. Raphinha enervált volt, Yamal enervált volt (igen, ettől még volt egy zseni megmozdulása, ami majdnem elég volt...), nem csoda, előbbi 0 percet töltött a padon, még egy iszonyat melós csapatból is kiemelkedve a melójával, utóbbi meg néhányat. Lewyt hagyom is, rég padra vágtam volna, csak akkor nem akadályozza már a támadásokat meccsek óta, ha nem kapja meg a labdát. Pedrivel nem tudom mi volt, őt nem fáradtnak láttam, inkább reszketett, TS meg jobban összeomlik a BL meccseken, mint bárki.

Flicknek max azt tudom felróni, hogy a több csiki-csuki lehetőség közül azt választotta, hogy Garcia lesz a 2. pivot. A Casado-Pedri eddig jól működött, az összeszokottság ott nagyon számít, sok más megoldási lehetőség lett volna, Raphinha mint tizes Torres/Victorral a szélen, Torre középen, vagy az egyik kicsi is akár. Megmondom őszintén, nekem kb. a 4. megoldásom lett volna az, amit ő a pályára rakott. Garcia nem szint, akkor sem, ha kevésbé hibáztatom, mint TS-t (de ahogy Csaba is írta, a 10. percben még egyértelmű, melyik a jobb döntés, a gól vagy az emberhátrány, egy második félidő környékén már nem lenne nálam hiba, amit csinált.). A második félidőre viszont nagyon összeszedte a csapatot, ott simán partnerek voltunk még így is, csak hát mulattatóbbnál mulattatóbb megoldások miatt nem kerültünk komolyabb helyzetebe.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Rumig
Entrenador del Barça

2024.09.20. 01:44:10

Nem értem ezt a többnyire gyászos hangulatot. Továbbjutó helyen vagyunk :!: :mrgreen:

De egyébként se kell még szerintem temetni se a csapatot, se az egyéneket, így a hatodik tétmeccs után.

Sokan elbagatellizálják a kiállítás játékra gyakorolt hatását, pedig azért mégis csak az a természetes, főleg a Bl-ben, hogy 80 percet emberhátrányban játszva kikapsz, mintsem hogy ráerőlteted a játékodat a másik csapatra és jó eredményt érsz el. És az nálam gyenge érv, hogy már előtte se nézett ki jól. 10 perc ment el addig, bőven lett volna idő változtatni. Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy 11 emberrel is vereség lett volna a vége, hiába nem nézett ki jól az egész az adott körülmények között!

De az biztos, hogy Flick csak akkor fogja tudni a keret szűkösségéből és hiányosságaiból adódó plafont a minimálisnál jobban feljebb tornászni, ha elkezdi forgatni a keretet, mert azt az intenzitást és minőséget, amit eddig mutattunk, már 6 meccsen keresztül se lehet bírni. (Nyilván ehhez jön a többi összetevő, mint az eddigieknél erősebb ellenfél meg a 10 ember....)
Nekem ez a legfőbb tanulsága az estének, és nem az, hogy sehol se vagyunk/leszünk Európában/komoly csapat ellen.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
gránit
Director del Fútbol

2024.09.20. 00:45:54

baas11 írta:
2024.09.20. 00:20:40
Azert ez túlzás
Szerintem nem. Csak a szomorú igazság.
baas11 írta:
es erős bagatelizalasa a bajnoki 5/5 nek!
Igen. Ezt egy darabig el kell felejtenünk, ha többet akarunk. El kell kezdeni a hiányosságokkal foglalkozni. A Nevenincs FC-k elleni 350-0-ás sikereket most el kell felejtenünk.
baas11 írta:
1. Ezt a meccset Hair Stegen bacta el 10 perc utan+ a második gólnál amivel beállította a biztos 0 pontot.
Én nem így látom. Már a kiállítás előtt sem tudtuk, mit akarunk, teljesen leblokkoltunk attól, hogy nem nálunk van a labda, és a meccs a mi térfelünkön zajlik. És még így is kihúzhattunk volna egy döntetlent, ami idegenben nem rossz, főleg a kb harmadik legerősebb ellenfelünk ellen. De mit csináltunk? Hát persze, hogy az ősrégi hibát követtük el. Amúgy egy rossz szót nem szólnék, ha a harmadik legerősebb ellenfelünk otthonából egy döntetlennel jövünk haza. Engem az zavar, hogy nem tanulunk.

Ter Stegen ide, ter Stegen oda, Pedri, Casadó teljesen súlytalanok, haszontalanok voltak. Nyomás alatt eladott labdák, Cubarsítól is, még mielőtt szokás szerint Inigo nyakába varrnánk mindent is.
baas11 írta:
2. Tény olyan Felnőtt jatekosok hiányoznak jelenleg mint Christensen Araujo Gavi Frenki De Jong es Dani Olmo…. akik szinte mind pont a védelmi minőség es a kozzeppalyas presszing ellen legjobbak !! Ez van…
A felsorolt játékosok közül többen a klubtörténelmünk legnagyobb bukásainak részesei voltak. Szerintem ez nem az egyénekről szól. Hanem a csapatvédekezés, a középpályás védekezés teljes hiányáról, valamint arról, hogy az egész csapat zavarba jön, ha az ellenfél erős, gyors, és nála a labda.
baas11 írta:
3. Amugy az ilyen Monaco Lipcse Celtic stb a legrosszabb ellenfelek
Vannak náluk erősebb ellenfelek, ez még csak a bemelegítő volt.
Peter írta:
2024.09.20. 00:38:42
Ez nem tele gatya volt, hanem a matematikailag szűk vereség ellenére nem volt egy súlycsoportban a két csapat.
Ebben a meccsben szerintem ugyanaz benne volt, mint a Gamper kupán.

Déjá vu.....középpálya, labdatartás, labdakihozatal....

Azt azért tudtuk, hogy jönni fog az elkerülhetetlen, de számítva is rá, nem volt vele kellemes találkozni.

Azt nem mondom, hogy innen szép felállni, mert nagyon úgy fest, hogy előbb még meg kell tanulni állni.
Teljesen egyetértek.

Ez nem egy olyan társulat volt, amely a lámpaláz miatt blokkolt le. Ez egy olyan társulat volt, amelyik nem tanulta meg a szöveget, és nem készült fel az előadásra. Van még idő, még fel lehet állni. Még időben jött a pofon.
Peter
Director del Fútbol

2024.09.20. 00:38:42

gránit írta:
2024.09.19. 23:56:42
.
Mindenesetre most időben jött a pofon, nem tavasszal.
Hogy időben jött vagy sem, azt majd az idő fogja eldönteni, de nagyon nem volt szép látvány, ahogyan ez a meccs kinézett.
Ez nem tele gatya volt, hanem a matematikailag szűk vereség ellenére nem volt egy súlycsoportban a két csapat.
Ebben a meccsben szerintem ugyanaz benne volt, mint a Gamper kupán.

Déjá vu.....középpálya, labdatartás, labdakihozatal....

Azt azért tudtuk, hogy jönni fog az elkerülhetetlen, de számítva is rá, nem volt vele kellemes találkozni.

Azt nem mondom, hogy innen szép felállni, mert nagyon úgy fest, hogy előbb még meg kell tanulni állni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2024.09.20. 00:45:56-kor.
baas11
Entrenador del Barça

gránit írta:
Azert ez túlzás … es erős bagatelizalasa a bajnoki 5/5 nek!

1. Ezt a meccset Hair Stegen bacta el 10 perc utan+ a második gólnál amivel beállította a biztos 0 pontot.

2. Tény olyan Felnőtt jatekosok hiányoznak jelenleg mint Christensen Araujo Gavi Frenki De Jong es Dani Olmo…. akik szinte mind pont a védelmi minőség es a kozzeppalyas presszing ellen legjobbak !! Ez van…

3. Amugy az ilyen Monaco Lipcse Celtic stb a legrosszabb ellenfelek mert rangadó hoz kevesek de nem is egy horvát bulgar szlovén cseh kiscsapatok akiket minimális erobefektessel simán megversz!

Tartani kell a filozófiát de kellenek hozza a legjobb játékosaink ezen nincs is mit agyalni… es ennyi jo lesz ez!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
andras953
Jugador del Barça

2024.09.20. 00:11:56

Eric,Inigo,Pedri,Balde.
Védekezésünk erősségei.
Flick vajon mikor jön rá, hogy tétmeccsen kitegye őket a csapatból?
Oduro jöhetne már Balde helyére, mert Balde kizárólag 3 méter távolságból és a csatárnak HÁTAT FORDÍTVA próbál csak szerelni, fogalmam sincs hol tanulta!?
Pau Viktor ha megfeszül, akkor sem tudott volna gyengébben és erőtlenebbül játszani Lewánál.
Cubarsi helytállt, Yamalt csak a gólja dícséri, Raphinha felülmúlta Ferrant.
Ráadásul ez a Monaco egy elég gyenge csapat...
bence0330

2024.09.20. 00:02:06

gránit írta:
Sajnos igaza lett azoknak, akik azt mondták, nem kell elájulni a bajnoki bohócmeccsektől. Sajnos igaza lett azoknak, akik azt mondták, várjuk meg az első rangadót, amikor kiderül, mit érünk nyomás alatt, mit ér a védelmünk és a középpályás védekezésünk. Sajnos igaza lett azoknak, akik azt mondták, a bajnokságból nem lehet kiindulni.
Én nem láttam ezzel ellentétes véleményt a fórumon, szerintem egyet sem. Kizárólag olyat láttam, hogy baromi jól játszottunk, de a lendületes, jobb csapatok ellen úgyis kijön, hogy nincs védő, nincs vkp. (10 emberrel pláne, nyilván.)
Konkrétn egy olyan véleményt sem olvastam, hogy na most akkor végigverjük Európát. Ha valaki lelkesedett a jó meccsekért, azt nem nullázta ez le, mert igenis jó meccsek voltak, látványos játékkal. Nyilvánvaló volt, hogy komplett csapatrészek nélkül az első komoly formában lévő csapat vagy megcsap, vagy nagy gondokat okoz, és max úgy nyerhetünk, ha túlrúgjuk őket, amire a mai egyéni formákkal nem volt esély.

Ez van, a legelcseszetteb nyarunk volt, amit láttam eddig. A tavaly is rossz volt, de akkor legalább nem is költöttünk pénzt, arra nem tudom azt mondani, hogy a 3 millióból mit lehetett volna csinálni. Olmóbóra költött kerettel és 60 millióval viszont... :( Ha nem veszünk senkit helyette, csak megtartunk pár miatta feleslegesen elszórt töltelékjátékost, már előrébb lettünk volna.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

Sajnos igaza lett azoknak, akik azt mondták, nem kell elájulni a bajnoki bohócmeccsektől. Sajnos igaza lett azoknak, akik azt mondták, várjuk meg az első rangadót, amikor kiderül, mit érünk nyomás alatt, mit ér a védelmünk és a középpályás védekezésünk. Sajnos igaza lett azoknak, akik azt mondták, a bajnokságból nem lehet kiindulni.

Nincs labda nélküli játékunk, fogalmunk nincs, mi a teendő, ha nem nálunk van a labda. Középpályás védekezésünk nincs. A védelmünk zavarba jön, ha nyomás alá kerül. De még így kis kihúzhattunk volna egy döntetlent, de ahelyett, hogy óvtuk volna az 1-1-et, eszetlenül felhúzódtunk megint, az ellenfél meg egy indítással simán be tudta mögénk katapultálni magát. Ősrégi hibák, maradt a régi nóta. Nem a lábak remegnek meg a BL-himnusz hallatán. Hanem forgatókönyvünk nincs. Érdekesség, hogy most is és tavasszal is egy hátul eladott labda indította be a lavinát. Nulla nyomás alatt tudunk 7-0-ra nyerni, de minimális nyomás alatt összeroppanunk.

Az edzők talán mind azzal a reménnyel jönnek Barcelonába, hogy itt kedvükre gálázhatnak. De a hiányosságok nincsenek megoldva. Persze amikor 100-0-ra legálázzuk a Senkipuszta FC-t, nehéz két lábban a földön maradni, és azzal foglalkozni, hogy mi történik akkor, ha megkapjuk az első komolyabb ellenfelet. Mindenesetre most időben jött a pofon, nem tavasszal. El kell kezdeni ezekkel a problémákkal foglalkozni, és nem azzal foglalkozni, hogy a hétvégén 126-0-ra megverjük Piripócsot.

Ahogy Bill Shankly mondta, a meccseket a támadók, a bajnokságokat viszont a védelmek nyerik meg. A szezonunkat nem az fogja eldönteni, hogy mennyire verjük meg a Valladolidot. A szezonunkról az fog dönteni, hogy azon a néhány rangadón hogy fogunk szerepelni. Hiába nyerünk 30 bohócmeccset akár 5 gólos különbséggel, ha azon a néhány rangadón, amikor nem nálunk van a labda, amikor a meccs nagy része a mi térfelünkön játszódik, csak pislogni tudunk. Sajnos a bajnokságban teljesen más meccseket játszunk, ami komoly önámításba tudja ringatni a csapatot.
bence0330

2024.09.19. 23:53:54

Troym írta:
2024.09.19. 23:41:44
Barcaman1993 írta:
2024.09.19. 23:34:05

Azt tegyük mellé, hogy Raphinha belealudt a kapusra vezetésbe, 3 az 1-ben rálépett a labdára, a kapus mellett, vagy fölött pedig nem tudta elpöccinteni a labdát. Ja és Baldé eltörte a labdát a kapuson már túljutva.

Alap esetben ezek mind ziccerek. Most annyi volt a különbség, hogy a a fejek is fáradtak voltak, nem csak a lábak.
Raphinha volt ma az egyik leggyengébb...
Talán megártott neki a mesterhármas a feljutó ellen, azt gondolta, hogy a neve majd megoldja ma a helyzeteket, de nyomott egy Ferrant.
Az még hagyján, de ideérkezése óta ez volt az első meccse, ahol úgy en bloc nagyon gyenge volt. Neki eddig az volt a jellemzője, hogy egy közepes szintnél lejjebb sosem volt, legalább egy jó mezőnymunkával meg pár jó passzal hozott mindig egy olyat, amire azt lehet mondani, hogy "hasznos". Ma konkrétan semmi, nem volt jó labdaérintése, és enervált is volt. Pedrivel versenyzett a csapat legrosszabbja címért, mert TS a végére legalább jó dolgokat is csinált a hülyesége mellett (bár a legnagyobb hülyeség is az övé volt).
Pedrit sem láttam még életemben ennyire rosszul focizni. Ha egy dologban mindig 100%-os volt, az az, hogy a labda nála mindig biztonságban volt. Ma meg... szavak nem voltak rá, mit művelt. És ezt nem lehet arra fogni, hogy 50 kiló.

Őszintén nem tudom, hogy úsztuk ezt így meg zakó nélkül, ilyen egyéni teljesítményekkel, 10 emberrel. Van egy olyan tippem, hogy az elmúlt 3 évben ezt 4-5 gól alatt nem úsztuk volna meg. Talán ennek lehet egyedül "örülni".

Valami itt nagyon félrement a meccs előtt, én úgy érzem, mintha valami rosszul időzített edzések lettek volna, mint mikor a Madrid elkezdte a szezont, és még az alapozás közepén voltak félhullán.
Troym
Director del Fútbol

2024.09.19. 23:41:44

Barcaman1993 írta:

Azt tegyük mellé, hogy Raphinha belealudt a kapusra vezetésbe, 3 az 1-ben rálépett a labdára, a kapus mellett, vagy fölött pedig nem tudta elpöccinteni a labdát. Ja és Baldé eltörte a labdát a kapuson már túljutva.

Alap esetben ezek mind ziccerek. Most annyi volt a különbség, hogy a a fejek is fáradtak voltak, nem csak a lábak.
Raphinha volt ma az egyik leggyengébb...
Talán megártott neki a mesterhármas a feljutó ellen, azt gondolta, hogy a neve majd megoldja ma a helyzeteket, de nyomott egy Ferrant.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.09.19. 23:40:54

Tavaly ha Araujonak nem megy el az esze, akkor megcsíphettük volna a psg-t, idén egy monacoval nem bírunk. Valahol sejtettem, hogy előbb utóbb beakad egy ilyen meccs, szűk keret, fiatalokkal feltöltve, rengeteg sérülttel. Ez a monaco nem extra, nincsenek világklasszis játékosok, hatalmas nevek, sok hasznos brusztolós fekete akiknek olyan fizikuma van, gyorsasága, hogy hozzák ezt az alap szintet, amivel ma kb. minden létező pálya részen lefutottak, leütköztek, néhol kreatívan támadták a 16-os területét. Gamperen is kifújták az orrunkat. Mi pedig számtalan eladott labdával biztattuk őket. Jött az első komolyabb ellenfél, és megmutatta merre lehet haza ballagni.

Egy valamit nem értettem, mi a francnak vártunk ennyit a cserékkel, lefőztük, -1 ember, láttuk nem győzünk, időben le lehetett kapni volna Raphinhát, Yamalt, akikről a vak is megmondta, hogy enerváltak, elfáradtak, Yamal az eb óta minden hivatalos tétmecscet végig tolt, 1 válogatott meccsen volt 45 percet fent, képtelenek vagyunk rotálni egy olyan meccsen, ahol saját magunkból csináltunk bohócot. Persze jogos a kérdés kit? A tavalyi év legjobbja Gündogan nem kellett nekünk, remélem Laporta a 2-3 ásítozás közben láthatta mekkora hiba volt. Fatit becseréljük a 87. percben és talán volt 2 labdaérintése, a védelmünk meg csoda nem kapott be 1-2 gólt a végén. Lewa megint kirobbanthatatlan, lehet bármennyire vakon. Az a baj, fél tucat játékosunk van, akik túl vannak misztifikálva, sokkal többet látunk Pedribe mint valójában ő tud egy nemzetközi szinten és lehetne sorolni.

El kell engedni ezt a bl-t és elfogadni amit Xavi mondott, nem vagyunk ott ezen a szinten és nem is tudunk versenyezni. Egy esélyünk lehet, ha valahogy 1:1-be keveredünk, télen erősíteni, nem tudom mik lesznek a lehetőségek, de már kopik a billentyűzet is mikor leírom, vkp, vkp, vkp...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
vidra
Entrenador del Barça

2024.09.19. 23:34:53

Shandor írta:
2024.09.19. 23:25:21
vidra írta:
2024.09.19. 23:13:32

Sokkal-sokkal stabilabb, kevésbé freestyle felállás és játék kellett volna. Akkor legalább az x sima. És ha nagyon megy, akkor váltani támadóbbra, meg hátul passzolgatósdira.
Engem kifejzetten érdekel, hogy a jelenleg elérhető keretből milyen felállással mentél volna neki ennek a meccsnek. Nekem sem tetszett, de a fizikai jelenlét hiánya (Araujó, Gavi, Fermín) + Frenkie & Olmo minőségének hiánya mellett milyen középpályát preferáltál volna? Bernált még idehozom, bár ő is gyerek még. Ez -6 játékos, ebből 5 középpályás.
Most nem akarom írni, hogy 4-4-2, mert belekötötök, de biztosan valami olyan megoldást alkalmaztam volna, ahol nem büntetheti az ellenfél bármelyik másodpercben góllal azt, ha csak véletlen beleérnek egy oldalpasszunkba.

Szóval pl. a hétvédsort összenyomtam volna, nem arra mentem volna, hogy a széleket kényszerítősen ki tudjuk passzolni. A középpályát meg benyomtam volna a védők pöcsébe.

Ebből vagy lesz egy X, vagy egy egy gólos győzelem, vagy esetleg átállni támadóbbra, ha 80% a labdabirtoklásunk.

Ezzel lecsökkent volna a játékosminőség jelentősége is és felértékelődött volna a rendszer és a szervezettség. De ez nem Flick.
Barcaman1993
Director del Fútbol

Troym írta:
2024.09.19. 23:04:24
Aki szerint egy kiállítás magyarázza az 1! db gólyhelyzetünket, annak szólnék, hogy 8 meccsen kéne továbbjutnunk a BL-ben és ebből 4! top ligás csapatok ellen lesz (BM, Dortmund, Atalanta, Benfica).
Ez egy semmi volt, kiállítás ide-oda.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.09.19. 23:31:10

Rdinho10 írta:
2024.09.19. 23:27:14
Tovabbra is az latszik,h 50kg gyerekekkel eselytelen barmilyen komolyabb bl meccs.
Ez tény, még akkor is, ha a Monaco amúgy baromira fizikális csapat. Még egy Araujoval meg Chrissel is szinte vékonyak lennénk a legtöbb BL csapat ellen, nélkülük meg aztán pláne. Reménykedni lehet csak, hátha télre jön pénz valahonnan aztán akasztunk egy verőnégert középre.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Rdinho10
Capitá del Barça

2024.09.19. 23:27:14

Szamunkra nincs gyenge ellenfel,foleg a bl ben.Remenykedtem,h az eros bajnoki utan vegre a bl ben is odacsapunk,hat majdnem.Tovabbra is az latszik,h 50kg gyerekekkel eselytelen barmilyen komolyabb meccs.
bence0330

2024.09.19. 23:26:12

Troym írta:
2024.09.19. 23:22:41
bence0330 írta:
2024.09.19. 23:15:54
24-ben kell lenni a 36-ból. Nekünk lehet, hogy ez most jól jön... :D Azért szerintem az már 9 pont körül is meglenne, vagy kevesebbel is. Van 3 nagyon gyenge ellenfelünk is azért.

Az a baj, hogy a Villarreal ellen kb másnapos állapotban leszünk a mai után. Kb 5 embernek kéne a padon kezdenie, de nincs is annyi cserénk kb.
Ki lenne az a 3 nagyon gyenge ellenfél?
A Crevena Zvezda, Young boys oké, de akkor a francia 3. elleni BL meccs lenne a nagyon gyenge ellenfél, miután ma kikaptunk a 2.-tól?
Azért nagy szakadék van az idegenbenli Monaco (10 emberrel pláne) és az otthoni Brest között, idén kaptak 8 gólt a PSG-OM kettőstől. A Monaco most is kvázi 2. (gólkülönbséggel 3.), a Brest 14. helyen van. Az egy kiscsapat egy kifutott szezonnal, a Monaco meg egy elég komoly csapat, elég stabilan, idénre sem visszaesve.
Shandor
Jugador d'estrella

2024.09.19. 23:25:21

vidra írta:

Sokkal-sokkal stabilabb, kevésbé freestyle felállás és játék kellett volna. Akkor legalább az x sima. És ha nagyon megy, akkor váltani támadóbbra, meg hátul passzolgatósdira.
Engem kifejzetten érdekel, hogy a jelenleg elérhető keretből milyen felállással mentél volna neki ennek a meccsnek. Nekem sem tetszett, de a fizikai jelenlét hiánya (Araujó, Gavi, Fermín) + Frenkie & Olmo minőségének hiánya mellett milyen középpályát preferáltál volna? Bernált még idehozom, bár ő is gyerek még. Ez -6 játékos, ebből 5 középpályás.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Shandor 2024.09.19. 23:28:44-kor.
vidra
Entrenador del Barça

2024.09.19. 23:24:41

Én fejben szétesést pont nem láttam, mert majdnem ikszeltünk emberhátrányból.

Amit láttam viszont, hogy idegenben, egy BL meccsen, egy tartalékos csapattal, iszonyú kockázatos b*kodással próbáljuk kitilitolizni a labdát, amihez sem fizikumunk, sem pontosságunk nincs. 10 perc alatt meg is lett az eredménye.
Troym
Director del Fútbol

2024.09.19. 23:22:41

bence0330 írta:
24-ben kell lenni a 36-ból. Nekünk lehet, hogy ez most jól jön... :D Azért szerintem az már 9 pont körül is meglenne, vagy kevesebbel is. Van 3 nagyon gyenge ellenfelünk is azért.

Az a baj, hogy a Villarreal ellen kb másnapos állapotban leszünk a mai után. Kb 5 embernek kéne a padon kezdenie, de nincs is annyi cserénk kb.
Ki lenne az a 3 nagyon gyenge ellenfél?
A Crevena Zvezda, Young boys oké, de akkor a francia 3. elleni BL meccs lenne a nagyon gyenge ellenfél, miután ma kikaptunk a 2.-tól?
Mascherano14
Entrenador del Barça

2024.09.19. 23:21:02

Reális eredmény. Milyen csapatot tudtunk feltenni? Pont a fizikai munkások hianyoztak. De Jong, Araujo, Gavi és Fermin. De még így is volt esély.
A teljes fejben széteses volt a gond, és csak szerencsénk volt, hogy nem kaptunk többet.
bence0330

Troym írta:
2024.09.19. 23:11:58
bence0330 írta:
2024.09.19. 23:10:09
Télen visszatér pár európai szintű védekező játékosunk, majd talán akkor.
Addigra minden eldől. Várjuk, hogy Inigo megállítja a BL, Dortmund, Atalanta, Benfica támadóit.

Az a baj, hogy a Villarreal ellen kb másnapos állapotban leszünk a mai után. Vagy 5 embernek kéne a padon kezdenie, de nincs is annyi cserénk kb.

Flicket a második félidőért megdicsérem, az nálam kb bravúr kategória volt ezzel a kerettel, 10 fővel.
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2024.09.19. 23:14:05

Ez a vereség sokkal dühítőbb ezzel a mostani NULLA játékkal mint a következő a BM ellen.
A YB talán megtudjuk majd verni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Camp Nou99 2024.09.19. 23:23:01-kor.
vidra
Entrenador del Barça

Nagyon egyszerű a megfejtés: Flick ezt benézte.
Kb. ilyen Valladolid elleni szintű taktikát toltunk, amihez pontosság, dominancia és jó játék kellett volna.

Ehhez képest már az első 10 percben sokkal jobb volt az ellenfél.

Troym
Director del Fútbol

2024.09.19. 23:11:58

bence0330 írta:
2024.09.19. 23:10:09
Télen visszatér pár európai szintű védekező játékosunk, majd talán akkor.
Addigra minden eldől. Várjuk, hogy Inigo megállítja a BL, Dortmund, Atalanta, Benfica támadóit.
Válasz küldése