2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Motta is remekelt az eddigi BL-meccseken. Más szempontból, de legalább olyan fontos volt, mint Verratti. Azért egy Rabiot-Cabaye-Matuidi vagy Pastore-Cabaye-Matuidi trió nem egyenértékű az alapcsapatéval. Nem alapozom erre az esetleges győzelmet/jó eredményt, de szerintem ez olyan előny, amire lehet és kell is építeni. Az őszi párizsi meccset a középpályán bukta a csapat, ezúttal pont ott foghatják meg őket. Erre már csak plusz lehet az MSN.Chino írta:...
engem nem igazán hatnak meg a hiányzók, szerintem nem fog annyit nyomni a latba, mint az előzetesen mindenki várja.danianevem írta:Többgólos meccset és Barca győzelmet várok. Ennyi párizsi hiányzó, meg egy ennyire elrontott bajnoki után talán nem is túlzás.
Érdekesség: az idényben eddig 18 BL-ben szerzett gólból 15 az MSN tagjaié. Jöhetnek majd a Piqué, Busquets bólintások.
nem hinném, hogy egy bl negyeddöntőben fog kísérletezgetni.... jobboson montoya/adriano, középen meg vagy masch vagy matyi lesz piqué párja és ennyi. a többi poszt adottPetr írta:Kíváncsi vagyok, hogy holnap Lucho bedobja-e Pedrót jobbszélsőként akár egy 3 védős rendszerben. Érzésem szerint a csapat jobban járna, mint a két lehetséges belsővédő egyikével, ezenfelül a meglepetés ereje is hathatna a párizsi gárdára. Bár egyszer már meghúzta ezt a lehetőséget a csapat, szerintem holnap is kifizetődő lenne.
Igen, de akkor Pedron kívül volt más csatártartalék is. A nélkül egy sérülés szétlövi a csapatjátékot.Petr írta:Kíváncsi vagyok, hogy holnap Lucho bedobja-e Pedrót jobbszélsőként akár egy 3 védős rendszerben. Érzésem szerint a csapat jobban járna, mint a két lehetséges belsővédő egyikével, ezenfelül a meglepetés ereje is hathatna a párizsi gárdára. Bár egyszer már meghúzta ezt a lehetőséget a csapat, szerintem holnap is kifizetődő lenne.
roby122 írta:David Luiz sérült. Silva azt hiszem nem sérült.
Van der Wiel-Marquinhos-Silva-Maxwel
Valószínűleg így fognak kiállni.
Most erre mit mondjak? Ez nem tanulhatóÉn is ezt gondolom a Sevilla elleni x-ről, csodálkozom, hogy senki nem közelítette még meg így a kérdést. A Párizst meg akárhogy is van, ki kell ejteni, egyszerűen erősebb a Barcelona, túl kell jutni rajtuk.
Én is ezt gondolom a Sevilla elleni x-ről, csodálkozom, hogy senki nem közelítette még meg így a kérdést. A Párizst meg akárhogy is van, ki kell ejteni, egyszerűen erősebb a Barcelona, túl kell jutni rajtuk.MQuCsabi írta:Szerintem a PSG-t verjük szerdán, attól függetlenül, hogy a SEvilla ellen könnyedén tapsolták el az előnyt. Szép évbresztő volt ez megint a srácoknak. Szerencsére tesznek róla maguktól, hogy ne szálljon el az önbizalom, eddig mindig "időben", jókor kapták az ébresztő pofonokat.