Barça a Bajnokok Ligájában
Tökéletes meccs volt , egy dolgot kivéve , nem kezdem el fejtegetni , mert minden egyes ember leírta már kb. Nyilván a Real ellen komolyabban veszik majd ezeket + az utolsó passzokat is , ott nem lesz ennyi lehetőség.
Stegent külön kiemelném , hatalmasat védett. A bakijáért meg nem kell bántani , nyilván bizonyítani akar , akkor volt talán összvissz 3 labdaérintése , persze ez nem magyarázat , de elnézést kért , és szerintem tudta korrigálni.
Viszont nekem nagy csalódás a stadion hangulata , a szurkolók. Az ő teljesítményük nem csak ma de mostanában nulla. Kijönnek , leülnek , nézik , néha - Messi Messi Messi - azon kívül full csönd.
Ezeket a zászlókat is úgy nyomták a kezükbe , hogy valamit csináljanak , mert ez elég gáz.
Remélem legalább a Real ellen változni fog ez.
Nem azt mondom , hogy minden nagyobb mérkőzésen egy ilyet , de a hétvégén én elvárnám.
http://kepfeltoltes.hu/view/150318/Novo ... es.hu_.jpg" target="_blank
Stegent külön kiemelném , hatalmasat védett. A bakijáért meg nem kell bántani , nyilván bizonyítani akar , akkor volt talán összvissz 3 labdaérintése , persze ez nem magyarázat , de elnézést kért , és szerintem tudta korrigálni.
Viszont nekem nagy csalódás a stadion hangulata , a szurkolók. Az ő teljesítményük nem csak ma de mostanában nulla. Kijönnek , leülnek , nézik , néha - Messi Messi Messi - azon kívül full csönd.
Ezeket a zászlókat is úgy nyomták a kezükbe , hogy valamit csináljanak , mert ez elég gáz.
Remélem legalább a Real ellen változni fog ez.
Nem azt mondom , hogy minden nagyobb mérkőzésen egy ilyet , de a hétvégén én elvárnám.
http://kepfeltoltes.hu/view/150318/Novo ... es.hu_.jpg" target="_blank
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nekem olyan érzésem volt hogy azért fejben a Clasicon voltak már főleg a gól után, és inkább a show-ra mentek mint gólokra. Legalábbis remélem. 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
off
Ozsi,Zozzy,Boixos légyszi, írjatok már többször...pont ezen elmélkedtem délután edzés alatt, hogy kellenének ide a régi arcok,úgyhogy hajrá...
Ozsi,Zozzy,Boixos légyszi, írjatok már többször...pont ezen elmélkedtem délután edzés alatt, hogy kellenének ide a régi arcok,úgyhogy hajrá...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Llegenda del Barça
én nem tudom, csak neymar kipiszkált zsugáit hatig számoltam, utána visszaaludtam...ozsimiki írta:Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem![]()
de nem probléma, ennyire volt szükség, megcsinálták, tovább mentek és senki sem sérült meg a hétvége előtt. ez a lényeg, a többi nem (annyira) érdekes.
mondjuk a manci szimpatikusan játszott, de azért megint megmutatkozott, h a brutálisan tulhájpolt angol csapatok mekkorák mostanság. egy kazal impotens ..sz, tele lóvéval. ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
azt nem tudom, hogy csak nekem volt izgalmas ? egyszerűen hihetetlen ez a foci!!!!!!!!!!!!!! kihagyott ziccerek tömkelege!!!!!!!!!!!
ami erre törvényszerű: jön a gól a semmiből(11-es)
de mégse jön!!!!!!
aztán még rá teszünk és szórjuk a ziccereket
az eredmény: 1:0 !!!!!
de: továbbjutottunk.
egy valamiben biztos vagyok: a Madrid ellen ez nem úsztuk volna meg és nem is úsznánk meg, viszont erre nem lesz szükség, mert ilyen még egyszer úgysem lesz!!!!!!
ha van igazság akkor most az jön, hogy lesz két helyzetünk és rúgunk három gólt.
ami erre törvényszerű: jön a gól a semmiből(11-es)
de mégse jön!!!!!!
aztán még rá teszünk és szórjuk a ziccereket
az eredmény: 1:0 !!!!!
de: továbbjutottunk.
egy valamiben biztos vagyok: a Madrid ellen ez nem úsztuk volna meg és nem is úsznánk meg, viszont erre nem lesz szükség, mert ilyen még egyszer úgysem lesz!!!!!!
ha van igazság akkor most az jön, hogy lesz két helyzetünk és rúgunk három gólt.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Remélem, edzésen gyakorolják majd a helyzetkihasználást, mert ez siralmas volt. 10-et is berámolhattunk volna.

Legalább ő helyzetbe kerül.(remélem S. Agüero itt is frappánsan megjegyzi, hogy Neymar a helyzeteit belövi....)

-
- Llegenda del Barça
ez a lepkés hart, hogy pont ő menti meg a csapatát a szégyentől...
TS fiatal és bohókás, cselezget a kaputól 20 méterre, amiből elveszti a labdát...aztán fog egy tizit. vicces.
a mensziti meg...elég ideges lennék sejk úr helyébe. pumpálja a pénzt és semmit nem lát vissza. egy leverkusen is lazán lesimázta volna őket most. na mind1 majd nyáron biztos robbantanak egyet és megvesznek vmi embert 73 millióért, aztán lehet eljutnak a negyeddöntőbe. rosszindulat off.
mi meg jók vagyunk.
TS fiatal és bohókás, cselezget a kaputól 20 méterre, amiből elveszti a labdát...aztán fog egy tizit. vicces.
a mensziti meg...elég ideges lennék sejk úr helyébe. pumpálja a pénzt és semmit nem lát vissza. egy leverkusen is lazán lesimázta volna őket most. na mind1 majd nyáron biztos robbantanak egyet és megvesznek vmi embert 73 millióért, aztán lehet eljutnak a negyeddöntőbe. rosszindulat off.
mi meg jók vagyunk.
-
- Entrenador del Barça
A City sem a védelmének köszönheti, hogy enyhe túlzással nem lett 6-0, az 1-0 rájuk nézve hízelgő.. A helyzetkihasználás - mint már előttem leírtátok - pocsék, ezenfelül Hart is remek napot fogott ki. Bár a legtöbben csak Neymart veszitek elő, de Suárez sem jeleskedett, sőt, Messi hiába játszott godmode-ban ő is kihagyott mindent. Alba is egyszer került oda, láttuk mi lett a vége..
A Real ellen ennél több kell a kapu előtt, de a mutatott játék tetszik, ezzel meg lehet nyerni a Klasszikust. Jó esti elfoglaltság volt, remek taktikai elemekkel és Messi-varázslatokkal. Élmény volt nézni, ahogy a citysek nem mernek neki odalépni.
A Real ellen ennél több kell a kapu előtt, de a mutatott játék tetszik, ezzel meg lehet nyerni a Klasszikust. Jó esti elfoglaltság volt, remek taktikai elemekkel és Messi-varázslatokkal. Élmény volt nézni, ahogy a citysek nem mernek neki odalépni.
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Keserű szájízzel kelek fel a székből, ha csak 5-tel nyerjük meg a meccset jófejek vagyunk a City-vel de nem, rendre rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. Na mindegy, tovább kell lépni, vasárnap sokkal nehezebb lesz, és a Real nem nyílik ki majd ennyire, nem dőlnek kardjukba egy döntetlen esetén sem szerintem. Végül is a továbbjutás megvan, plusz a fejlődési lehetőséget is meghagyták a fiúk a következő fordulóraozsimiki írta:Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem
ááá, most nem érdekel annyira, bár Messi gól kellett volna
viszont ha vasárnap is ilyen lesz a meccs képe,zavarni fog, mármint a helyzetkihasználás terén csak
FORCA BARCAAA!!!

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hart valóban szenzációs volt, megérdemli az elismerést, de ami lényegesebb, hogy ma olyat mutattunk összességben, amire az ínyecek is csettinthetnek.ozsimiki írta:Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem
viszont ha vasárnap is ilyen lesz a meccs képe,zavarni fog, mármint a helyzetkihasználás terén csak
FORCA BARCAAA!!!
A második félidőben tartalékoltunk valamelyest, de ezzel együtt is bőven megszórhattuk volna a cityt még ekkor is.
Tán nem is olyan nagy baj, hogy ma szinte minden kimaradt, vasárnap "jobban kell"majd a gól

Rivaldo-A Legnagyobb.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Továbjutottunk, minden nagyképűség nélkül,ha itt 5t kap a City,még az is hízelgő lett volna nekik.
A két jómadár elől remélem hétvégére tartalékolja a gólokat, mert ez megint a szánalomtenger kategória volt amit ziccerekben leműveltek. Plusz Messi a végén.
Apropó, a kisargentín kb a szezon két legjobb meccsét játszotta a City ellen,de nem jött össze a gól,kár érte.
Csapatként jók voltunk, második félidőben volt egy 10-15 perces üresjárat, de azon kívül kontroll volt végig.
Bob jól mondja, egy Juve jöhetne, ahogy Észak,én sem felejtek, és jár a bosszú azért a kiesésért.
A két jómadár elől remélem hétvégére tartalékolja a gólokat, mert ez megint a szánalomtenger kategória volt amit ziccerekben leműveltek. Plusz Messi a végén.
Apropó, a kisargentín kb a szezon két legjobb meccsét játszotta a City ellen,de nem jött össze a gól,kár érte.
Csapatként jók voltunk, második félidőben volt egy 10-15 perces üresjárat, de azon kívül kontroll volt végig.
Bob jól mondja, egy Juve jöhetne, ahogy Észak,én sem felejtek, és jár a bosszú azért a kiesésért.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Valaki majd számolja meg mennyit védett konkrétan Hart, szntem ha 10et nem akkor egyet sem 
FORCA BARCAAA!!!

FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
na a bemelegítés meg volt hétvégére.
remélem ugyanez a forma lesz ott is, csak a helyzeteket be fogják lőni.
ami ma kimaradt....
remélem ugyanez a forma lesz ott is, csak a helyzeteket be fogják lőni.
ami ma kimaradt....
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Továbbjutottunk más nem számít.
Jól játszottunk végig, uraltuk a meccset. Helyzetekért kár (remélem S. Agüero itt is frappánsan megjegyzi, hogy Neymar a helyzeteit belövi....), uraltuk a meccset és 1-2 kihagyáson kívül jól teljesítettek a fiúk. Sok mindenkit ki lehetne emelni, de csapatként voltunk jobbak az angoloknál. Ez a City meg hihetetlen mennyire elképzelés nélkül játszott le két meccset. Nem látok túl sok angol bajnokit, nem tudom valóban ezt tudják, de szinte semmi tudatosság nem volt a játékukban 180 perc alatt. Ráadásul Pellegrini is a leggyorsabb játékosát padra teszi, köszönjük.
Első meccsen volt egy minden-mindegy alapon játékuk 15-20 percig, de az is teljesen ad hoc jellegű volt. Na de nem is róluk kell beszélni, hanem arról hogy jól játszva, okosan focizva sikerült a továbbjutás.
Én is Juventust érzek, Zalayetát meg kell "bosszulni".

Én is Juventust érzek, Zalayetát meg kell "bosszulni".

- visca el barca
- Presidente del Barça
anyám ilyen gyatra helyzetkihasználást régen láttam. 8-10 tiszta gólhelyzetünk biztos volt.
első félidő parádés, második kevésbé.
bár nem kivansagmusor, a juvet szeretném.
első félidő parádés, második kevésbé.
bár nem kivansagmusor, a juvet szeretném.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez egy gála (-sok gól).
Második félidőben nem szabad nagyon leülni,mert elképesztő minőségen toltuk.
Kell belőle majd vasárnap is!
Cityt nem sajnálom, undorító utánarúgásokkal tudnak csak szóba kerülni...
Legutóbb a tankonyhán osztottak ki ennyi kötényt,mint amennyit ma Messi és a többiek.
FORCA BARCAAA!!!
Második félidőben nem szabad nagyon leülni,mert elképesztő minőségen toltuk.
Kell belőle majd vasárnap is!
Cityt nem sajnálom, undorító utánarúgásokkal tudnak csak szóba kerülni...
Legutóbb a tankonyhán osztottak ki ennyi kötényt,mint amennyit ma Messi és a többiek.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jó kezdő, bár én Bartrának jobban örültem volna.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Combos kis kedző, ezzel csapni kell a Szitit.StickyFingaz írta:TerStegen - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Bench Barcelona: Bravo, Bartra, Adriano, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro #fcblive

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Capitá del Barça
TerStegen - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Bench Barcelona: Bravo, Bartra, Adriano, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro #fcblive
Ma meccs van?Feast4 írta:Dettó!CsocseX írta:Hjaaaj, miért vagyok ilyen r*hadt ideges?
Dettó!CsocseX írta:Hjaaaj, miért vagyok ilyen r*hadt ideges?

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
- MatyiG
- Adminisztrátor
Tudtam, hogy valaki elsüti. Magas labda volt.lui1698 írta:Ilyen szempontból, akkor mondjuk jó, hogy nem a 'Zenál-lal játszunk, már csak Özil miatt is...CsocseX írta:Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)

-
- Jugador d'estrella
Neee…lui1698 írta:Ilyen szempontból, akkor mondjuk jó, hogy nem a 'Zenál-lal játszunk, már csak Özil miatt is...CsocseX írta:Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)

"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019