messideco írta:Erről a Rocchi nevű olasz sporiról mit lehet tudni? Ő vezeti a meccsünket.
Csalóka a statisztika is, mert ő nem kemény kezű, hanem egy következetlen hülye!

Össze vissza fúj, szigorú amikor nem kéne engedi amit nem lehetne. A sok piros szonte mind abból jött, hogy kisúszott a kezéből a meccs.A Milán:Róma és a Juventus: Róma meccset is alaposan elfújta. Nagyon nem örülök, hogy őt kaptuk. Jobb lett volna, ha nem mediterrán országból származó bírócsoda jön. De erre már ihatunk hideg vizet.
Más kérdés az, hogy milyen lesz holnap a City. Támadó vagy inkább kontra, de a kotra esélyesebb. Touré játéka aggaszt. Az elefánt ereje középpályán és azok a lövések nagyon nem hiányoznak. Kiváncsi leszek a felállásra.
TS-Alves, Mathieu, Pique,Alba-Macherano, Rakitic, Iniesta-Messi,Suarez, Neymar a legvalószínűbb.
Annak se örülök, hogy ebből a csapatból, öt ember pihent a hétvégén. (Persze értem én kellett én is azt mondtam, hogy pihenjenek csak, mert ez a kezdő kellene, hogy mind2x játszon, de nehogy az legyen, hogy kiestek a ritmusból.) Remélem fel tudja pörgetni őket és fejben ezen a meccsen leszünk, nem teszem azt a hétvégén. Az a kihagyott 11-es most nagyon kéne... Ha sikerül egy gyors gólt lőnünk, akkor simán meg lesz, talán még csúnya is lehet a vége, de ha nem akkor egy nagyon küzdős tördelős, meccs elé nézünk, ahol mint hées hiéna várják majd a kontralehetőséget. (Nem bánnám ha támadnának akkor kinyilnak és ott a hely. De szerintem Pellegrini most okosabb lesz mint elősre.) A City játékosaiban meg láthatjuk benne van a gól, jól lőnek, néhány poszton talán gyorsabbak és általában erősebbek is. De mellettünk szól, az ész a technika a hazai pálya és két idegenben lőtt gól is. Jó lenne sérülés nélkül egy sima továbbjutás.