2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mi köze az adminoknak ahhoz, ha valaki elmondja a véleményét?Fecooo írta: OFF: Amíg az adminok engedik neki, szándékosan csinálni is fogja továbbra is...
OFF: Amíg az adminok engedik neki, szándékosan csinálni is fogja továbbra is...Stalkyard írta:
Azért már vérlázító ez a sok baromság amit ide böfögsz.
Talán majd csak megoldják valahogy, ahogy az eddigi összes szezonban is. Vagy mondasz nekem egy olyan szezont, ahol július 24-én végleges volt a keret? Vagy mi a problémád, mit akarsz ezzel mondani?Samper írta:Kedden délben utazik a csapat az USA-ba - és az átigazolások nem állnak sehogy. Ezek után vagy utazik eladásra szánt játékos is, akivel kapcsolatban újabb időt veszítenek, vagy csak a Ter Stegen, SR,Lenglet, Samper,DS,Arthur hatos mellett csupa B keretes lesz a truppban. Mindkét megoldás kissé sajátos.
Rinku írta:De most miért nem lehet azt mondani, hogy Nelson Mandela nagy ember volt, a világtörténelem egyik prominens alakja, a csapat pedig tiszteletét tette az emlékének. Jó ember volt, jó értékekben hitt, persze, hogy elmegyünk a 100. szülinapjára limonádézni. Hadd emlékezzen mindenki legalább még egyszer a hír hallatán, hogy a világ egyik legnépszerűbb futballcsapata elment és tisztelgett egy barátságos meccsel. Miért kell ebből is kiba. pénzügyet csinálni? 3 millió euró. A Barca a tavalyi évben 700+ pénzt keresett. Ahelyett, hogy marketing ügyet csináltak volna belőle, hogy igen, mélységesen tiszteljük és támogatjuk az emberi jogok egyik úttörő személyét, ahelyett megint le kell bontani nullákra a dolgot. Ezzel a fszsággal meg, hogy túl van fizetve a keret és az a +1,5 millió még na de milyen jól jött, hú de jól jött, hú mekkora jó már, hogy az ingyenélő gyökér focistáink között szétoszthatjuk, de jók vagyunk, nagy pacsi hazafelé, mindent megoldunk ebből a költségvetési koszfoltból, amit ez az összeg jelképez, azzal meg pláne hagyjanak.
Semmi karitatív jelleg vagy valami. Cső nélkül a teljes összeget szétosztottam volna dél-afrikai menhelyeknek, vettem volna Fokvárosba és vidékre vagy 100 mentőautót a pénzen, talán még más egyéb értelmes dologra is futotta volna. A klub imidzse évtizedes mélyponton van, miután Messi is visszavonul, visszasüllyedünk középszerre, mert a lelkét eladták a Klubnak ezek a sehonnai kutyák, akik a díszpáholyban ülnek. Ilyen Arthurok, Gomesek, meg anyámkínják kellenek ide több tizenmillióért, az utánpótlásunkra szrunk a legteljesebb mértékben, a gyökereinket elfelejtjük, a "Több, mint egy klub." is baromi találó, több annál, igen, több zsáknyi pénz az. Itt lett volna a lehetőség, hogy végre felfelé biggyesszék az egyre inkább lekonyuló szájat, nem, a játékosok között kell elosztani. Pl. ez a pénzéhes szr Busquets az eddig összegyújtött 100+ millió eurós vagyona mellé most ezt az 50.000-t oda kellett rakni és remélem még tovább növelik az ostoba hoki fejének a havi fizetését is. A Róma és a Levante elleni mérhetetlen szégyen után még van pofájuk elfogadni ezt a pénzt is bmg. Ilyenkor érzem magam egy igazi bolond idiótának, hogy még mindig követem ezt az egész röhejes €€€€€ baromságot, amit futballnak hívunk.
Tényleg, a svájciak esélyeshez méltóan megnyerték a legutóbbi EB-t? Nem emlékszem jól...vinszentvega írta:Szerintem a csalánevőszájú ,legokosabb Didzsé, Voksán Virág Eb-s nyilatkozatára ironizált a kollégaStalkyard írta:Mondjuk az EB-k évében Dél-Amerikában Copa América van nem?
Szerintem a csalánevőszájú ,legokosabb Didzsé, Voksán Virág Eb-s nyilatkozatára ironizált a kollégaStalkyard írta:Mondjuk az EB-k évében Dél-Amerikában Copa América van nem?
főleg a rosszul sikerült EB-k után jellemző ezkz86 írta:Ez azért van, mert a világversenyek után Messi felbassza magát, hogy megint nem nyert és utána godmode-ban tolja
Ez azért van, mert a világversenyek után Messi felbassza magát, hogy megint nem nyert és utána godmode-ban toljaNero. írta:2008 EB utan: triplaMQuCsabi írta:Világverseny utáni szezonban én sosem várok el semmit, de ez már másik topic
2010 VB utan: bajnoksag plusz BL
2012 EB utan: 100 pontos bajnoki cim
2014 VB utan: tripla
2008 EB utan: triplaMQuCsabi írta:Világverseny utáni szezonban én sosem várok el semmit, de ez már másik topic
Nem rossz, igy hogy vege a szezonnak be lehet vallani ilyen dolgokat, mondjuk a nyari program miatt aligha van euforikus allapotba Valverde.BarcafanTomee írta:3 millkót.Nero. írta:Mennyi lovet kaptunk ezert?
3 millkót.Nero. írta:Mennyi lovet kaptunk ezert?
Nem értesz hozzá! Megmondták: Benne van a Barca DNS, a potenciál, ...ööőő és hamarosan ismeri a Ligát is.visca el barca írta:ez az alena mekkora egy nulla játékos. egyetlen egyszer nem láttam még benne semmit... dél-afrikai csapat meglepően jó, simán verhettek már volna vagy kettőt