Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.05.01. 13:15:35

Sajnos, ahogy elnézem ezt a hátvédsort, nem fogjuk megúszni kapott gól(ok) nélkül.
Mindenesetre szerintem Song a kp-n jobb lesz, fizikálisan jobban fel tudja venni a versenyt a németekkel, nem beszélve Adrianoról balon, aki nem fog úgy lepattani a németekről, mint múlt héten Alba.

Amúgy meg ha már annál a gólnál tartunk. Érdekes volt, hogy ahelyett, hogy védekeztek volna fiúk, egyből nekiestek a bírónak, nem törődvén azzal, hogy a bőrgatyás meg besétál a kapuba.
Remélem, ez ma nem fog előfordulni.
vargazoli
Jugador del Barça

2013.05.01. 13:14:22

Tomsa írta:
vargazoli írta:Sziasztok

Érdeklődnék! Ha le tudok menni a sörházba(ahol még sosem voltam),szokott üres hely lenni, vagy foglalni kell, esetleg mit illik fogyasztani.
Szóval, hogy működik ez az 1ütt nézés. Milyen anyagi vonzata van stb

köszi a válaszokat

vargazoli
Szia! Mindenképp telefonálj oda, mert nem lesz üres hely. Fogyasztani meg azt fogyasztasz amit akarsz, az árak viszonylag húzósak.
szerk.: De ahogy nézem a honlapjukon vannak árak. http://www.paulanersorhaz.hu/
Köszönöm Tomsa, megyek, ha tudok.
Tomsa
Entrenador del Barça

2013.05.01. 12:58:54

vargazoli írta:Sziasztok

Érdeklődnék! Ha le tudok menni a sörházba(ahol még sosem voltam),szokott üres hely lenni, vagy foglalni kell, esetleg mit illik fogyasztani.

köszi a válaszokat

vargazoli
Szia! Mindenképp telefonálj oda, mert nem lesz üres hely. Fogyasztani meg azt fogyasztasz amit akarsz, az árak viszonylag húzósak.
szerk.: De ahogy nézem a honlapjukon vannak árak. http://www.paulanersorhaz.hu/
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.01. 12:46:31

kanty írta:Ma a becsületünkért játszunk. Továbbjutásban lehet reménykedni, de kb. nagybetűs csoda lenne. Én már elégedett leszek, ha azt látom, hogy a srácok hajtanak, mindent megtesznek, és felemelt fővel tudunk kiesni. Mert jelen állás szerint ez a Bayern egy jobb csapat, közhely, de igaz, hogy jobb csapattól kikapni nem szégyen.
Hajrá!
én viszont az a bunkó szurkoló vagyok aki totálisan eredmény orientált, ergo engem rohadtul nem érdekel, hogy hajtva nyerünk 2-1-ra, vagy épp lélektelen, tré játékkal kikapunk 2-0-ra. így is ugy is kiesünk, a többi csak maszlag. (mellesleg egész évben ment a lélektelen nulla, egy jó meccsel nem lehet kompenzálni)

tegnap írta shutter és nagyon adom, remélem nem leszünk olyan helyzetben mint a real tegnap hogy jol elhuzzak előttük a mézesmadzagot aztán kopp. francnak sem hianyzik, hogy a 70. percben vezessunk 3-0-ra, mindenki nekiáll reménykedni, aztán gomezről bepattan a 85. percben...

azért szurkolok a fiuknak, de miután 1000%, hogy legalabb 2 gólt fogunk kapni, nagyon nincs miben reménykedni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
vargazoli
Jugador del Barça

2013.05.01. 12:36:26

Sziasztok

köszi a válaszokat

vargazoli
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.01. 12:34:49

Ma a becsületünkért játszunk. Továbbjutásban lehet reménykedni, de kb. nagybetűs csoda lenne. Én már elégedett leszek, ha azt látom, hogy a srácok hajtanak, mindent megtesznek, és felemelt fővel tudunk kiesni. Mert jelen állás szerint ez a Bayern egy jobb csapat, közhely, de igaz, hogy jobb csapattól kikapni nem szégyen.
Hajrá!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bali 15
Director del Fútbol

2013.05.01. 11:48:57

4 gólos hátrányt kell ledolgoznunk, úgy, hogy fele annyi helyzet kidolgozására sem vagyunk képesek mint tegnap a Madrid a csatár nélküli taktikánk miatt.
Nem vagyok valami optimista....
TT
Capitá del Barça

2013.05.01. 11:24:39

ma jöttem rá megint, h mennyire hiányzik a "Pep lejátszott egy videót a srácoknak és hajtottak, mint a mérgezett egér" :D bízom Titóban, remélem kitalált valamit mára. ilyenkor értékelődik fel az, hogy milyen korszakos játékot ért el a csapat az elmúlt években!

mellesleg én ma kezdetném thiagot meg tellot.

az tuti, hogy a foci fog továbbjutni a döntőbe, végre nem egy cselzi meg egy inter

http://www.youtube.com/watch?v=ylwTP0qilrE
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.01. 11:11:44

Nekem nincs nagy kérésem az esti meccsel kapcsolatban,mindössze annyi,hogy ha már meg kell halnunk,akkor azt állva tegyük meg!
Bizonyítsuk azt,amit a meccs előtti élőkép sugároz a világ felé : "Barca,büszke Barca",ha már le kell köszönünk az általánosan minden fociban élő által elfogadott "világ legjobb csapata" titulustól,akkor azt tegyük úgy,ami méltó az elmúlt 5évünkhöz!!
Nem akarok olyat látni mint tegnap Ramostól meg Xabitól,vagy előző héten Albától,mert nem méltó ehhez a gárdához!!

Bennem megmagyarázhatatlan módon még mindig él valamiféle hit,hogy lehet csodát tenni,ha az első félidőben mennénk 2-0-ra akkor akármi is kisülhetne még a meccsből,de akárhogy is lesz a szezon utolsó valódi tétmeccsén haljunk meg a pályán,az,hogy ez egy 5-0-s győzelemre,egy 1gólos sikerre,vagy egy 3gólos vereségre lesz elég majdhogynem nem is érdekel,csak tegyünk meg mindent,ne csak a pofa járjon!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.01. 09:27:08

Amit a főoldali cikkben írtak, hogy esetleg Titoék vkp nélkül próbálják meg ma este, nos remélem ez ki van zárva. A védelmünk amúgy is gyenge, nem kell még a középpálya is abszolút átjáró ház legyen, mert akkor tényleg végleg elfelejthetjük a Wembley-t.

Piqué mellé Bartrat tenném be ismét, Alba helyett pedig Adrianoval kezdenék. Montoya nem tud annyira együtt élni a támadásokkal a bal szélen, mivel nem érzi annyira jól magát mint a másik oldalon. Adriano széljátéka azért nagyobb veszélyt jelenthet.

Nagyon sok fog múlni a Xavi-Iniesta-Messi hármason. Ha ők feltudnak javulni ma estére és a bajor őrizet is remélhetőleg leereszt egy kicsit(bár ebben sajnos aligha bízhatunk :roll: )akkor lehet esélyünk. Plusz amit lentebb is írtam, nagyon fontos lesz, hogy mennyire tud felpörögni a csapat és presszionálni.

Bízom benne, hogy tényleg fontos a csapatnak a büszkesége és a közönség és mindent meg fognak tenni azért, hogy visszavághassanak az odavágóért!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.05.01. 08:42:21

Nem indulok ki abból, hogy mi is tudunk olyan meccset játszani, mint a Real tegnap este. A Bayern rendezetten játszott már az első meccsen is, olyan lerohanásnak sok esélyét nem látom, mint tegnap. Már a meccs elejétől kezdve dominálnunk kell, nem szabad a Bayernt lehetőségekhez jutni. Nagy csapatmunkára lesz szükség és akkor bármi lehet.
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.01. 00:30:26

mess2009 írta:annyiban azért a Madrid feladta a leckét, hogy győztek és még szorossá is tették a meccsüket, tanulság pedig: két gólt akár három perc alatt is lehet lőni... csak rajta!
pont egy másik topciban is írtam, de nem feltétlen jobb az, ami a madriddal ma történt, mintha sima 0-0-al lehozták volna.
itt az végén elhitték a madridisták, hogy meglesz (én is azt hittem, hogy lejön nekik a 3. gól) aztán újra koppanhattak és vághatták földhöz ami a kezük ügyében volt.

ha kiesünk, essünk ki jó játékkal, de nyugisan, ha meg ott vagyunk a továbbjutást érő eredménnyel a bravúr közelében, onnan akkor csinálják is meg.
pl mennénk 4-0-ra, aztán jönne egy müncheni gól a végén, teljesen összetörnék.
de legalább ilyen fájdalmas lenne egy comeback után tizikkel kiesni.
persze büszke lennék a csapatra, mint az állat, de nem akarok egy párharcon belül 2x is nagyot koppanni.
Laza
Capitá del Barça

2013.04.30. 23:33:28

Azt én tippem hogy song lesz piqe mellett és támadáskor fellép a iniesta xavi fabregas mögé 4.nek
diagonal
Jugador d'estrella

2013.04.30. 23:24:08

salas9 írta:
Replay írta:Holnapi hivatalos keret
Pont most néztem én is. Sergio hiányával Song biztos kezdő és szerintem a védelembe Bartra fog ismét bekerülni Piqué mellé. Ezen kívül kíváncsi vagyok Messi mellett Alexis,Tello,Cesc,Pedro és Villa közül ki lesz ott. Szerintem Pedronak bérelt helye van sajnos... :roll:
Én azt gondolom Tello mindenképpen pályára fog kerülni holnap, még azon sem lepődnék meg ha kezdőként, de ha nem akkor az idő múlásával szerintem elég hamar bejön majd. Alexis is tuti szerintem, gondolják hátha bepattan róla egy labda ahogy brusztol elől. Én egyébként lehet furcsa amit mondok, de szívesebben látnám Tellót a kezdőben holnap mint Villát és Pedrót. Semmi veszítenivalónk nincs, Tellóban több fantáziát és több motivációt látok.
Az biztos hogy ilyen első meccs után aligha azon fog múlni a győzelem, hogy Busi van vagy éppen nincs. Direkt csak győzelmet írok mert nem hinném hogy továbbjutásról itt van értelme reálisan beszélni. Ma a Real azért tudott majdnem csodát tenni a végén mert Reus +Lewa totál fogalmatlan volt máskülönben a Dortmund rég lezárhatta volna a meccset. A Bayern támadói kizárt hogy meg fogják tenni ezt a szívességet amennyiben ilyen lehetőségeik lesznek.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.30. 22:53:57

mess2009 írta:annyiban azért a Madrid feladta a leckét, hogy győztek és még szorossá is tették a meccsüket, tanulság pedig: két gólt akár három perc alatt is lehet lőni... csak rajta!
Első mondat: who cares?
Második mondat: igazad van! Sajna ennek általában szenvedői vagyunk... :?
miihii
KHAL

2013.04.30. 22:53:47

recrea írta:Remélem holnap legalább 10 percet mi is izgulhatunk, mint madridék.

Vicc, de tényleg röhej, h nekünk sérül meg két játékosunk, nem ám nekik, nem kívánom persze, de amit sérülések terén művelünk ebben az évben...
Elképesztő ez már tényleg...
Az ember gyereke próbál egy picit kapaszkodni a cérnaszál hajszálának esélyébe, de még az is soványodik ezekkel a sérülésekkel.

A végén még 2-3-5 lesz a felállásunk :D

Ez nagyon necces lesz így... :-#
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.30. 22:51:11

annyiban azért a Madrid feladta a leckét, hogy győztek és még szorossá is tették a meccsüket, tanulság pedig: két gólt akár három perc alatt is lehet lőni... csak rajta!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.30. 22:50:55

Busquets sérülése hidegen hagy, tavasszal nagyon nagy alibi az emberünk, nem hozza magát (mondjuk senki,jóformán), Song tudja helyettesíteni.

Remélem nyerünk azért, kár,hogy nem rúgtunk kint legalább egyet,akkor lenne miről beszélni, így sajnos nincs,mert hogy kapunk az tuti..

Nah sebaj, hajtsuk ki magunkat egyszer végre 2 hónap után, aztán meglátjuk mire elég.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.30. 22:45:38

Remélem holnap legalább 10 percet mi is izgulhatunk, mint madridék.

Vicc, de tényleg röhej, h nekünk sérül meg két játékosunk, nem ám nekik, nem kívánom persze, de amit sérülések terén művelünk ebben az évben...
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.30. 19:59:04

Kár,hogy a vezetőség nem képes belátni Pedro botrányos formáját, ráadásul a PSG elleni talált góljával a büdös életben nem lehet majd a csapatból kitenni. :(
A szokásos hármas lesz(P+M+S).
Pedig szívesen megnézném a 3 hatékonyabb csatárunk egyszerre a pályán:Tello,Messi,Villa.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.30. 19:44:35

Replay írta:Holnapi hivatalos keret
Pont most néztem én is. Sergio hiányával Song biztos kezdő és szerintem a védelembe Bartra fog ismét bekerülni Piqué mellé. Ezen kívül kíváncsi vagyok Messi mellett Alexis,Tello,Cesc,Pedro és Villa közül ki lesz ott. Szerintem Pedronak bérelt helye van sajnos... :roll:
Kép
Replay
Director del Fútbol

2013.04.30. 19:40:41

Holnapi hivatalos keret:

Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Pedro, Montoya, Adriano, Song, Tello and Sergi Roberto.

Hiányoznak: Puyol, Jordi Alba, Mascherano, Abidal és Busquets.
barlacy
Jugador del Barça

2013.04.30. 14:08:55

Valamennyien reménykedünk. Én egy korrekt játékvezetésben bízom, egy elszánt , Milan elleni játékot produkáló Barcát várok.Szerintem megnyerjük.A továbbjutás? Sokan mondják, hogy közhely: a labda gömbölyű(nem kerek).Ezért igaz!!.Csoda? hátha....
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.30. 12:37:36

ez mi ? írtam egy hsz-t az előbb, és berakta úgy, mintha 4:30-kor írtam volna hajnalban...
Cooh
Jugador del Barça

2013.04.30. 11:39:51

recrea írta:Nem lesz itt semmiféle továbbjutás, a győzelméért is harcolni kell szerintem. Ugyanolyan csapat ez a Bayern, mint eddig, a durva az bennük, h rohadt éhesek, van önbizalmuk és szinte kivétel nélkül, egyszerre vannak csúcsformában a játékosok.

Kedden mindenki remegett nálunk, őszintén: egy-két évvel ezelőtt meg kiröhögtük Müllert, Gomezt vagy Robbent, mikor nálunk világ- és európabajnokok, az aranylabda szavazásra bérletesek futkároztak a pályán.

Kicsit "elfáradt" ez a csapat, erről van szó, kell a friss vér, a versenyhelyzet, a pihenés, töltődés és egy nyugodt szezon betegségek nélkül, kevés sérüléssel.
Illetve kellenek a pofonok (Milan 2-0, Bayern 4-0) hogy észhez térjenek, és meglegyen a győzni akarás, a vágy a sikerre. Mert a bajorok eddig csak tűzközelbe voltak (bl) viszont most nagyon elszántak és ez itt a különbség.
Válasz küldése