LG írta: ↑2024.11.03. 21:26:46
Az is lehet, hogy Flick próbál tanulni az elődök hibájából. Nem egy szezonunk volt, ahol nagyon jó őszi szezon után leeresztettünk tavasszal. LE, Valverde, Xavi is belefutottak ebbe. Szerintem okosan csináljuk most ezt. Van olyan ellenfél, akinél 3 gólos előnynél sem szabad visszavenni, de az nem az Espanol.
Szerintem egyértelműen 3-0-nál veszünk mindig vissza, nagyon sokadik eset a 7-0 óta. Oké, kaptunk egy gólt, cserében meg egy iszonyat megterhelő szezonban aranyat érő 30-40 percnyit játszottunk ilyen átmozgató edzés szintjén. Flick ott az Osasuna környékén kicsit átértékelte a gyilkológép mentalitást, visszavett, ezt tinikkel, támadósorban és védők közt nagyon szűk kerettel nem lehet végigcsinálni. A BL-hez mindenképp nagy mázli is kell, de hogy legalább a mázlival el tudjunk jutni messzire, ahhoz nagyon jó állapotban kell lennünk. És azért lehet érezni, amikor főleg a két szélsőnk néhány meccsenként lerak egy elég fáradt teljesítményt az asztalra. Olmo is most szerintem azért emelkedett ki ennyire a mezőnyből (azon túl hogy szimplán zseniális meccse volt), hogy ő gyakorlatilag alig kezdett még nálunk, friss. Yamal és Raphinha mentálisan fáradt volt, sokat hibáztak. Nyilván azt a szintet, amit hoznak, nem is lehet meccsről meccsre hozni, és még így is elég jók voltak, és hoztak 1-1 gólpontot, de nagyon sok egyenesen gagyi megoldásuk volt mellé. Flicknél szerintem ők vannak a legjobban megterhelve a játékstílusból adódóan, ők végig sprintelnek kb, ráadásul nekik ugye élesnek is kell lenniük a nehezebb megoldásokhoz, nem csak jól bírni fizikálisan. Ez hamarabb zuhan meg, mint hogy láthatóan fáradtak legyenek. Egy Reál-BM hét után ez érthető, sokat vett ki úgy en bloc a csapatból, de talán belőlük a legtöbbet, nem csak a nagy agresszivitást követelő poszt, hanem Yamalnál a kor faktor, Raphinhánál meg a Liga legnagyobb sprintmennyisége miatt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy