Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komoly meccsen biztos nem sokszor volt fent ez a hármas huzamosabb ideig.LG írta:Pedig elég sok meccset hoztunk velük.Stalkyard írta:Ez a Vidal-Busi-Rakitic középpálya szerintem az Espanyol elleni meccset kivéve meg egyszer se működött...
Pedig elég sok meccset hoztunk velük.Stalkyard írta:Ez a Vidal-Busi-Rakitic középpálya szerintem az Espanyol elleni meccset kivéve meg egyszer se működött...
Fuu, nagyon nincs jó érzésem ezekkel a balhátvéd megoldásokkal, ennél még az is jobb volt amikor Luchoval 3 védős rendszerre váltottunk.soadroli írta:Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, S. Roberto; Rakitic, Busquets, Vidal; Messi, Suarez, Coutinho
Tegnap nem edzett a csapattal, ma viszont igen, ennek ellenére szerintem nem fogja erőlteni őt Valverde.MessiNeymarSuarez írta: Messi játékára nincs esély?( Pontosabban arra hogy 100%-os)
Egy jó Messi-Dembelével elől mindenképp ütni kéne a Bilbaot még úgy is hogy nehéz terep.Cestus írta:Holnap el kellene menni +8-ra.
Messi játékára nincs esély?( Pontosabban arra hogy 100%-os)randomguy írta:Holnap mehetne a
TS - Lenglet Pique Vermaelen/Todibo - SR/Alena Busi Vidal Semedo - Coutinho - Suarez Dembele kezdő. Ha úgy alakul akkor Suarezt gyorsan le is lehet kapni Boateng javára.
Ha jól tudom akkor a Real Madrid lesz idegenben, nem az Atletico.Grimaldo írta:Szerintem az Atleticot is utálják annyira mint minket ,tehát azzal se járnának jobban.De bízom benne, hogy azért a saját közönségük előtt odarakják magukat egy x-re legalább.MessiNeymarSuarez írta:
Ramosék fejében ilyen esetben vajon mi állhat? Adják le a meccset és ne küzdjenek azért hogy kikaparják a gesztenyét a Barcának egy fontos BL meccs előtt, vagy pedig úgy vannak vele hogy minden meccset meg akarnak nyerni?
Lélektanilag eléggé lelombozó lehet hogy ha nyersz, azzal is veszítesz, mert a legnagyobb riválisnak segítesz azzal.
Majd a Bl-ben viszont az Atletinek kell szurkolni ,mert nem lenne annyira jó ,hogy nekik csak heti 1 meccsük lesz.
Szerintem az Atleticot is utálják annyira mint minket ,tehát azzal se járnának jobban.De bízom benne, hogy azért a saját közönségük előtt odarakják magukat egy x-re legalább.MessiNeymarSuarez írta:
Ramosék fejében ilyen esetben vajon mi állhat? Adják le a meccset és ne küzdjenek azért hogy kikaparják a gesztenyét a Barcának egy fontos BL meccs előtt, vagy pedig úgy vannak vele hogy minden meccset meg akarnak nyerni?
Lélektanilag eléggé lelombozó lehet hogy ha nyersz, azzal is veszítesz, mert a legnagyobb riválisnak segítesz azzal.