Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagyük 2004ig, úgy a helyes.recrea írta:
1999-2006-ig nekünk is megvolt a pocsék időszakunk, sikerült is végigszenvednem.
Sosem értem, miért pár szrul sikerült bajnoki alapján következtettek arra, hogy majd a BL-ben mi fog történni ahelyett, hogy az eddigi lejátszott BL-meccseket vennétek alapul. A Spurs ellen jók voltunk, amikor kellett, másodjára az összeszokatlan csapat már nem annyira. Az Inter ellen raktuk le a legjobb teljesítményt, dominálva és jól játszva. Miért nem ezekből indulunk ki? A világ szégyene ugyanúgy bekövetkezett Enrique alatt is, aki mióta elment, itt a fórumon a Támadófoci Isteneként reinkarnálódott. Vele nem döngöltek minket földbe 4-0-ra meg 3-0-ra a BL-ben? De legalább biztosan jól játszottunk azokon a meccseken, csak nem volt szerencsénk.recrea írta:Full mindegy, hogyan jutunk tovább a csoportból, ezzel az életben nem nyerünk BL-t, nemhogy idén. Az elmúlt évben is csont nélkül jutottunk tovább a csoportból, aztán a világ szégyene következett.
Igen, rosszul. Az, h rosszul játszunk nálam független attól, h vezetjük-e a bajnokságot vagy sem. Most erre meg írhatnám én azt, h csak azért vezetjük a bajnokságot, mert a többi csapat rosszul játszik.Nero. írta:Azért hasonlítom magam magunkat más élcsapatokhoz, mert mi is “csak” egy élcsapat vagyunk a többi közül. Aki azt hiszi hogy a 2011es vagy a 2015ös Barca a standart, a minimum, annak Jó reggelt.recrea írta:Nekem meg ezek a kérdéseim...
Miért nem láttam ma azokat a látványos kontrákat, amikor röhögve kellett volna vezetnünk kb 5 percenként?
Miért kell más csapatokhoz hasonlítani vagy mérni magunkat?
Mitől jobb nekem, vagy mi alól mentesíti az a csapatot, ha más csapat is rosszul játszik?
Miért nem várható el EV Barcájától (amiben 1 milliárd euró van 5 év alatt kb), h látványosan játszon. Azért nem, mert más csapat nem eredményes és látványos?
Miért nem az elmúlt 10 év Barcájához hasonlítod a mait?
Miért nem az elköltött pénz mennyiségéhez képest vagy a játékos fizetésekhez képest mérjük a teljesítményt?
Miért köt le egy angol v német bajnoki, és Barca meccs alatt meg a miért keresek kényszertevékenységet?
Rosszul játszunk? És akkor hogyan fogalmaznál ha nem vezetnénk a bajnokságot, ha nem a miénk lenne a legtöbb rúgott gól, ha döcögős lett volna a továbbjutás a halálcsoportból, ha a Real rúgott volna nekünk 5ot, stb?
Van egy milliárd euró a csapatba, pont úgy ahogy a többi top csapatba is.
Melyik az a nemet vagy angol csapat akinek a meccsei állandóan le kötnek és eredményesek?
Melyik játékos teljesítményét nem érzed arányosnak a fizetéséhez képest?
Te is tudod ki játszik jobb és eredményesebb focit. Senki.Nero. írta: Amúgy rohadtul nem érdemeltünk ma (sem) 3 pontot.
Ki játszik jobb focit mint mi és eredményesek?
Liverpool most lehet, de az elmúlt 10 évbe semmit nem nyertek és szerintem a City megelőzi őket
Real, Bayern, PSG, Juve, Atletico vagy hol zöldebb a fű most?
A nagy meccseken gyorsan, agresszívan játszottuk, az idegenbeli bajnokikra ez marad, de amúgy messze a miénk a legtöbb rúgott gól.
Vágom hogy gondolkodni nehéz, sokkal egyszerűbb a mindenki által tolt idióta közhelyeket nyomni 0-24, de akár megtehetnénk azt is hogy megnézzük mi az amit csak Rakéta/ Busi tud megadni jelenleg a csapatnak. Miért kell valamelyiknek mindig játszania. Szerinted a vkp posztot úgy ahogy ők játszák ki tudná jelenleg eljátszani ezen a szinten? : ) Na ki? : ) Ki az aki simán eljátszaná ugyanezen a szinten egy nehéz idegenbeli meccsen? : ) Úgy hogy ez a csapat játékában az egyik legfontosabb poszt, a mozgások csomó gyakorlást igényelnek, összhangban kell lennie a két kh-val is, kinek kellett volna ma ezt eljátszania? : ) Kérlek ha ezt végig gondoltad válaszolj rá. : )MessiNeymarSuarez írta: Rakitic meg...Fogalmam sincs hogy mit érez Valverde, rekordmennyiségű perc van a lábában, szerintem már lassan Guniess-rekord gyanús, de képtelen pihentetni.
Remélem Busquetssel kézenfogva nyomatja végig őket 0-24-ben, hogy a mostaninál is lassabbak legyenek.
Azért hasonlítom magam magunkat más élcsapatokhoz, mert mi is “csak” egy élcsapat vagyunk a többi közül. Aki azt hiszi hogy a 2011es vagy a 2015ös Barca a standart, a minimum, annak Jó reggelt.recrea írta:Nekem meg ezek a kérdéseim...
Miért nem láttam ma azokat a látványos kontrákat, amikor röhögve kellett volna vezetnünk kb 5 percenként?
Miért kell más csapatokhoz hasonlítani vagy mérni magunkat?
Mitől jobb nekem, vagy mi alól mentesíti az a csapatot, ha más csapat is rosszul játszik?
Miért nem várható el EV Barcájától (amiben 1 milliárd euró van 5 év alatt kb), h látványosan játszon. Azért nem, mert más csapat nem eredményes és látványos?
Miért nem az elmúlt 10 év Barcájához hasonlítod a mait?
Miért nem az elköltött pénz mennyiségéhez képest vagy a játékos fizetésekhez képest mérjük a teljesítményt?
Miért köt le egy angol v német bajnoki, és Barca meccs alatt meg a miért keresek kényszertevékenységet?
Teljesen egyetértek!!Nero. írta:Legutóbbi 4 hazai meccsebol 3at megnyert a Getafe, csak én nem értem a vinnyogást? Főleg hogy mindkét riválissal szemben növeltük az előnyünket.
A Real így ki is szállt a Ligából szerintem, és az Atletico ellen 5 pont január elején szerintem jó.
Dembele jó volt de kellett egy labda biztos ember, az utolsó 2 cserét arra használta hogy húzzuk az időt de ezt ti is tudjátok, de most mindenki úgy van Valverdevel hogyha nincs sapka az a baj, ha meg van akkor az.
Mondjuk ez tényleg érthetetlen, és "csakatutit-elv". Előre lehetett sejteni, hogy keménykedős meccs lesz, erre a villámgyors és erős védőnk helyére visszarakja Robit.MessiNeymarSuarez írta:Robi ma megmutatta hogy miért lett rögtön kezdő Semedo helyett? Nem, cserébe feltételezhető hogy a sorrend így is marad továbbra, úgy is ha 15 veszélyes beívelés jön majd Robi oldaláról.
Ki játszik jobb focit mint mi és eredményesek?LG írta:Ha neked megfelel Valverde gyáva, fos játéka, akkor egészségedre. Én nem ezért szerettem meg ezt a csapatot, sőt, kifejezetten megvetettem azokat a csapatokat, akik így játszottak.Nero. írta:Legutóbbi 4 hazai meccsebol 3at megnyert a Getafe, csak én nem értem a vinnyogást? Főleg hogy mindkét riválissal szemben növeltük az előnyünket.
A Real így ki is szállt a Ligából szerintem, és az Atletico ellen 5 pont január elején szerintem jó.
Amúgy rohadtul nem érdemeltünk ma (sem) 3 pontot.
Ha neked megfelel Valverde gyáva, fos játéka, akkor egészségedre. Én nem ezért szerettem meg ezt a csapatot, sőt, kifejezetten megvetettem azokat a csapatokat, akik így játszottak.Nero. írta:Legutóbbi 4 hazai meccsebol 3at megnyert a Getafe, csak én nem értem a vinnyogást? Főleg hogy mindkét riválissal szemben növeltük az előnyünket.
Én is attól tartok, hogy Robi felépülésével el is felejthetjük Semedo kezdőtagságát, pedig egyre jobb teljesítményt nyújtott.Atalanta írta:Eddig játékban jók vagyunk, kár azért az egy gólért, de valljuk meg, nem tudunk sok meccset lehozni, főleg idegenben kapott gól nélkül. Egyetlen gyenge pontunk van a mai meccsen: Sergi Roberto. Valamiért nagyon szeretik... a másik Busquets, szerencsére nincs a pályán.
jól van, megnyugodtam. azt hittem már EV bekápszizott.MatyiG írta:Hét közben beteg volt, szerintem csak azért.visca el barca írta:
úristen buszkeccet kihagyta. vagy lemaradtam vmiről és sérült?
Hét közben beteg volt, szerintem csak azért.visca el barca írta:úristen buszkeccet kihagyta. vagy lemaradtam vmiről és sérült?soadroli írta:Barca XI: Ter Stegen; S. Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Arthur, Rakitic, Vidal; Messi, Suarez, Dembélé
Nyugi, Rakitic ott vanvisca el barca írta:úristen buszkeccet kihagyta. vagy lemaradtam vmiről és sérült?soadroli írta:Barca XI: Ter Stegen; S. Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Arthur, Rakitic, Vidal; Messi, Suarez, Dembélé