Na, megnéztem a meccs nagyobbik részét utólag. Ez volt az első meccs idén, ahol TÉNYLEG lefociztak minket, helyzetekben, mindenben. Annyit mondogatták ezt sokan, hogy egyszer tényleg valósággá vált. És pont az Antwerp ellen.

Engem nagyon nem érdekelt az eredmény, csak rotáljunk, ez megtörtént. Ettől még nyerhettünk volna nyilván, csak így nem volt kötelező.
Egy kérdésem van, hogy mikor kerül ki végre a lengyel a megrendíthetetlen kezdő pozíciójából, amikor van egy olyan kilencesünk, aki eddig bármikor beállt, pár perc alatt vágott egy gólt. Ha csak arra jó volt ez a meccs, hogy legalább le merjük cserélni néha, akkor már megérte. Casadóból sokminden nem maradt meg, aki jobban odafigyelt, milyen volt?
Guiu nagyon remélem, hogy mostantól sok meccsen ül majd nálunk a padon, és játszik is majd. Felüdülés látni, ahogy el tud válni az embertől, igazi csatármozgása van. Abszolút a Benficás Nunez az egész gyerek.
Amúgy úgy láttam, hogy valami olyasmi történt, hogy mi le sem tojtuk a meccset az elején, Romeu meg Robi biztos akartak bizonyítani de hullagyengék, nem tudnak. Aztán a második félidőben már akartunk valamit, csak nem ment. Megérdemelt vereség volt abszolút. De nekem nyolc, csoportelsőként mentünk tovább, szerencsére épp nem kellett végignéznem az egészet.
Amúgy szimpatikus csapat, szimpatikus felfogással és edzővel, ha már valakitől így kellett bukni, örülök, hogy ők voltak. Xavi meghálálta van Bommel szavait.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy