Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Chelsea-Genk 0-1 Tőzsér '90messideco írta:Azért a Valencia és a Leverkusen dolgát jelentősen meg tudják nehezíteni. Hajrá Magyarok!Sergi írta:Szegény Tőzsérék,nagy dolog volt a főtábla,de sztem boxzsáknak fogják őket használni...
de a real-lyon már a szememet szúrja. az utóbbi 10 évből hányban játszottunk velük? 8?socio66 írta:rengeteg ilyen apró összefüggést lehetne találni,szerintem nehezebb lenne olyan csoportbeosztást csinálni ami teljesen 'steril',mint olyat ahol van pár visszatérő,vagy korábbi ellenfél.daffy írta:nem hát. hányadszor kapta a real a lyont? meg nagy visszatérők...
amúgy jó a csoportunk,kicsit féltem hogy harmadiknak megkapjuk a cityt,de szerencsére nem.
a milan jó kis ellenfél lesz,a másik kettővel meg sörmeccseket játszunk.
rengeteg ilyen apró összefüggést lehetne találni,szerintem nehezebb lenne olyan csoportbeosztást csinálni ami teljesen 'steril',mint olyat ahol van pár visszatérő,vagy korábbi ellenfél.daffy írta:nem hát. hányadszor kapta a real a lyont? meg nagy visszatérők...
Tdavid írta:G-csoport marha jó lett.
a másikra,illetve a játék képére. nem a milanon múlott és még itt is le lett fitymálva az "öregfiúk" bagázs. a svéd or(r)dast kell megfogni és meghaltakFtcSikiHun írta:A 2-2re gondolsz?daffy írta:a milant a real simán leverte az előző idényben,nem lehet ellenfél
A 2-2re gondolsz?daffy írta:a milant a real simán leverte az előző idényben,nem lehet ellenfél
Tavaly is volt már, ha jól emlékszem. Nyílván, hogy egy országnak ne minden csapata egy időben játsszon. Pénz beszél, ...ozsimiki írta:ez a piros csoport,kék csoport eddig nem hiszem,h volt.
a milant a real simán leverte az előző idényben,nem lehet ellenfélozsimiki írta: Barca,Milan érdekes meccs lesz,ahol egyértelműen esélyesebbek vagyunk az első helyre,de végre rangadó lesz a csoportban! Viszont másik kettő csapatot nem bánnám ha vmi megye2 lenne.
ok,egyik megvan Bate Borisov.