Jol. Elso golnal is o nem ugrott fel fejelni.
Élő közvetítések
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hihetetlen hogy ilyeneket képtelenek levédekezni.
12 méterről gólt fejelni, aztán meg ez...
12 méterről gólt fejelni, aztán meg ez...
Ez az egyenlítés is kódolva volt, benne volt a levegőben és egy szavunk sem lehet
Jól láttam, hogy Umtiti rakta be a sarokba?
- davi10
- Llegenda del Barça
Istenem, de éreztem.
Ez a retek unibet nem töltött be, pedig be akartam húzni X-re...
Ez a retek unibet nem töltött be, pedig be akartam húzni X-re...

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ez így már bohózat, ami idén van a csapattal.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Mekkora gól, te jó ég... 
Mindenki lába mellett elment.

Mindenki lába mellett elment.
"A lényeg, hogy mutass egy aktuális ellenséget a tömegtájékoztatásban..." - Vaszilij Orehov - Hadműveleti zóna
Á
Megint egy ilyen gól
Szánalom
Megint egy ilyen gól
Szánalom
visca el barca írta: ↑2021.12.12. 17:49:58Ezt a puhl altal hangoztatott kéz keresi a labdat baromsagot vagy 10 eve kivettek a szabalykonyvbol.
Na, dembelefél év.
Tájékozódjál már mielőtt degradáló hozzászólást írsz! itt van kis segítség hozzá hogy képben legyél. Ez már Puhl halála után lett szabály csakhogy tudd!
https://szovetseg.mlsz.hu/hir/ifab-valt ... megitelese
Csak meg ne sérüljön Dembélé. Nagyon kell ő a Barçába!
"A lényeg, hogy mutass egy aktuális ellenséget a tömegtájékoztatásban..." - Vaszilij Orehov - Hadműveleti zóna
Nanemááá, Dembelé, ne csináld!
Farkas Norbi.

Szerintem meg idén azért nem keveset köszönhetünk a játékvezetőknek. Pl. a Villarreal elleni meccset. Ott vissza sem nézték a necces szituációkat....
na, vajon megserül Dembele?

- visca el barca
- Presidente del Barça
Ezt a puhl altal hangoztatott kéz keresi a labdat baromsagot vagy 10 eve kivettek a szabalykonyvbol.
Na, dembele
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2021.12.12. 17:50:44-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
Gavi! Imádom ezt a csávót! Olyan vehemencia van benne, amilyen senkiben nincs a csapatban!
Neee, Géza bá már megint????
Jajj ne!!! Ki jön cserének, te jó ég!
talán olyan is van a keszekusza új szabályok között, hogy ha saját játékostárstól jön a labda a kéz felé.....az sem tizi
De kellene a harmadik, hogy nyugi legyen
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hát de, hova rakhatta volna Busquets a kezét? A labda ment a kéz felé, mellé úgy, hogy a teste melle tartotta, nem is szélesen vagy magasan tartva.visca el barca írta: ↑2021.12.12. 17:22:13Egy hetig hallgathatjuk h minket tolnak a birok. Mondjuk sztem sima 11es volt, ennel egyertelmubb kezezes a vilagon nincs.

Semennyire nem volt 11-es! Egyrészt nem mozgott a labda felé a kezével, másrészt a testét nem nagyobbította természetellenesen a kezével.