Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mai meccs után, nem érdemes következtetést levonni, alkalmatlan volt a játékra a pálya az időjárás miatt.Nero. írta:Bilbao elleni kupameccsen ölni akartMessiNeymarSuarez írta:Tudnak valamit ezek a patkányok ha Umtitit úgy kell visszafogni...
Azt az ember még nem láttam idegesnek lenni.
Jó az X, nagyon tartalékosan porogtuk. Semedo és Digne nagyon gyenge sajnos, Paulinho is kezd visszaesni. Coutinho ügyes gyerek, de még szoknia kell a társakat.
Hát szerintem sokkal aktivabb lett az oldal, amint jött Roberto.Semedo támadásban nekem egyszerüen nagyon kevés.Van mikor, egy repülő le tudna szállni, akkora folyosót hagytak neki, de ő legalább 5ütemmel később csatlakozik be a támadásba. Az meg hab a tortán, hogy minimum 3érintésből játszik.S.Agüero írta:Miért, SR többet tudott mutatni Semedónál ilyen körülmények között?
Most nem, de általában igen. Sajnos nem engedhetjük meg magunknak azt a “luxust” hogy egyszerre rotáljuk Albát és Robertot.S.Agüero írta:Miért, SR többet tudott mutatni Semedónál ilyen körülmények között?
Bilbao elleni kupameccsen ölni akartMessiNeymarSuarez írta:Tudnak valamit ezek a patkányok ha Umtitit úgy kell visszafogni...
Azt az ember még nem láttam idegesnek lenni.
Az eddigen van a hangsúly, remélem. Ez a hátulütője az ien drága sztárigazolásoknak, mindenki sokat, nagyon sokat vár tőlük..De bőven van még odeje megmutatni miért vettük meg, nálam nem ez a félszezon és főleg nem egy ilyen bajnoki fogja mgmutatni milyen igazolás volt. Egyébként meg ahhoz képest, hogy eddig mennyit játszott és mennyi ideje edz a csapattal elég sok szép megmozdulása volt. [auto_cenzúra] lesz ez.crixus írta: Coutinho pocsékul játszik eddig.
Amúgy hülye volt, ha egyből lövi, a csúszós labda miatt még abból a kiszorított szögből is beakadhatott volna.Nyiri81 írta:Mekkora kamu esés