Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:úgy látszik, hogy Te viccelsz, ugyanis foglamad sincs az alkotmány fogalmáról.rikko írta:ne vicceljünk már....
ahogy látom már fenyegetnek a bannal úgyhogy tuti lesz meccs.
úgy látszik, hogy Te viccelsz, ugyanis foglamad sincs az alkotmány fogalmáról.rikko írta:ne vicceljünk már....
Igazad van és akkor szét kell verni mindenkit aki mozog, nő , idősek, sétálók stb.... ne vicceljünk már...visca el barca írta:
alapból nem írok ki egy alkotmányellenes népszavazástaztán még ők vannak felháborodva.
Vannak bizonyos értékek amiket képviselnie kell a klubnak az én véleményem szerint.S.Agüero írta: De most ha megtartják a meccset, akkor miben változik bármi is ezen a téren?
alapból nem írok ki egy alkotmányellenes népszavazástTromort77 írta:Alapból az egész meccset el kell felejteni addig amíg ártatlanokat lövöldöznek tiltott gumilövedékekkel...BarcafanTomee írta: Azt nehezményeyik, hogy a Las Palmas mezeken ott lenne a spanyol zászló, és ha így lesz, akkor elvileg nem hajladóak pályára lépni ellenük.
De most ha megtartják a meccset, akkor miben változik bármi is ezen a téren?Tromort77 írta:Alapból az egész meccset el kell felejteni addig amíg ártatlanokat lövöldöznek tiltott gumilövedékekkel...BarcafanTomee írta: Azt nehezményeyik, hogy a Las Palmas mezeken ott lenne a spanyol zászló, és ha így lesz, akkor elvileg nem hajladóak pályára lépni ellenük.
Alapból az egész meccset el kell felejteni addig amíg ártatlanokat lövöldöznek tiltott gumilövedékekkel...BarcafanTomee írta: Azt nehezményeyik, hogy a Las Palmas mezeken ott lenne a spanyol zászló, és ha így lesz, akkor elvileg nem hajladóak pályára lépni ellenük.
Inkább kenjék el a pályán őket egy 6-0-ra.BarcafanTomee írta:Azt nehezményeyik, hogy a Las Palmas mezeken ott lenne a spanyol zászló, és ha így lesz, akkor elvileg nem hajladóak pályára lépni ellenük.Tromort77 írta:Barça canceled the lunch with the board of Las Palmas. [md]
Azt nehezményeyik, hogy a Las Palmas mezeken ott lenne a spanyol zászló, és ha így lesz, akkor elvileg nem hajladóak pályára lépni ellenük.Tromort77 írta:Barça canceled the lunch with the board of Las Palmas. [md]
Nem igazán jön át a híradásokból, hogy milyen durva zavargások vannak kint. Érdemes szétnézni a neten.visca el barca írta:
sztem meg kb úgy vannak vele, hogy szavaznak egy jót (ha már uis alkotmányellenes, ergo tök felesleges), aztán kimennek nézni egy jó focit
sztem meg kb úgy vannak vele, hogy szavaznak egy jót (ha már uis alkotmányellenes, ergo tök felesleges), aztán kimennek nézni egy jó focitpalesz77 írta:Szerintem az ottaniakat mondjuk most pont a foci érdekli legkevésbé, aztán persze lehet rosszul gondolom.