Andris írta: ↑2023.10.04. 23:44:38
Sansz, te nem tudom milyen alomvilagban elsz, ha szerinted egy eros keret. Ha mindenki egeszseges akkor igen, ki tudunk allitani egy top3as kezdo11et. De ez a teny es ennek a jelentese olyan MESSZE van a “top3as BL kerettol”, mint Mako Jeruzsalemtol.
Ne haragudj, ebbe beleállok. Nem én élek álomvilágban...
Van kb 3 sérültünk (amúgy a portonak 4 volt, de csak gyorsan körbenézve, a MU-nak 6-7, Sevillának 4, Realnak 4, Arsenalnak 4, Bayernnek 4...stb).
Ezzel egyszerűen nem elegáns takarózni. Nem azt mondom, hogy Pedri nem elit játékos, vagy éppen dejong, de ott van Gavi, ott van Gündogan. Romeu az egyetlen aki se névre, se játékra nem elit. Egy-egy ilyen játékos még a cityben is van.
Ha megnézed a védőket, Kounde, Araujo, Balde, Cancelo, ennél erősebb neveket, akik tényleg azok lennének még végtelen pénzzel se biztos, hogy össze lehetne hozni. Támadók Yamal(aki hiába fiatal, nagy extra) Lewandowsky(akitől nekem herótom van, de a nevébe nem lehet belekötni), Ferran (spanyol válogatott), Felix(abszolút elit játlkos, ha nem is megváltó, de nem gyengébb, mint egy egységnyi TOP öt csatár..)
És értem, hogy persze jó volna, ha nem lenne sérült és lenne Raphinha, Pedri, DJ, de könyörgöm, kire mondod úgy igazán, hogy gyenge? Vagy akár, hogy közepes..? Gündogan még a City egyik legjobbja volt, nálunk meg gyenge? Lewa nemrég még aranylótúróval pózol itt meg eltűnik? Hát hogy van ez? Ha ezzel érveltél volna pár éve, mikor az egyetlen csatárunk (LDJ!!!) is lesérült és fizikailag nem tudtunk támadót, egyet se betenni, akkor az oké. De most nagyon nem oké.
Ha felhozod, hogy elherdáltunk egy csomó játékost, pl Fatot, akkor is igazat adok, de a keret erősségén értelmetlen vitatkozni.
A pad nem hosszú, ez igaz, tehát, ha még jönne pár sérült, mint ahogy a többi nagy csapatnál is van, akkor tényleg lehetne mondani, hogy a játékosállománnyal gond van éppen. De Raphinha, DJ és Pedri hiányát, bármennyire is jók, minőségileg tudjuk pótolni jelenleg. Kitartok amellett, hogy a játékunk a gyenge, nem a játékosok.