Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na de akkor miért is vagyunk mi a barca...?youkos írta:tudomka958 írta:...Mikaos írta: valami nem gömbölyű idén...
Azért azt érdemes hozzátenni hogy ebben a stadionban x elt a Man U. és még sokan. Az utóbbi 10 BL meccsükből otthon csak 1 vereség...
Bár igaz ami igaz kissé fáradtan/fásultan játszottunk
...tudomka958 írta:Mikaos írta: valami nem gömbölyű idén...
Kicsit tájékozódj mielőtt osztod itt az észt.Hustler írta: Ööö Puertát tudtommal nem ütötték meg, csak összeesett és hétfőn elhunyt.
Foé-ről nem hallottam, gondolom elírtad. Fehér meg nem jut eszembe...Talán jobb is
Nem láttam az első félidőt, bocs. Azt olvastam, hogy akadt egy csúnya megmozdulása, de nem gondoltam volna - amolyan kapusnak ez a dolga alapon, hogy ilyen durva volt.Ilúvatar írta:nem.
Foé, Fehér, Puerta és ő a negyedik.
csúnyán szíven rúgta térddel ami könnyen szívhalált is okozhat. Az illető meg megse moccant a pályán, baj volt, rohantak oda... hát b.zd, minek hittem akkor?
az nem zavar,hogy egyre több a "nehéz" meccsünk?Mikaos írta:Az egész meccsről az a véleményem, hogy rettenetesen utálom, hogyha egy gólunk után rögtön egyenlít az ellenfél.
És ezzel tényleg mindent elmondtam. Pont úgy játszottak, mint a Kazany...nagyon nehéz meccs volt.
Miért, Valdes megölt már három embert?Ilúvatar írta:Dettó, azt hittem már hogy itt a negyedik halott...
A srác szimulált egy nagyot. Elismerem durva belemenés volt, de a lassításon látszik, hogy nem vesztette el az eszméletét, meg semmi ilyesmi, csak úgy gondolta, hogy ő most úgy tesz mintha KO lenne, mert az olyan vicces. Egyébként meg jó meccs volt, első félidőben nem ment be semmi, második félidőre kicsit visszaestünk, Pedro kapufa, szóval jó meccs volt, nem tragédia az 1 pont.looka írta:Meg egy két meccses eltiltás legalább... Rendesen meghűlt bennem a vér, mikor mutatták, hogy nem mozog a srác...Andris írta:Valdes kijövetele meg piroslap.![]()
Nem tetszik az, hogy megint visszatértünk a kipattanós korszakba. Egyszerűen hihetetlen, miket tudnak kihagyni a srácok.
Iniesta labdája varázslatos volt egyébként(mikor beemelte a védők mögé), hogy tudta ezt kihagyni Messi??
Meg egy két meccses eltiltás legalább... Rendesen meghűlt bennem a vér, mikor mutatták, hogy nem mozog a srác...Andris írta:Valdes kijövetele meg piroslap.
Es mivan akkor ha Messi triplazni akar?.........megsugom,TRIPLAZIK!!!!!!!!!Ilúvatar írta:Na azért sztem Villa is be fog találni.csababarca írta: Csak a 3 pont.
0-2. Messi dupla.
gondolom a vagy szó helyett és-t akartál írni, mert így nem értelmes.Lionel85 írta:Ma este kíváncsi vagyok Villára, hogy a Sevilla elleni góljai csak hirtelen fellángolások voltak, vagy még mindig kell neki x idő, hogy visszanyerje régi formáját.
Majd szólj már rá Pintora ha netalántán gólhelyzetbe kerülne a Köbenhavn akkor fütyöljön 1 nagyot a lelátórólcsababarca írta:Valakinek még egyéb kívánsága?
Azt ,hogy Keita ne kezdjen nem tudom most elintézni![]()