Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért, mert másképp nem is érdemes számolgatni már. Egy ilyen meccsen egyébként nem lehetetlen a győzelem, csak hát sajnos a gyengébbek ellen nem megy valahogy. Egyre nehezebb a csúcsra járatás, a félgőz meg ettől a csapattól kevés.Atalanta írta:Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.
Ahhoz, hogy maradjon remény, úgy kell számolni.Atalanta írta:Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.
Sehogy.Ez elment.Meghozza csúnyán LE (és a stábja) miatt. Mindenki látja hogy a csapat nem birja el egyszerre Gomest és Denist a pályán Pique el van tiltva Matyinak muszáj játszani erre felrakja azt a középpályás sort ami totálisan inkompetens, had legyen tuti.Ennél nagyobb marhaságot akkor tudott volna csinálni ha Maryit berakja bal futóba.Legendinho írta:Most lehet, hogy csak a tegnapi csalódás beszél még belőlem, de mégis, szerintetek hogy fogunk bajnokságot nyerni?LE hirtelen leáll az idióta rotálásával, mert 3 év után végre beismeri, hogy hülyeséget csinál, mikor fél csapatot lecseréli? Vagy majd megáll a rotálós játékával pont a legnehezebb meccsek közepette? Vagy Gomes megtanul játszani, vagy LE végre a padra vágja a szezon végéig? Vagy ha mi nem leszünk jobbak, akkor összezuhan a Real? Vagy mégis, hogy fogunk nyerni? Ezt kötekedés nélkül írom, tényleg érdekel, hogy gondoljátok, hogy nyerünk.
Én 10%-nál többet jelenleg nem adok a bajnoki címünkre. Nagyon le kéne olvadnia a Realnak, hogy ez összejöjjön. Kb. az kéne, hogy oda-vissza kapjanak 1 négyest a Bayerntől, és teljesen összeessenek.Bob_Marley írta: Bizakodni, amíg lehet szerintem mindig kell is. Elég nehéz helyzetben vagyunk, ez tény. Számításaim szerint ha minden meccset megnyernénk se lenne elég pontokban.
Hullámzik nagyon.Samper írta:Képtelen vagy belátni, hogy a masina nincs használható állapotban?Bob_Marley írta:Én amíg van sansz bízok benne. Az utóbbi évek legnehezebb címe lenne, kettő után nagyon nehéz. Maira nincs mentség, a húzóemberek mondtak csődöt.
Maximálisan egyetértek! Ha nem a legerősebb csapatunk áll ki és nem az utolsü 5 helyezett az ellenfél, SEMMI esély a győzelemre! ...és ebben jobb a madrid, ők mindig hoznak egy elég magas szintet, mindegy milyen csapattal állnak ki! Sajnos ligát csak kiegyensulyozott teljesíménnyel lehet nyerni.Rivaldo11 írta:A szezon pontosan rávilágít arra, hogy mi a helyzet. Van egy olyan csapatunk, amely motivált állapotában még mindig olyan játékra képes, amire kb. senki. Viszont ha csak 1 fogaskerék hiányzik, máris borzasztó sebezhető a csapat, nem működik, ez egyértelmű. Kb. 3 kezdő szintű igazolás kell, mert a keretet csak így lehet normálisan rotálni, amire viszont mindenképp szükség van egy szezon során.
Az, hogy a Malaga, Depor, Alaves, Betis négyes elvisz tőlünk 11 pontot, az vállalhatatlan. Ha megnézzük, hogy ezen csapatok ellen játszott 8 meccsen kik léptek pályára, rögtön mutatja is a keret alkalmatlanságát a rotációra.
A liga nagy valószínüséggel elveszett, bár ezzel még várjuk meg a madridi meccset. Ha ott nyerni tudnánk, adnék kb.30%-ot.
Képtelen vagy belátni, hogy a masina nincs használható állapotban?Bob_Marley írta:Én amíg van sansz bízok benne. Az utóbbi évek legnehezebb címe lenne, kettő után nagyon nehéz. Maira nincs mentség, a húzóemberek mondtak csődöt.
SR szerintem is nagyon jó volt, az ő megindulásai jelentettek veszélyt. Sajnálatos, hogy Masch kiugratását nem tudta beverni.Feast4 írta: Viszont kövezzetek meg SR nagyon komoly volt a helyén.
Kossz, én még nem adnám fel mondjuk mostantól van kb. 30% sanszunk.csababarca írta:3 ponttal vezetnek.Nero. írta:Mi most a képlet? Eddig úgy volt hogy ha nyerjük a klasszikust egy Real botlás elég. Most már ha ikszelnek se elég hanem ki kell kapniuk?
Amugy jogosak a kiakadások, ez a mai Enrique sara meg a középszereké.
és van egy elmaradt meccsük.
ha nyerünk ellenük, akkor is egyszer még ki kellene kapniuk. lehet az elmaradt meccs is, de két vereség kell az ellenük lévővel együtt, nekünk meg 100%os győzelmi mutató. ez utóbbi a nehezebben kivitelezhető szerintem.
egyettértek, alaves-t verni kell otthon akármi van akármilyen kezdő +3 pont, a depor ellen megelégedtem volna egy x-el is, kemény meccs után voltunk történelmi forditás, mindenki hulla oké, akkoris +1 pont, ma meg nyerni kellett volna, nehezén, simán, megdögölve lényegtelen... megint +3... összeadva +7, kérdés nem lenne....csababarca írta:alaves, depor, malaga vállalhatatlan kategória.Waleba10 írta: Manchester City 3-1 (4. a bajnokságában)
Alaves 1-2 (11. a bajnokságában)
Celta Vigo 4-3 (10. a bajnokságában)
Athletic Bilbao 2-1 (6. a bajnokságában)
PSG 4-0 (3. a bajnokságában)
Deportivo 2-1 (16. a bajnokságában)
Malaga 2-0 (14. a bajnokságában)
szép kis lista
többivel nincs baj.
alaves, depor, malaga vállalhatatlan kategória.Waleba10 írta: Manchester City 3-1 (4. a bajnokságában)
Alaves 1-2 (11. a bajnokságában)
Celta Vigo 4-3 (10. a bajnokságában)
Athletic Bilbao 2-1 (6. a bajnokságában)
PSG 4-0 (3. a bajnokságában)
Deportivo 2-1 (16. a bajnokságában)
Malaga 2-0 (14. a bajnokságában)
szép kis lista
Manchester City 3-1 (4. a bajnokságában)gamerpapa írta:Vicces lenne összeszedni hogy kik vertek meg idén minket. Habár olyan [auto_cenzúra] kedvem van a mai meccs után hogy kikeresni sincs kedvem.