Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak egy apró gondocska van itten az pedig az , hogy Alves jobbhátvéd Adama pedig szélső/ csatár és nem jobbhátvédknor írta:Adama-D.Alves csere most. Gyors, erős, elég magas.
Belépve az ellenfél elé kikotorta a beadást - ezzel megakadályozta a gólt -, jó hogy nem várod el, hogy le is kezelje ott a labdát.. Ha Alves ilyeneket mentene minden meccsen azért nem lenne leszólva - a Classico után is csak dicsértem -, csak általában az ilyeneket Rakitic szokta csinálni a helyén, mert ő még csak épp visszazár.roby122 írta:Montoya odarúgta az ellenfélnek a labdát , Masipnak köszönhetjük , hogy abból nem lett gól. Ha Alves lett most volna Montoya helyében , akkor már menne a szidása , hogy odarúgta a labdát az ellenfélnek. Az oké , hogy mentett , de ne az ellenfélnek. Én abszolút nem vagyok elszállva Montoya játékától , ezt persze , nem csak a mai alapján jelentem ki. Alves szintjére sosem fog felnőni.
Montoya odarúgta az ellenfélnek a labdát , Masipnak köszönhetjük , hogy abból nem lett gól. Ha Alves lett most volna Montoya helyében , akkor már menne a szidása , hogy odarúgta a labdát az ellenfélnek. Az oké , hogy mentett , de ne az ellenfélnek. Én abszolút nem vagyok elszállva Montoya játékától , ezt persze , nem csak a mai alapján jelentem ki. Alves szintjére sosem fog felnőni.palesz77 írta:Lehet elfogult vagyok, de Montoya jateka tetszik megint. Csomo labdat szerzett mar, most epp egy goltol mentette meg a csapatot - majd utana Masip is, nagy ugras volt.. Van nehany kisebb hibaja, de osszessegeben megint jol jatszik.
Halilovic meg az elobb azzal a szoloval es lovessel tokeletesen bemutatta, hogy mit hianyolok iden a kozeppalyankrol. Ezeket a varatlan megindulasokat es aztan az ezekbol kialakulo lehetosegeket.
Rakitic meg kisebb dugot eresztett el kozbe..
Épp melegített, csak pont befért a képbe, mikor kilőtte Adama a labdát a stadionbú'.palesz77 írta:Halilovic a palyan van? Rossz minosegu a streamem, de azert csak nem ennyireS.Agüero írta:Hogy kinevette már Halilovic Adamát.![]()
Adama amugy piszok jol cselez, nagyon lenduletes, csak egyszeru mint a faek sajnos. Nem valtozott sokat.
Na Halilovic most jott fel, akkor megnyugodtam.
Ilyen tudással egy kontrázó csapatban király lenne.palesz77 írta: Adama amugy piszok jol cselez, nagyon lenduletes, csak egyszeru mint a faek sajnos. Nem valtozott sokat.
Halilovic a palyan van? Rossz minosegu a streamem, de azert csak nem ennyireS.Agüero írta:Hogy kinevette már Halilovic Adamát.
Jó lenne ezt viszontlátni mondjuk egy 7-8 év múlva megintZBarca írta:Bartra a csk!![]()
Robi amúgy tényleg üde színfolt eddig, bár már értem, hogy miért nem mer sokat próbálkozni előre játékban, a megoldásai 3/4-e nem éppen mondható pontosnak. Rafinhaban meg egy dolog zavar - nem most, hanem összességében -, mégpedig hogy sokszor elbújik a védők mögé, és nem megjátszható. Megkérhetné a bátyust, hogy tanítsa meg helyezkedni, Thiago ebben nagy király volt, minden egyes pillanatban oda lehetett passzolni neki a zsugát.defender3 írta:Olyan tipikusan "nem erőltetjük túl magunkat" meccs. Suarez eléggé kevergeti az Espanyol védőit. SR kimondottan jó (lehet, h csak a megfelelő szintű ellenfél kell és megtáltosodik). Nem sokkal ezelőtt volt egy veszélyes Espanyol lehetőség csak Masipba lőtték a labdát.
köszi, nem is számíthattunk másra. A gólt most láttam, szépen és flegmán csinálta Suarezdefender3 írta:Olyan tipikusan "nem erőltetjük túl magunkat" meccs. Suarez eléggé kevergeti az Espanyol védőit. SR kimondottan jó (lehet, h csak a megfelelő szintű ellenfél kell és megtáltosodikBarcafanTomee írta:és a meccs milyen?). Nem sokkal ezelőtt volt egy veszélyes Espanyol lehetőség csak Masipba lőtték a labdát.