Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem is van valami, többet pihen mint amennyit játszik. Lehet ő az egyik aki elküldené már Luchót.visca el barca írta:albával van valami gáz, hogy alig játszik. nem tudom sérült-e, vagy összeveszett LE-vel, de látványosan mellőzve van...
Ne sírjunk már előre, majd ha nem nyerünk, akkor lehet szidni mindenkit, addig fölösleges.hdavid írta:Gyerekek, ha jön ide egy másik edző ez a matyi meg a gomes úgy fog röpülni, hogy még Andorrába is látják majd a kondenz csíkukat.... Nevetséges, hogy RANGADÓN és BAJNOKSÁG szempontjából kiemelt fontosságú meccsen ilyen felállással kell kezdeni....
én is, csak arra utaltam,hogy attól mert 100 meccsen 1szer fejel egy gólt, attól még nem lesz veszélyes, meg előny az,hogy játszik.visca el barca írta:mondjuk ezt alá is írnámcsababarca írta:mondjuk lehet ma pont az lesz, aztán fél évig megint semmi
mondjuk ezt alá is írnámcsababarca írta:mondjuk lehet ma pont az lesz, aztán fél évig megint semmi
ha nem LE lenne az edző még az is lehetne, de vele kizártnak tartom. ő ennyire nem bátor. meg nem is ez az a meccs ahol ezt kellene nyomatni. semmi értelme nem lenne.etooka9 írta:Lehet, hogy 3-4-3 lesz ez.soadroli írta:Barça line-up vs Atletico: Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu, Iniesta, Busquets, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
Mátyő
Nero. írta:Csaba itt vagy meg? Ne huzd meg a ravasztsoadroli írta:Barça line-up vs Atletico: Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu, Iniesta, Busquets, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
Mátyő![]()
Rafinhanak orulok, ideje volt mar. Pontrugasoknal, szogleteknel jok lehetunk igy hogy Mathieu is ott van, de nalam is Alba kezdett volna.
Lehet, hogy 3-4-3 lesz ez.soadroli írta:Barça line-up vs Atletico: Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu, Iniesta, Busquets, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
Mátyő
Ezzel egyébként teljesen egyetértek, csak ha Messi nem hozza a szokásos formáját, illetve nincs kedve játszani és csak sétál, mint a PSG ellen, akkor semmire nem vagyunk jók. Hiába lenne jó a KP, ha Messi nem "akarja" a győzelmet (érts sétálgat a pályán, meg sz*rik bele az egészbe), akkor nem leszünk ma tényező sztem...LG írta:Messi természetesen nagyon fontos, de meccsek nagy része a kp-n dől el. Hiába van elől MSN-ünk, ha alig jut el hozzájuk a labda, mert a kp-n annyira meg tudják folytani a játékunkat. Legalábbis sok meccsünkön ez volt, a PSG ellen is. Kérdés, az Atletico képes-e erre, mert mostanában ők sincsenek túl nagy formában.Legendinho írta:Ez a meccs a KP-tól függetlenül, Messi-n áll, vagy bukik. Ha ő fel tud pörögni, és tudja a szintet hozni, akkor nem lehet komolyabb gond, ha a PSG elleni lesz*rom felfogás lesz ma is, akkor gondban leszünk, nem kicsit. Persze kell egy használható KP is, de szerintem a különbséget nem LE vagy a KP fogja ma meghozni, hanem az, hogy Messi mennyire ivott vért a meccs előtt... Ezzel nem akarom Messi nyakába varni a sikert/vereséget, vagy nem a többi játékost minősítem, mert ők is kelleni fognak egy jó eredményhez, de ha nincs Messi, szerintem jó eredmény se lesz. És ez elég nagy probléma, hogy ennyire függünk tőle. Neymar még nem tudja teljesen helyettesíteni hiába próbálkozik becsülettel.
Csaba itt vagy meg? Ne huzd meg a ravasztsoadroli írta:Barça line-up vs Atletico: Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu, Iniesta, Busquets, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
Mátyő
Csodás... Úgy látszik LE nem vágyik még egy trófeára...soadroli írta:Barça line-up vs Atletico: Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu, Iniesta, Busquets, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
Mátyő
Messi természetesen nagyon fontos, de meccsek nagy része a kp-n dől el. Hiába van elől MSN-ünk, ha alig jut el hozzájuk a labda, mert a kp-n annyira meg tudják folytani a játékunkat. Legalábbis sok meccsünkön ez volt, a PSG ellen is. Kérdés, az Atletico képes-e erre, mert mostanában ők sincsenek túl nagy formában.Legendinho írta:Ez a meccs a KP-tól függetlenül, Messi-n áll, vagy bukik. Ha ő fel tud pörögni, és tudja a szintet hozni, akkor nem lehet komolyabb gond, ha a PSG elleni lesz*rom felfogás lesz ma is, akkor gondban leszünk, nem kicsit. Persze kell egy használható KP is, de szerintem a különbséget nem LE vagy a KP fogja ma meghozni, hanem az, hogy Messi mennyire ivott vért a meccs előtt... Ezzel nem akarom Messi nyakába varni a sikert/vereséget, vagy nem a többi játékost minősítem, mert ők is kelleni fognak egy jó eredményhez, de ha nincs Messi, szerintem jó eredmény se lesz. És ez elég nagy probléma, hogy ennyire függünk tőle. Neymar még nem tudja teljesen helyettesíteni hiába próbálkozik becsülettel.
attól valóban nem, viszont ha a játékosok is éreznék azt a "bizsergést" amit mi, hogy "hú itt a lehetőség zárkózni, meg megmenthetjük még az idényt", és ez csak +10% pörgést jelent a pályán, már a javunkra billentheti a mérleg nyelvét. ha úgy kapunk ki, hogy a belüket is kihajtották és lövünk 6 kapufát lenyelem, de ha megint ez a tinglitangli ténfergés (és ezzel együtt vereség) lesz, akkor az már gyanúsan edzőbuktatósnak fog tűnni.BarcafanTomee írta:attól, nem lettünk jobbak, hogy a Mardid kikapott.