Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
https://www.youtube.com/watch?v=S5lpxLIhOXkLegendinho írta:
Új emberek, új impulzusok, akik energiát, pozitivitást és tenni akarást hoznak
Most ezt nem egészen értem..Bob_Marley írta:Bérköltséget írt és nem bevételt. A fizetési sapka jelentős részét valóban ők viszik el, 80% szerintem is túlzás, de aránytalanul sok.
Új emberek, új impulzusok, akik energiát, pozitivitást és tenni akarást hoznak, ami "ráragad" a többiekre is. Arról nem beszélve, hogy pl jön egy olyan ember, aki stabilitást hoz egy csapatrészbe, és ettől az eredmények is jönnek majd, ami magával hozza a további sikert, és úgymond megjön a kedvük a játékosoknak.Samper írta:Ha a csapat rosszul játszik és motiválatlan, azon hogy az istenben lehet azzal segíteni, ha nyáron jó játékosokat veszünk?Nero. írta:Nem, de abban igaza van hogy egyértelműen brutál magas a fizetésük és így nagyon nehéz lesz nyáron jó játékosokat venni. Foleg hogy a legutóbbi nyaron is eltapsoltunk egy csomót feleslegesen amiből biztos hogy megint mínuszba jövünk ki ha el kell adni embereket.
Ha a csapat rosszul játszik és motiválatlan, azon hogy az istenben lehet azzal segíteni, ha nyáron jó játékosokat veszünk?Nero. írta:Nem, de abban igaza van hogy egyértelműen brutál magas a fizetésük és így nagyon nehéz lesz nyáron jó játékosokat venni. Foleg hogy a legutóbbi nyaron is eltapsoltunk egy csomót feleslegesen amiből biztos hogy megint mínuszba jövünk ki ha el kell adni embereket.
Köszi!Kíváncsi leszek rá.Szerintem lehet a 0 középpálya problémáját kicsit érzékeltetni fogja.Egyáltalán azt mikor kezdődhetett.A sok új játékossal vagy esetleg régebben.palesz77 írta:Estefelé megírom, otthon meg tudom nézni.Feast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Imádom az ilyen "oda dobok egy számot" írásokat!knor írta:Addig amíg az MSN elviszi a bérköltség 80%-t nincs miről bedzélni. A maradékból nem lehet jó csapatot csinálni, egyszerűen nincs pénz. És ameddig alibizve védekeznek átfutnak rajtunk. Persze pihentetni nem lehet őket, mert megsértődnek. Messi az "isten" de ezért lehet rá haragudni.
Edzőt sem könnyen találunk majd. Nagyon sok a baj.(gyenge keret, elöl a három szent tehén, vldelem kuka, kp. szintén)
Tiszteletre ne intsen olyan real szurkoló, aki idejön meccs után az amúgy is ideges szurkolói hsz-ek közül csemegézni, majd oktatgatni. Igenis ótvar a ti játékotok is, csak épp ti nyertek vele. Mélységesen egyetértek Nero hsz-ével, odaát taps van ilyenkor, meg a "90percig küzdés" mese. Ez itt kevés, de ez neked nem kell, hogy fájjon.markionni írta:Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha.Rivaldo11 írta:Lehet, hogy a végén ez egy nagyon fontos 3pontnak bizonyul majd, de én nem real szurkoló vagyok, nekem az ilyen győzelmektől felfordul a gyomrom.
Ez egy szánalmas produkció volt, aluémúltuk a psg elleni gyalázatot is. Teljesen szét van esve a csapat.
Estefelé megírom, otthon meg tudom nézni.Feast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Ezt élőbe látni, hát elég vicces volt. Konkrétan felröhögtem kínomban rajta.visca el barca írta:ui: LE topicjába betettem egy képet az egyenlítő gól utánról...érdemes nézegetni...
Én a Real Madrid szurkolóiról szóló részről beszéltem. Hullámvölgyben van a Barca és arról beszél, hogy a Real Madrid szurkolói befogadják a sz.r focit is. Kisebbségi komplexus tökéletes példája. Lehet, ha a csapat és a vezetőség, a szurkolói kevesebbet foglalkoznának a Madriddal, több idő jutna a saját problémák kezelésére.Barcaforever írta:Miért is? 0 elképzelés, 0 hit, 0 taktika... Szerinted véletlen volt Messi vagy Piqué fapofája??? Bármiben le merem fogadni, hogy ez Lucho utolsó szezonja...markionni írta:Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha.Rivaldo11 írta:Lehet, hogy a végén ez egy nagyon fontos 3pontnak bizonyul majd, de én nem real szurkoló vagyok, nekem az ilyen győzelmektől felfordul a gyomrom.
Ez egy szánalmas produkció volt, aluémúltuk a psg elleni gyalázatot is. Teljesen szét van esve a csapat.
Miért is? 0 elképzelés, 0 hit, 0 taktika... Szerinted véletlen volt Messi vagy Piqué fapofája??? Bármiben le merem fogadni, hogy ez Lucho utolsó szezonja...markionni írta:Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha.Rivaldo11 írta:Lehet, hogy a végén ez egy nagyon fontos 3pontnak bizonyul majd, de én nem real szurkoló vagyok, nekem az ilyen győzelmektől felfordul a gyomrom.
Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha.Rivaldo11 írta:Lehet, hogy a végén ez egy nagyon fontos 3pontnak bizonyul majd, de én nem real szurkoló vagyok, nekem az ilyen győzelmektől felfordul a gyomrom.
Annyira benne vagyunk már a bajnokság második felében, hogy ha a jövő héten a Real 6 pontot szerez, akkor 4 pont előnye már biztosan lesz előttünk, akkor is, ha mi az Atletico ellen győzünk. Ha pedig mi bukunk a Calderon-ban 2-3 pontot, akkor az már mínusz 6-7 pont a Madrid második elmaradt meccsétől függetlenül. Azt pedig remélem mondanom sem kell, ha 3 fordulón kívülre kerülünk az mit jelent. Ez abban az esetben is igaz, ha mi hozzuk a Calderon-t (csodálkoznék), de bukunk a Bernabeu-ban.Nero. írta: Ezt így nem lehet tudni mert simán lehet bukni a kicsik ellen, de az tény hogy a jovoheten sok minden történhet. Amugy Enrique kőkeményen magára vállal mindent pedig szerintem egyre világosabb hogy itt a játékosokkal is komoly gond van.
Ha a PSG ellen kiesünk remélem elfelejti ezeket a bohócokat és minden meccsre a gála 11 megy fel. Mondjuk sok gála már nincs.
Ezt így nem lehet tudni mert simán lehet bukni a kicsik ellen, de az tény hogy a jovoheten sok minden történhet. Amugy Enrique kőkeményen magára vállal mindent pedig szerintem egyre világosabb hogy itt a játékosokkal is komoly gond van.crixus írta:Vasárnap pedig Villareal-Real Madrid. Ha a héten a real 6-ból 6 pontot hoz akkor azt hiszem le is zárhatjuk végleg a "van-e esély a bajnoki címünkre" témát, főleg akkor ha mi nem tudunk nyerni a Calderon-ban.Nero. írta: Szerdán Valencia-Real, muszáj egy X legalább.
Vasárnap pedig Villareal-Real Madrid. Ha a héten a real 6-ból 6 pontot hoz akkor azt hiszem le is zárhatjuk végleg a "van-e esély a bajnoki címünkre" témát, főleg akkor ha mi nem tudunk nyerni a Calderon-ban.Nero. írta: Szerdán Valencia-Real, muszáj egy X legalább.
Gyengék voltunk egyértelműen mélyponton a csapat ez már a játekosok gesztusain is látszik de bízni kell abban hogy össze kapja magát a társaság.TripleH írta:Láttad a meccset? Ha igen szerintem érthető.Nero. írta:Odaát egy ilyen győzelem után örömünnep van meg csapatfotók stb. Nem ertem a lincshangulatatot. A bajnoki remények továbbra is élnek örüljünk ennek.
Áh azt azért nem mondanám..Nemrég sokan még ZZ-t is hevesen csulázták.Nero. írta:Odaát egy ilyen győzelem után örömünnep van meg csapatfotók stb. Nem ertem a lincshangulatatot. A bajnoki remények továbbra is élnek örüljünk ennek.