Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
zola8787
Director del Fútbol

2017.02.20. 17:24:24

Legendinho írta:
Új emberek, új impulzusok, akik energiát, pozitivitást és tenni akarást hoznak
https://www.youtube.com/watch?v=S5lpxLIhOXk

1:39 :D
ntibi67
Capitá del Barça

2017.02.20. 16:26:11

Bob_Marley írta:Bérköltséget írt és nem bevételt. A fizetési sapka jelentős részét valóban ők viszik el, 80% szerintem is túlzás, de aránytalanul sok.
Most ezt nem egészen értem..
Én írtam árbevételt 800 és az árbevétel max 70%-t elérhető bérköltséget 550 is
Zeli leírta hogy az MSN bruttó bére 106,5 ami a bérköltség szűk 20%-a
Na ezért tettem megjegyzést a 80%-os írásra
Legendinho
Jugador del Barça

2017.02.20. 16:03:51

Samper írta:
Nero. írta:Nem, de abban igaza van hogy egyértelműen brutál magas a fizetésük és így nagyon nehéz lesz nyáron jó játékosokat venni. Foleg hogy a legutóbbi nyaron is eltapsoltunk egy csomót feleslegesen amiből biztos hogy megint mínuszba jövünk ki ha el kell adni embereket.
Ha a csapat rosszul játszik és motiválatlan, azon hogy az istenben lehet azzal segíteni, ha nyáron jó játékosokat veszünk?
Új emberek, új impulzusok, akik energiát, pozitivitást és tenni akarást hoznak, ami "ráragad" a többiekre is. Arról nem beszélve, hogy pl jön egy olyan ember, aki stabilitást hoz egy csapatrészbe, és ettől az eredmények is jönnek majd, ami magával hozza a további sikert, és úgymond megjön a kedvük a játékosoknak.

Persze ez ennél összetettebb, de pl ez is lehet egy válasz a kérdésedre.
Bartomeu, OUT NOW!
Samper
Director del Fútbol

2017.02.20. 15:57:37

Nero. írta:Nem, de abban igaza van hogy egyértelműen brutál magas a fizetésük és így nagyon nehéz lesz nyáron jó játékosokat venni. Foleg hogy a legutóbbi nyaron is eltapsoltunk egy csomót feleslegesen amiből biztos hogy megint mínuszba jövünk ki ha el kell adni embereket.
Ha a csapat rosszul játszik és motiválatlan, azon hogy az istenben lehet azzal segíteni, ha nyáron jó játékosokat veszünk?
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.20. 15:37:34

palesz77 írta:
Feast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Estefelé megírom, otthon meg tudom nézni.
Köszi!Kíváncsi leszek rá.Szerintem lehet a 0 középpálya problémáját kicsit érzékeltetni fogja.Egyáltalán azt mikor kezdődhetett.A sok új játékossal vagy esetleg régebben.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.20. 15:16:13

Bérköltséget írt és nem bevételt. A fizetési sapka jelentős részét valóban ők viszik el, 80% szerintem is túlzás, de aránytalanul sok.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.20. 15:13:34

Nem, de abban igaza van hogy egyértelműen brutál magas a fizetésük és így nagyon nehéz lesz nyáron jó játékosokat venni. Foleg hogy a legutóbbi nyaron is eltapsoltunk egy csomót feleslegesen amiből biztos hogy megint mínuszba jövünk ki ha el kell adni embereket.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
ntibi67
Capitá del Barça

2017.02.20. 15:08:57

knor írta:Addig amíg az MSN elviszi a bérköltség 80%-t nincs miről bedzélni. A maradékból nem lehet jó csapatot csinálni, egyszerűen nincs pénz. És ameddig alibizve védekeznek átfutnak rajtunk. Persze pihentetni nem lehet őket, mert megsértődnek. Messi az "isten" de ezért lehet rá haragudni.

Edzőt sem könnyen találunk majd. Nagyon sok a baj.(gyenge keret, elöl a három szent tehén, vldelem kuka, kp. szintén)
Imádom az ilyen "oda dobok egy számot" írásokat!
Tavaly közel 800 millió euró volt a Barca árbevétele
Ebből a belső szabályzás max 70%-ot enged bérköltségnek,ami kb 550 millió lehet
Na már most ha szerinted az MSN viszi el a bérköltség 80%-t,akkor az 440 millió.
Tehát szerinted ők hárman ennyit visznek el a klubtól évente?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.02.20. 14:54:09

markionni írta:
Rivaldo11 írta:Lehet, hogy a végén ez egy nagyon fontos 3pontnak bizonyul majd, de én nem real szurkoló vagyok, nekem az ilyen győzelmektől felfordul a gyomrom.
Ez egy szánalmas produkció volt, aluémúltuk a psg elleni gyalázatot is. Teljesen szét van esve a csapat.
Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha. :oops:
Tiszteletre ne intsen olyan real szurkoló, aki idejön meccs után az amúgy is ideges szurkolói hsz-ek közül csemegézni, majd oktatgatni. Igenis ótvar a ti játékotok is, csak épp ti nyertek vele. Mélységesen egyetértek Nero hsz-ével, odaát taps van ilyenkor, meg a "90percig küzdés" mese. Ez itt kevés, de ez neked nem kell, hogy fájjon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.20. 14:52:59

Feast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Estefelé megírom, otthon meg tudom nézni.
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.20. 14:27:06

Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.02.20. 10:42:57

Igen, nagyon látványos, ahogy meccsről meccsre egyre ritkábban hozzák játékba.
Csak akkor kerül hozzá a labda, ha éppen szerel, vagy ha már nincs kinek passzolni.

Régen Pep idejében lehetett bátran nyúlni a fiatalokhoz, mert a csapat pozitív volt, lelkesek, és a gyengébb tudású játékosokat húzták magukkal.
Most pont fordítva van: a gyengék lehúzzák a jobbakat, akik szerintem már teherként tekintenek egy AG-re, és közben látják, hogy LE erőlteti a srácot, mikor egy lúzer. Na persze ez biztos kihat a játékára is, tuti érzi ezt ő is, és így még bénább lesz, mert rágörcsöl.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.20. 10:16:47

Leganes elleni passztérkép. Jól körbepasszolgatták a srácok Gomest.. :roll: Valaki twitteren írta, hogy olyan, mintha rondoztak volna, és Gomes lett volna a cica, hát van benne valami ez alapján.
visca el barca írta:ui: LE topicjába betettem egy képet az egyenlítő gól utánról...érdemes nézegetni...
Ezt élőbe látni, hát elég vicces volt. Konkrétan felröhögtem kínomban rajta.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.20. 09:53:09

nos, férfiasan bevallom, én a 87. percben kikapcsoltam a tévét és lefeküdtem aludni, így csak ma reggel láttam, hogy végül is nyertünk. látom messi gólja után nem volt túl sok öröm az arcán (ahogy piquén is ez látszódott), úgy én sem mondhatom el magamról, hogy yeah happy monday. biztos le leszek ugatva, de jobb lett volna az X, akkor nem áltatnám magam tovább feleslegesen, hogy még meglehet a bajnokság. vasárnap ezzel a játékkal, az atletico úgy el ver minket a huzat, senkinek ne legyenek kétségei. sajnos az idejét nem tudom, hogy mikor volt mostanában olyan évünk, hogy február végén unalomba fulladt az idényünk és lényegében már csak egy meccset, a kupadöntőt várom igazán.

mindent elmond a jelenlegi barcáról, hogy egy leganes ellen MATS lett a meccs legjobbja, én is rányomtam.

ui: LE topicjába betettem egy képet az egyenlítő gól utánról...érdemes nézegetni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
markionni
Capitá del Barça

2017.02.20. 08:39:17

Barcaforever írta:
markionni írta:
Rivaldo11 írta:Lehet, hogy a végén ez egy nagyon fontos 3pontnak bizonyul majd, de én nem real szurkoló vagyok, nekem az ilyen győzelmektől felfordul a gyomrom.
Ez egy szánalmas produkció volt, aluémúltuk a psg elleni gyalázatot is. Teljesen szét van esve a csapat.
Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha. :oops:
Miért is? 0 elképzelés, 0 hit, 0 taktika... Szerinted véletlen volt Messi vagy Piqué fapofája??? Bármiben le merem fogadni, hogy ez Lucho utolsó szezonja...
Én a Real Madrid szurkolóiról szóló részről beszéltem. Hullámvölgyben van a Barca és arról beszél, hogy a Real Madrid szurkolói befogadják a sz.r focit is. Kisebbségi komplexus tökéletes példája. Lehet, ha a csapat és a vezetőség, a szurkolói kevesebbet foglalkoznának a Madriddal, több idő jutna a saját problémák kezelésére.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.20. 08:32:16

http://hungarobarca.blog.hu/2017/02/19/ ... _vezeto_ut" target="_blank

Elég korrekt cikk, akit érdekel mindenképp érdemes elolvasni, elég sok igazság van benne.
Barcaforever
Director del Fútbol

2017.02.20. 07:55:18

markionni írta:
Miért is? 0 elképzelés, 0 hit, 0 taktika... Szerinted véletlen volt Messi vagy Piqué fapofája??? Bármiben le merem fogadni, hogy ez Lucho utolsó szezonja...
Kép
markionni
Capitá del Barça

2017.02.20. 07:47:26

knor
Jugador del Barça

2017.02.20. 07:23:46

Addig amíg az MSN elviszi a bérköltség 80%-t nincs miről bedzélni. A maradékból nem lehet jó csapatot csinálni, egyszerűen nincs pénz. És ameddig alibizve védekeznek átfutnak rajtunk. Persze pihentetni nem lehet őket, mert megsértődnek. Messi az "isten" de ezért lehet rá haragudni.

Edzőt sem könnyen találunk majd. Nagyon sok a baj.(gyenge keret, elöl a három szent tehén, vldelem kuka, kp. szintén)
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.20. 02:47:28

Nero. írta: Ezt így nem lehet tudni mert simán lehet bukni a kicsik ellen, de az tény hogy a jovoheten sok minden történhet. Amugy Enrique kőkeményen magára vállal mindent pedig szerintem egyre világosabb hogy itt a játékosokkal is komoly gond van.
Ha a PSG ellen kiesünk remélem elfelejti ezeket a bohócokat és minden meccsre a gála 11 megy fel. Mondjuk sok gála már nincs.
Annyira benne vagyunk már a bajnokság második felében, hogy ha a jövő héten a Real 6 pontot szerez, akkor 4 pont előnye már biztosan lesz előttünk, akkor is, ha mi az Atletico ellen győzünk. Ha pedig mi bukunk a Calderon-ban 2-3 pontot, akkor az már mínusz 6-7 pont a Madrid második elmaradt meccsétől függetlenül. Azt pedig remélem mondanom sem kell, ha 3 fordulón kívülre kerülünk az mit jelent. Ez abban az esetben is igaz, ha mi hozzuk a Calderon-t (csodálkoznék), de bukunk a Bernabeu-ban.
Sok választásunk nincs, be kell húzni a 15 meccsünkből 14-et és kész, a Bernabeu-ban pedig akár egy x is elég lehet. A Madrid fog valahol pontokat hullajtani az biztos, de nekünk nagyon többet nem lehet.

Abban teljesen egyetértek, hogy innentől szinte csak gála 11-nek szabadna játszani. Én személy szerint félretenném a BL-t és akár ott pihentetnék a bajnokságra. Inkább essünk ki 0-10-re a PSG ellen és legyünk bajnokok, mint essünk ki 3-4-re a PSG ellen. Persze érzem, hogy úgyis pihentetünk majd az előtt a meccs előtt, csak tartok tőle, hogy a Celta ellen nehéz lesz töltelékekkel győzni, pedig hazai pályán kötelező győznünk.
Minden esetre jövő héten okosabbak leszünk ilyenkor már.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.20. 01:38:31

crixus írta:
Nero. írta: Szerdán Valencia-Real, muszáj egy X legalább.
Vasárnap pedig Villareal-Real Madrid. Ha a héten a real 6-ból 6 pontot hoz akkor azt hiszem le is zárhatjuk végleg a "van-e esély a bajnoki címünkre" témát, főleg akkor ha mi nem tudunk nyerni a Calderon-ban.
Ezt így nem lehet tudni mert simán lehet bukni a kicsik ellen, de az tény hogy a jovoheten sok minden történhet. Amugy Enrique kőkeményen magára vállal mindent pedig szerintem egyre világosabb hogy itt a játékosokkal is komoly gond van.
Ha a PSG ellen kiesünk remélem elfelejti ezeket a bohócokat és minden meccsre a gála 11 megy fel. Mondjuk sok gála már nincs.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.20. 00:53:12

Nero. írta: Szerdán Valencia-Real, muszáj egy X legalább.
Vasárnap pedig Villareal-Real Madrid. Ha a héten a real 6-ból 6 pontot hoz akkor azt hiszem le is zárhatjuk végleg a "van-e esély a bajnoki címünkre" témát, főleg akkor ha mi nem tudunk nyerni a Calderon-ban.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.02.19. 23:30:57

Lehet, hogy a végén ez egy nagyon fontos 3pontnak bizonyul majd, de én nem real szurkoló vagyok, nekem az ilyen győzelmektől felfordul a gyomrom.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.19. 23:25:58

TripleH írta:
Nero. írta:Odaát egy ilyen győzelem után örömünnep van meg csapatfotók stb. Nem ertem a lincshangulatatot. A bajnoki remények továbbra is élnek örüljünk ennek.
Láttad a meccset? Ha igen szerintem érthető.
Gyengék voltunk egyértelműen mélyponton a csapat ez már a játekosok gesztusain is látszik de bízni kell abban hogy össze kapja magát a társaság.
Szerdán Valencia-Real, muszáj egy X legalább.
D.i.N.h.O
Jugador del Barça

2017.02.19. 23:24:46

Nero. írta:Odaát egy ilyen győzelem után örömünnep van meg csapatfotók stb. Nem ertem a lincshangulatatot. A bajnoki remények továbbra is élnek örüljünk ennek.
Áh azt azért nem mondanám..Nemrég sokan még ZZ-t is hevesen csulázták.
"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
Válasz küldése