Pontosan dátum még nincs, február közepefele várható.mvik írta:üdv. azt lehet már tudni h a Real mikor pótolja be a Valencia elleni meccsét? jó lenne addigra egy kicsit összekapná magát a Valencia és pontokat csenne a realtól
Bajnoki Mérkőzések
- Veidt_madridista
- Madridista
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez jó ötlet, de ez hogy volt megoldva anno? Nem is emlékszem ilyenre, lehet, hogy már nagyon rég volt.Ezt nagyon jónak tartom, szezon végén érdemes lesz megnézni, ki hogy végzett. De emlékszem, régebben osztályozva is voltak a játékosok, az talán még korrektebb képet adna, a végén egy átlaggal mindenkinél. Ez csak egy ötlet következő szezonra.

Ahhoz,hogy ki pótolhatja Iniestát?Persze egy az egyben senki,de Denis részben pótolhatja a tehetsége alapján.A tegnapi meccsen jobb mutatói voltak mint Busquetsnek.
üdv. azt lehet már tudni h a Real mikor pótolja be a Valencia elleni meccsét? jó lenne addigra egy kicsit összekapná magát a Valencia és pontokat csenne a realtól 

mvik
Ezt nagyon jónak tartom, szezon végén érdemes lesz megnézni, ki hogy végzett. De emlékszem, régebben osztályozva is voltak a játékosok, az talán még korrektebb képet adna, a végén egy átlaggal mindenkinél. Ez csak egy ötlet következő szezonra.palesz77 írta:A Málaga elleni meccs eredményeit sajna elkevertem valahova, de a többit jegyzem. 2 féleképp írom fel, egyszer úgy, ami a szavazáson is lesz, hogy az 1. helyezett 5 pontot kap, a 2. 3-at, a 3. 1-et. Ebbe 47 ponttal vezet, SR a második 22 ponttal, Arda a 3. 15-el.Messias2 írta:Kíváncsi lennék, idei szezonban eddig hányat nyert Messi??
Emellett meg írom úgy is, hogy a szavazatokat szám szerint mindenkihez felírom. Itt is vezet, nem meglepő módon, a mostaniakkal együtt van 191 szavazata. SR a második itt is 59 ponttal, Piqué meg a 3. 48-al.
Amúgy 19 meccsből 9-en lett első Leo, 2-n harmadik. 13-on meg kapott szavazatot.
Remélem megfelelt.

- Normandia
- Director del Fútbol
A tény az volt, hogy (végre) jól játszottunk. Amennyiben elővesszük őket, amikor nem megy - magam is - úgy korrekt, ha jó játéknál meg megdicsérjük őket. Mi ezzel a baj?crixus írta: Jó meccs volt az tény, de ez semmit sem von le abból, hogy az őszi teljesítményünk pocsék volt. Sőt, ilyen gyenge őszt legutóbb 2007-ben produkáltunk, az a szezon Rijkaard állásába került. Hajszálpontosan így álltunk 16 forduló után. Másodikként a Real mögött, csak akkor épp 4 és nem 6 pont volt a hátrány. (Tuuuuuddooom, hogy most csak három, de az idei Valencia inkább vicc kategória, mint komoly csapat. Majd pont ellenük fog bukni a Real.)
Szóval lehet hergelni a többi fórumozót, csak a tényeket akkor sem tudod megváltoztatni.
Rossz lehet úgy élni, ha mindig a negatívumokat látjuk. Tegnap egy jó csapatot vertünk nem akármilyen játékkal. Most nem az elvesztegetett pontokon van a sor siránkozni, hanem annak örülni, hogy talán, visszataláltunk a helyes útra. Majd eldől, hogy ez mire lesz elég.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A Málaga elleni meccs eredményeit sajna elkevertem valahova, de a többit jegyzem. 2 féleképp írom fel, egyszer úgy, ami a szavazáson is lesz, hogy az 1. helyezett 5 pontot kap, a 2. 3-at, a 3. 1-et. Ebbe 47 ponttal vezet, SR a második 22 ponttal, Arda a 3. 15-el.Messias2 írta:Kíváncsi lennék, idei szezonban eddig hányat nyert Messi??
Emellett meg írom úgy is, hogy a szavazatokat szám szerint mindenkihez felírom. Itt is vezet, nem meglepő módon, a mostaniakkal együtt van 191 szavazata. SR a második itt is 59 ponttal, Piqué meg a 3. 48-al.
Amúgy 19 meccsből 9-en lett első Leo, 2-n harmadik. 13-on meg kapott szavazatot.
Remélem megfelelt.

Ez most gonosz volt.visca el barca írta:jó kis meccsel zártuk az idényt, néha-néha már a régi barcát láttam a pályán. élvezzük amíg lehet, mert ha ini, majd utána messi is visszavonul ennek a korszaknak végérvényesen vége lesz![]()
nem akarok személyeskedni, de kíváncsi lenék, hogy a gyengébb meccsek utána az állandóan hörgő atalanta és barátai hol vannak ilyenkor? gondolom pont nem érnek rá

Sajnos viszont én tényleg nem láttam a meccset valaki dióhéjban összefoglalná mi volt?
Mi volt ez a kapuscsere stb.

Kíváncsi lennék, idei szezonban eddig hányat nyert Messi??S.Agüero írta: Palesz elvileg igen, de lehet már megunta.![]()
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MatyiG
- Adminisztrátor
Palesz elvileg igen, de lehet, már megunta.Messias2 írta:Ezeket a meccs legjobbja szavazásokat valaki vezeti??

Alexandro, épp azt írta, hogy szerinte Busi se ért volna oda.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2016.12.19. 11:46:30-kor.
Nem értek egyet veled. Busi egy ilyen szitunál sehol sincs. Amúgy szerintem a gólnál Pique végigmozizta a szálló labdát, ahelyett hogy jó helyezkedéssel eltakarította volna azt.
Tobias88 írta:Kapott gólnál Mascherano nem tudom hol járt. Még a végén Umtiti majdnem oda ért a másik játékoshoz is, miközben előtte még más volt az embere. Nem mondom, hogy Busquets oda ért volna, mert nem, de Mascherano-tól elvártam volna főleg úgy, hogy passzolásban / labdabirtoklásban / csapat irányításában nem veszi fel a versenyt. A védekező középpályásnak nálunk mindig hátul a helye, pár év alatt megtanulhatta volna
Ezeket a meccs legjobbja szavazásokat valaki vezeti??
Jó meccs volt az tény, de ez semmit sem von le abból, hogy az őszi teljesítményünk pocsék volt. Sőt, ilyen gyenge őszt legutóbb 2007-ben produkáltunk, az a szezon Rijkaard állásába került. Hajszálpontosan így álltunk 16 forduló után. Másodikként a Real mögött, csak akkor épp 4 és nem 6 pont volt a hátrány. (Tuuuuuddooom, hogy most csak három, de az idei Valencia inkább vicc kategória, mint komoly csapat. Majd pont ellenük fog bukni a Real.visca el barca írta:jó kis meccsel zártuk az idényt, néha-néha már a régi barcát láttam a pályán. élvezzük amíg lehet, mert ha ini, majd utána messi is visszavonul ennek a korszaknak végérvényesen vége lesz![]()
nem akarok személyeskedni, de kíváncsi lenék, hogy a gyengébb meccsek utána az állandóan hörgő atalanta és barátai hol vannak ilyenkor? gondolom pont nem érnek rá

Szóval lehet hergelni a többi fórumozót, csak a tényeket akkor sem tudod megváltoztatni.
Nem játékossal kell pótolni, hanem egy taktikailag kompetens edzővel.MessiNeymarSuarez írta: Tényleg a legfontosabb hogy Iniestát pótoljuk mihamarabb, nagyon kell nekünk. Persze őt pótolni csak egy fiatal Iniestával lehetne, de jelenleg ez nem játszik.
Sampaoli pl. tökéletes lenne.
Sajnos nem láttam a csapat minden meccsét idén, de megkockáztatom, hogy ez a tegnapi volt a legjobb. Nem is tudom mikor láttam Iniestát ilyen motiváltan és jól játszani. Jót tett neki a pihenés. Messi és Suarez is elképesztőek voltak. Nem csak gyorsan, de koncentráltan és pontosan is játszottak, pedig az Espanyol sem fogott ki rossz napot.
Kapott gólnál Mascherano nem tudom hol járt. Még a végén Umtiti majdnem oda ért a másik játékoshoz is, miközben előtte még más volt az embere. Nem mondom, hogy Busquets oda ért volna, mert nem, de Mascherano-tól elvártam volna főleg úgy, hogy passzolásban / labdabirtoklásban / csapat irányításában nem veszi fel a versenyt. A védekező középpályásnak nálunk mindig hátul a helye, pár év alatt megtanulhatta volna 

94:39 6 - 1
-
- Entrenador del Barça
Hatalmas meccs volt, persze oriási élmény. Most hurrá van - jogos. De az eluszott pontokat nem hozza vissza. És még a felénél sem vagyunk. Azért nagyon bizakodóm. Rakiticcsel mi lehet, ennyire leirták?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jajj ne is mondj ilyetvisca el barca írta:jó kis meccsel zártuk az idényt, néha-néha már a régi barcát láttam a pályán. élvezzük amíg lehet, mert ha ini, majd utána messi is visszavonul ennek a korszaknak végérvényesen vége lesz![]()

Remélem Iniesta legalább 2 évig még a segítségünkre lesz, persze nem minden meccsen játszatva, és Messi meg legalább 5 évig.
Tényleg a legfontosabb hogy Iniestát pótoljuk mihamarabb, nagyon kell nekünk. Persze őt pótolni csak egy fiatal Iniestával lehetne, de jelenleg ez nem játszik.
- visca el barca
- Presidente del Barça
jó kis meccsel zártuk az idényt, néha-néha már a régi barcát láttam a pályán. élvezzük amíg lehet, mert ha ini, majd utána messi is visszavonul ennek a korszaknak végérvényesen vége lesz

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez ütött.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
-
- Barça C
Jó meccs volt élőben látni,de otthon még meg kell néznem ezeket a Messi szólakat egy párszor. Mascherano is jó volt,Neymarnak nem ment annyira,sokat csúszkált. Ter Stegen ott unatkozott hátul,munka nélkül és ahogy lenni szokott kap egy gólt az első espanyol lehetőségnél.
ONLY BARCA!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezzel is vitatkoznék.LG írta:Ezt nagyon adom. Pontban semmivel nem ér többet ez a győzelem, mint egy gyenge játékkal 1-0-ra behúzott, de mint szurkolónak hatalmas élményt, feltöltődést ad, de a nem Barca szurkoló, futballt szerető emberek is azt hiszem tökéletesen ki lettek szolgálva.Amíg ilyen játékot látok hétről-hétre engem semmilyen cím nem érdekel. Ez nekem mindennel felér, ha ilyen meccseket láthatok mint a mai.
Jó szájízzel zárjuk az évet, ami bajnokságot illeti, innen kell folytatni, és akkor még bármi lehet.