Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel is vitatkoznék.LG írta:Ezt nagyon adom. Pontban semmivel nem ér többet ez a győzelem, mint egy gyenge játékkal 1-0-ra behúzott, de mint szurkolónak hatalmas élményt, feltöltődést ad, de a nem Barca szurkoló, futballt szerető emberek is azt hiszem tökéletesen ki lettek szolgálva.Amíg ilyen játékot látok hétről-hétre engem semmilyen cím nem érdekel. Ez nekem mindennel felér, ha ilyen meccseket láthatok mint a mai.
Jó szájízzel zárjuk az évet, ami bajnokságot illeti, innen kell folytatni, és akkor még bármi lehet.
Iniesta volt közelebb az emberhez. Masche felment nyomást helyezni, majd Alba lába mellett elment a labda, majd Umtiti meg határozatlan volt. Masche alapból hátrányból futott vissza. Ini volt aki középen mozizott igazából.S.Agüero írta:Jól játszott Masch, de azért a gól az övé volt, nem jött vissza az emberrel.
Bob_Marley írta:Ezért sem lehet meccs embere, ha az nincs magasan ő volt a legjobb a mezőnyben szerintem. Hiába voltak Messinek gólpasszai és góljai, Suarez dupla Mascherano hiba nélkül volt a mezőnyben, vagyis hát addig.S.Agüero írta:Jól játszott Masch, de azért a gól az övé volt, nem jött vissza az emberrel.
Ezt nagyon adom. Pontban semmivel nem ér többet ez a győzelem, mint egy gyenge játékkal 1-0-ra behúzott, de mint szurkolónak hatalmas élményt, feltöltődést ad, de a nem Barca szurkoló, futballt szerető emberek is azt hiszem tökéletesen ki lettek szolgálva.Amíg ilyen játékot látok hétről-hétre engem semmilyen cím nem érdekel. Ez nekem mindennel felér, ha ilyen meccseket láthatok mint a mai.
Ezért sem lehet meccs embere, ha az nincs magasan ő volt a legjobb a mezőnyben szerintem. Hiába voltak Messinek gólpasszai és góljai, Suarez dupla Mascherano hiba nélkül volt a mezőnyben, vagyis hát addig.S.Agüero írta:Jól játszott Masch, de azért a gól az övé volt, nem jött vissza az emberrel.
Maschot én is kiemelném, a hátsók közül magasan ő volt a legjobb. Elölről pedig ki kell Messit, Iniestát és Suarezt. A motm nálam Messi, parádés volt, amit művelt, de Suarez is végre kezd magára találni, a gólok mellett már játékban is jó, Inivel pedig egy szinttel jobb a csapat, mint nélküle (a statisztika azért nagy hazugság, mert amit ő ad a csapatnak, azt számokkal nem lehet kifejezni, de Messi teljesítményét is csak részben).Bob_Marley írta:Kapott gólért kár, de nyugodt meccs és három pont. Több jó teljesítmény volt, Mascheranot emeltem volna ki, de hát mégiscsak gólt kaptunk.Azért a kapuscsere elég jót tett, Roberto nem sokat ért labdába csak mentek el mellette a labdák.
Szép volt srácok, lehet nyugodtan menni ünnepelni és felkészülni a következő évre.
Aha, a vegen ezert nem ment Neymar.Barca333 írta:Ha az alapvonalon túl van a támadó, de mégis felé megy az átadás, majd visszamegy a pályára a labdáért, akkor az lesnek minősül?
Kicsit korai volt ítélkezniMQuCsabi írta:Eddig feltűnően higgadt az Espanol, hagynak játszani. Neymar is koncentráltnak tűnik, többgólos győzelem lesz.
MessiNeymarSuarez írta: Amúgy remélem gála lesz, szórjuk meg a szemeteket!
.
hol pihenteti? ott van a kezdőben. vagy csak hülye vagyok és nem értem mit mondasz?Nero. írta:Nem tudom Iniestát miért pihenteti ennyire, de lehet fizikálisan kezd kimenni és próbálnak a dokik előre gondolkodni.visca el barca írta:Barca line-up vs Espanyol: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mascherano, Alba, Iniesta, Busquets, Denis, Messi, Suarez, Neymar
Nem tudom Iniestát miért pihenteti ennyire, de lehet fizikálisan kezd kimenni és próbálnak a dokik előre gondolkodni.visca el barca írta:Barca line-up vs Espanyol: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mascherano, Alba, Iniesta, Busquets, Denis, Messi, Suarez, Neymar