Iniesta volt közelebb az emberhez. Masche felment nyomást helyezni, majd Alba lába mellett elment a labda, majd Umtiti meg határozatlan volt. Masche alapból hátrányból futott vissza. Ini volt aki középen mozizott igazából.S.Agüero írta:Jól játszott Masch, de azért a gól az övé volt, nem jött vissza az emberrel.
Bajnoki Mérkőzések
Hát az ikontol elég messze van szvsz, az inkább Ini, védőbe pedig sokkal stabilabb mint vkpn volt abban a pár percben.
Bob_Marley írta:Ezért sem lehet meccs embere, ha az nincs magasan ő volt a legjobb a mezőnyben szerintem. Hiába voltak Messinek gólpasszai és góljai, Suarez dupla Mascherano hiba nélkül volt a mezőnyben, vagyis hát addig.S.Agüero írta:Jól játszott Masch, de azért a gól az övé volt, nem jött vissza az emberrel.
Masch egy ikon, észre sem vesszük mit nyújt...
Elvárjuk Ő meg teljesíti...
Ezt nagyon adom. Pontban semmivel nem ér többet ez a győzelem, mint egy gyenge játékkal 1-0-ra behúzott, de mint szurkolónak hatalmas élményt, feltöltődést ad, de a nem Barca szurkoló, futballt szerető emberek is azt hiszem tökéletesen ki lettek szolgálva.Amíg ilyen játékot látok hétről-hétre engem semmilyen cím nem érdekel. Ez nekem mindennel felér, ha ilyen meccseket láthatok mint a mai.
Jó szájízzel zárjuk az évet, ami bajnokságot illeti, innen kell folytatni, és akkor még bármi lehet.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezért sem lehet meccs embere, ha az nincs magasan ő volt a legjobb a mezőnyben szerintem. Hiába voltak Messinek gólpasszai és góljai, Suarez dupla Mascherano hiba nélkül volt a mezőnyben, vagyis hát addig.S.Agüero írta:Jól játszott Masch, de azért a gól az övé volt, nem jött vissza az emberrel.

tökéletes meccsel búcsúztak a legényeink! nekem is az jön most le leginkább, hogy Messi lerakott egy kis aláfestést roncika aranylabdájához
még egy külön is tetsző dolog: volt sebességünk, lendület és parádés HOSSZÚ indítások, remélem innen indulunk jövőre!

még egy külön is tetsző dolog: volt sebességünk, lendület és parádés HOSSZÚ indítások, remélem innen indulunk jövőre!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Le a kalappal a srácok előtt, parádés meccs volt ,nagybetűs gála!
Széplassan kezdenek visszatérni, aztán időzíthetik tavaszra a legjobb formát
Hihetetlen megoldásokat láthattunk, örömfoci csúcsa, kezdve Iniesta parádés megmozdulásától és gólpasszától Lajos levételéig, nameg Messi sorozatos elmeborulásai...
(Őszíntén, a hideg kiráz, ha belegondolok arra hogy lehet egy ilyen Real fog a történelem során először BL címet megvédeni, mikor olyan korszakos csapatoknak nem sikerült, mint a Barca,Milan, és a többiek...Nameg a Galaktikusok
)

Széplassan kezdenek visszatérni, aztán időzíthetik tavaszra a legjobb formát

Hihetetlen megoldásokat láthattunk, örömfoci csúcsa, kezdve Iniesta parádés megmozdulásától és gólpasszától Lajos levételéig, nameg Messi sorozatos elmeborulásai...

(Őszíntén, a hideg kiráz, ha belegondolok arra hogy lehet egy ilyen Real fog a történelem során először BL címet megvédeni, mikor olyan korszakos csapatoknak nem sikerült, mint a Barca,Milan, és a többiek...Nameg a Galaktikusok

Maschot én is kiemelném, a hátsók közül magasan ő volt a legjobb. Elölről pedig ki kell Messit, Iniestát és Suarezt. A motm nálam Messi, parádés volt, amit művelt, de Suarez is végre kezd magára találni, a gólok mellett már játékban is jó, Inivel pedig egy szinttel jobb a csapat, mint nélküle (a statisztika azért nagy hazugság, mert amit ő ad a csapatnak, azt számokkal nem lehet kifejezni, de Messi teljesítményét is csak részben).Bob_Marley írta:Kapott gólért kár, de nyugodt meccs és három pont. Több jó teljesítmény volt, Mascheranot emeltem volna ki, de hát mégiscsak gólt kaptunk.Azért a kapuscsere elég jót tett, Roberto nem sokat ért labdába csak mentek el mellette a labdák.
Szép volt srácok, lehet nyugodtan menni ünnepelni és felkészülni a következő évre.
Messi Mseesi és Messi:)
Irónikusan kérdem..ki az aranylabdás:) ez a világ röheje...
Irónikusan kérdem..ki az aranylabdás:) ez a világ röheje...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.12.18. 22:51:42-kor.
Fantasztikus meccs volt! Már az első félidőben is nagyon jó volt a játék. Egy percig nem volt köze a meccshez az Espanyolnak. Ami meg a második félidőben ment az maga a parádé. Méltó utolsó bajnoki volt 2016-ban! Amíg ilyen játékot látok hétről-hétre engem semmilyen cím nem érdekel. Ez nekem mindennel felér, ha ilyen meccseket láthatok mint a mai.
Volt pár parádés telejsítmény is. Örülök, hogy Mascherano is összekapta magát. Így kell fejlődni és jó szezon lehet ez.
Volt pár parádés telejsítmény is. Örülök, hogy Mascherano is összekapta magát. Így kell fejlődni és jó szezon lehet ez.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kapott gólért kár, de nyugodt meccs és három pont. Több jó teljesítmény volt, Mascheranot emeltem volna ki, de hát mégiscsak gólt kaptunk.
Azért a kapuscsere elég jót tett, Roberto nem sokat ért labdába csak mentek el mellette a labdák.
Szép volt srácok, lehet nyugodtan menni ünnepelni és felkészülni a következő évre.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Aha, a vegen ezert nem ment Neymar.Barca333 írta:Ha az alapvonalon túl van a támadó, de mégis felé megy az átadás, majd visszamegy a pályára a labdáért, akkor az lesnek minősül?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kicsit korai volt ítélkezniMQuCsabi írta:Eddig feltűnően higgadt az Espanol, hagynak játszani. Neymar is koncentráltnak tűnik, többgólos győzelem lesz.

Remélem nem sérül le senki sem tőlünk.
Jó a kezdő, örülök, hogy LE pihenteti egy kicsit Rakiticet, a horvát úgyis sokat játszott az utóbbi időkben. Denisre kíváncsi leszek, most újra megkapja a lehetőséget a bizonyításra, remélem élni is fog vele.
Ma a lényeg, hogy legyen meg a 3 pont. Egyedül az Espanyol favágásaitól tartok, remélem egyik játékosunk sem fog lesérülni. Mindenesetre ha nehezen is, de győzni kell ma, ami szerintem sikerülni is fog.
Visca El BARCA!!!
Ma a lényeg, hogy legyen meg a 3 pont. Egyedül az Espanyol favágásaitól tartok, remélem egyik játékosunk sem fog lesérülni. Mindenesetre ha nehezen is, de győzni kell ma, ami szerintem sikerülni is fog.
Visca El BARCA!!!

MessiNeymarSuarez írta: Amúgy remélem gála lesz, szórjuk meg a szemeteket!
.
Legyen igazad:) , de nem hinném hogy ma lesz az a nagy "GÁLA MÉRKŐZÉS", nyerjünk valahogy
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.12.18. 20:39:42-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Breaking News:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58F15358
Szöszi megszűnt, gondoltam szólok hogy ne keressétek folyton hogy hova tűnt Messi a pályán
Amúgy remélem gála lesz, szórjuk meg a szemeteket!
Egyedül drága Lahozék miatt aggódok, eléggé el szokott gurulni a gyógyszere, és hagyni a favágást, márpedig Espanyolnak nem kell a szomszédba menni azért.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58F15358
Szöszi megszűnt, gondoltam szólok hogy ne keressétek folyton hogy hova tűnt Messi a pályán

Amúgy remélem gála lesz, szórjuk meg a szemeteket!
Egyedül drága Lahozék miatt aggódok, eléggé el szokott gurulni a gyógyszere, és hagyni a favágást, márpedig Espanyolnak nem kell a szomszédba menni azért.
Jaaaa
Már annyira megszoktam hogy mindig pihenteti hogy megláttam Denis nevét és azt hittem Ini pihen. De akkor jó, bár szerintem pont a hentes Espanyol ellen jobb lenne egy Rakitic vagy egy Gomes.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
hol pihenteti? ott van a kezdőben. vagy csak hülye vagyok és nem értem mit mondasz?Nero. írta:Nem tudom Iniestát miért pihenteti ennyire, de lehet fizikálisan kezd kimenni és próbálnak a dokik előre gondolkodni.visca el barca írta:Barca line-up vs Espanyol: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mascherano, Alba, Iniesta, Busquets, Denis, Messi, Suarez, Neymar

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem tudom Iniestát miért pihenteti ennyire, de lehet fizikálisan kezd kimenni és próbálnak a dokik előre gondolkodni.visca el barca írta:Barca line-up vs Espanyol: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mascherano, Alba, Iniesta, Busquets, Denis, Messi, Suarez, Neymar
Nincs mese, meg kell verni őket és feljönni háromra a Madridhoz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
Barca line-up vs Espanyol: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mascherano, Alba, Iniesta, Busquets, Denis, Messi, Suarez, Neymar
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sokat jelent ez a meccs, nem csak mert előznénk a Sevillát hanem hiába nem játszik a RM, nyomást lehet rájuk így helyezni ha feljebb jövünk. Semmi más nem érdekes csak a három pont, hajrá.