Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nézem és látom is Te meg nem annyira, de nagyon nem szeretnék Itt veled szájkaratézni!geridoss írta: Te nézed is a meccset, vagy fociztál valaha? Igen, csinál egy felesleges szabálytalanságot, kiállíttatja magát, megtörik a lendület, kapunk két gólt. Gondolom véletlen. Nyilván semmi köze hozzá.
Mondtam egy szóval is, hogy elment a meccs?
Te nézed is a meccset, vagy fociztál valaha? Igen, csinál egy felesleges szabálytalanságot, kiállíttatja magát, megtörik a lendület, kapunk két gólt. Gondolom véletlen. Nyilván semmi köze hozzá.honsapeter írta:persze tényleg egy emberen megy el a meccs ha elmegy..geridoss írta:Az utóbbi években általában nem a Classicon dől el a bajnokság, hanem az ilyen meccseken. Óriási hülyeség volt Lenglet szabálytalansága, egy megnyert meccsen vezet az ellenfél...
Kérdem én, a többi 10 merre járt, mit alkotott a 90 percben?
Ez a legegyszerűbb dolog, valakire mindig , mindent rá lehet kenni, amúgy van még bőven idő, illene kivárni a végét!
persze tényleg egy emberen megy el a meccs ha elmegy..geridoss írta:Az utóbbi években általában nem a Classicon dől el a bajnokság, hanem az ilyen meccseken. Óriási hülyeség volt Lenglet szabálytalansága, egy megnyert meccsen vezet az ellenfél...
Egy meccsen 100 ilyen eset van amit észre sem veszünk, ráadásul ez nem volt jogos, nem érte el és sokat lehetne majd vitatkozni ha végre lassítva többször megnézné az ember.Slither írta:Mindegy mi volt az előzmény, akkor is patkány dolog odakönyökölni, teljesen jogos piros.
Utóbbi legalább meg bírja tartani fent a labdát, és szabadot tud kiharcolni. Előbbi egyelőre labdát nem sokszor tudott kezelni, de remélhetőleg változik a második félidőre.Kíváncsi leszek. Ha tökös EV fenthagyja Dembelét és lehozza Suárezt. A franciában ezerszer inkább benne van, hogy villan is eldönti. De úgyis ő jön le, Suárez meg marad futkározni meg pattogni a darálóban kb nulla haszonnal.
Majd azért nézd meg, egyszer-kétszer lassítva!Driftwood írta: A lendület amit szándékosan vett az ellenfél arca irányába
Elég szerencsétlen szitu hogy még el is találta / a támadó szemszögéből/
Egyébként ,ha nem találja el akkor is piros!!!
Kicsit túlpörgött a srác, reméljük ez pozitívan fog hatni rá a jövőben,mármint hogy ilyen fegyelmezetlenséget nem csinál többet.