BAJNOKOK LIGÁJA:
A cél a döntő, valószínűleg a MU ellen. Jövünk, Bernabéu

Bár még hosszú az út. Ez az Arsenal elleni foci igencsak izgalmasnak tűnik.
Lyon-Bordeaux: Abszolút kétesélyes, egyenlő ellenfelekkel. Lyon mellett: nemzetközi tapasztalat, Real elverése nagy lökést adott nekik. Bordeaux mellett: idei és tavalyi forma a bajnokságban, visszavágó hazai pályán. Bordeauxnak szorítok, kérdéses 50-50%.
United-Bayern: Elég egyértelmű meccsre számítok, kb. úgy gyalogol végig a MU a bajorokon, oda-vissza verve őket, mint a Milan ellen. Érdemes fejben tartani, hogy a szolid ellenfélnek tartott Fio ellen is csak a helytelen játékvezetői ítéleten múlott a továbbjutás. A két edző közötti különbség is szembetűnő

Ettől függetlenül: Előre Bayern! 85-15%.
(És egy kis ráadás: nézzétek csak meg a két középpályát! Van egy kis különbség a Bayern javára - ill. nem is kicsi

)
Barca-Arsenal: Nincs mit tenni, tovább kell jutni! Fabregas és Henry miatt már megint pikáns meccsnek lehetünk majd szemtanúi (és megint felmerül az irányított sorsolás kérdése) Mindkét csapat szereti birtokolni a labdát, és persze a támadást részesíti előnyben. De mivel nincs két labda, ezért az egyik hoppon marad, és azok - bízom benne - nem mi leszünk. 70-30% a javunkra, vagy inkább 65-35??? FORCA BARCA! Nyernünk kell!
Inter-CSZKA: Nem rossz, nem rossz... Véleményem szerint nem lesz sok keresnivalója a CSZKA-nak, otthon simán nyer az Inter, idegenben háromesélyes a találkozó. Ha ezt nem húzzák be, megérdemlik, ahogy azt le is írta valaki előttem. Remélem CSZKA nyer, jó lenne egy könnyebb ellenféllel melegíteni a döntőre

Megbosszuljuk a Sevillát
Esélylatolgatásra nem sok szükség van, nagyon halvány a moszkvai gárda százalékos esélye, szám szerint kb. 5.
EURÓPA-LIGA:
Fulham-Wolfsburg: Geráék számára nincs lehetetlen, ezt újfent bizonyíthatják. Nagy dolog lenne megnyerni az Európa-ligát, és biztos vagyok, hogy Fulham továbbjut majd (ha idegenben kikapna is

)
70-30%.
Hamburg-Standard: Nincs hozzáfűznivalóm, Hamburg továbbjutás (bár nagyon megutáltam őket, a PSV és az Anderlecht miatt

) A Standard amúgy is nagyon legyengült idénre, tehát 90-10%.
Valencia-Atlético: Gyűlölöm az Atléticot, kb. mint a Realt. Remélem, kizúgnak, és nem fognak meglepetést okozni. Reményeim szerint VALENCIA továbbjutás lesz, és papírforma szerint is

60-40%.
Liverpool-Benfica: Na ne már! Benficának szurkoltam idáig is, meg persze a magyar érdekeltségű csapatoknak. A Pool még mindig nem jött bele - remélem ezután sem fognak, és a Benfica lesz a továbbjutó. Torres - ez gonosz lesz

- elkaphatna egy hullámvölgyet! A vörösök az esélyesebbek, olyan 65-35%-ban.
Més que un club.