2018.04.17. 21:52:20
franciért nem cseréli le, mikor lépni nem tudott. ennyire nem lehet bele szerelmes.
eladja a labdát (50%ban Dembele hibája is volt), majd utána beengedi a gyereket a 16on belülre, az oldalvonaltól,ahelyett hogy kilépett volna rá.
Mondjuk TS-t is megkérdezném, hogy ott hogy jöhetett be a labda, 1 méterre az alapvonaltól. emellett fogott két nagyot, de ezt lemozizta most ő is.
egyébként engem nagyon idegesít, hogy jó néhány játékos ilyenkor is, mikor kezdőként lehetőséget kap, csak az alibit nyomja, Gomes,DS,Paula is egyébként, mellette kegyetlen önző, Verma meg nem tudom, fáj a feje vagy mi? 2 méteren szálló labdákba akar belerúgni. totál homály.
nem lenne rossz ez, de ennek a csapatnak fel kéne szántania a pályát, ehelyett konkrétan támadáskor nulla mozgás.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."