Nálam is Rakitic, Neymar és Masch akik említhetők ebben a sorrendben. Az argentinnal egyedül annyi bajom volt, hogy nagyon sok labdát elszórt, amiből jöhetett a Villarreal. A cseréket nem írnám LE számlájára, meg indokoltak voltak. Kétgólos előnyben Piquét egy sárgával fennhagyni a Clásicó előtt nagyon kockázatos, főleg ezzel a bíróval. Mathieu viszont szépen kivégzett minket. Az első gólnál nem tudom mit csinált. Az emberétől 3 méterre álldogál, amikor kipattant a labda meg elkezd felé kocogni. Nagy mákja volt akkor is, amikor utolsó emberként elveszítette a bogyót, egy hajszál híja volt nem lőtt még egyet a Villa. Az öngól pedig csak hab a tortán.
A középpályán Busi ma nagyon szétszórt és bizonytalan volt. Nagyon nem volt ott fejben. Arda szintén zenész, de SR-rel sem lettünk sokkal előrébb. Egyedül Neymar vitt életet a támadójátékba (és nagyon sokat járt is hátra védekezni), Messi nagyon passzív volt, egy-két meginduláson kívül csak csóró csajszit lőtte ki a nézőtéren, Suarez meg csak a sült galambot várta. De legalább nem szedett össze sárgát.
Jövő hétre ennél sokkal több kell.
Én is úgy vagyok vele, hogy aláírtam volna a döntetlent, ezt is éreztem (be is jött a mixem

), de így keserű a szám íze. Próbáljuk inkább úgy nézni, hogy hoztunk 1 pontot az Atleticon.
A Sevillaban nem bízom. A Pízjuánon kívül nem emberkednek, főleg egy Real ellen, aki olyan-amilyen de otthon hozza a meccseit.