Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem se, Iniesta két meccset pihent, nehezen tudom elképzelni, hogy harmadszor is kimarad amikor nem sérült és jó formában van. Inkább Rakitić-et pihentetném most.visca el barca írta:van egy sejtésem h a főoldali cikkel ellentétben turan ma nem lesz kezdő. suarez ugye kupában eltiltott, így sanszos h inkább ott fog játszani (baloson, ney meg középen)
Szerintem meg csak egyszerűen az egész csapat visszaesett a december eleji periódusban. Azért látható volt mind a Roma, mind a Sociedad elleni meccsekenn, hogy Messi visszatérésével újra kezdenek visszaállni a dolgok a rendes kerékvágásba. A Valencia és a Deportivo elleni összecsapások egyszerű kisiklások voltak szerintem. Ott van példának a Klub VB döntője is, ahol szép játékkal vertük a River Plate-t.Mihu írta:Úgy érzem, hogy mióta visszatért, azóta nem játszunk olyan gördülékenyen, szépen és veszélyesen, mint abban a 2 hónapban. Akkor mindenki passzolt mindenkinek, Alves látott mást is a pályán, nem csak a Bolhát, és úgy mentünk át a védelmeken, mint kés a vajon. Most meg mintha körülményesek, tompák lennénk és ugye megint mindenki Messit keresi a labdákkal.
Baromi népszerűtlen leszek az indoklásommal, de ugyan ezt érzem én is. Néztem valamelyik nap a tavaszi menetelésünkről egy videót, és az volt az érzésem, hogy akkoriban nem barna gatyával ültem le még egy PSG meccs elé sem. Most meg... És ugyan ez az érzés volt bennem abban a 2 hónapban, amikor Messi nem játszott...Akkor úgy mentünk át mindenkin, mint egy úthenger. Sose gondoltam volna, hogy egy El Clasico előtt 1 hétig azon parázok, hogy jaj csak Messi ne kezdjen ... Korábban meg simán raktam volna a házat meg kocsit arra, hogy kikapunk.mess2009 írta:akkor jöjjön a második félidő. túl az ünnepeken, túl az aranylabdán, túl a transzfer tilalmon, azt mondhatnám nincs is más dolguk csak hozni a meccseket...![]()
az első ami ide kívánkozik, hogy nem állunk rosszul. sem a tabellán, sem úgy összességében. lehet e akkor bizakodni? igen mindenképpen, sőt ! bizakodni lehet leginkább.... ha mégis valami hiányérzetről akarnék szót ejteni , az a bizonyosság. az, hogy egyetlen papírforma meccsnek sem tudok úgy nekiülni, hogy ez sima ügy lesz. hogy ilyen nincs is? lehet, de ha olyan meccseken szórunk pontokat, ahol az erőviszonyok ezt nem indokolják és ez ismétlődik is..!? nos akkor elvész a bizonyosság.
nem nagy ügy. van aki erősebben hisz, ő legfeljebb nagyobbat téved...![]()
egy szó mint száz: ebben szeretnék némi fejlődést az idény második felére, hogy ne kelljen egy tizenötödik elleni meccs előtt is ..."--a fociban minden lehetséges..." szlogeneket mormolni, vagy netán a meccs után bosszankodva idézgetni.
Átviszem az Utazások Barcelonába topicba, mert ez itt már akkora off, mint a Camp Nou.Chino írta: Mármint úgy intézte, hogy hozzá mentünk, nem ilyen "megbízok egy idegent, hogy szervezze meg nekem" dolog. Amúgy nem H. Balázs, akárki legyen az. Egyébként úgy tudom a Real meccsre is lehet, de az rohadt borsos.
Mármint úgy intézte, hogy hozzá mentünk, nem ilyen "megbízok egy idegent, hogy szervezze meg nekem" dolog. Amúgy nem H. Balázs, akárki legyen az. Egyébként úgy tudom a Real meccsre is lehet, de az rohadt borsos.Mihu írta:Vajon a Real meccsre is tud jegyet? Egyébként nem egy H. Balázs nevű srácról van szó?Chino írta: Én anno egy Sevilla elleni meccsre mentem egy kint élő srácon "keresztül".
Intézte a repjegyet, transzfert kocsival, szállást és meccsjegyet viszonylag baráti áron. A felét előre fizettem, a másik felét érkezéskor. Megbízható, ha valakit esetleg érdekel ilyen megoldás és nem akar jegyet rendelgetni stb., akkor nyugodtan szóljon megadom az elérhetőséget.
Vajon a Real meccsre is tud jegyet? Egyébként nem egy H. Balázs nevű srácról van szó?Chino írta: Én anno egy Sevilla elleni meccsre mentem egy kint élő srácon "keresztül".
Intézte a repjegyet, transzfert kocsival, szállást és meccsjegyet viszonylag baráti áron. A felét előre fizettem, a másik felét érkezéskor. Megbízható, ha valakit esetleg érdekel ilyen megoldás és nem akar jegyet rendelgetni stb., akkor nyugodtan szóljon megadom az elérhetőséget.
Én anno egy Sevilla elleni meccsre mentem egy kint élő srácon "keresztül".Barcaforever írta:Nem igazán értem fiúk, hogy a,mai világban minek közvetítő oldalakon keresztül jegyeket venni intézni. Ha szóltok nekem segítek bármiben szívesen teljesen ingyen.Subinho írta:Nem tudom BL meccsre is lehet-e, de én áprilisban megyek a Valencia meccsre és itt intéztem mindent:
http://barcelonaszerviz.nanoweb.hu/fooldal" target="_blank
Nem igazán értem fiúk, hogy a,mai világban minek közvetítő oldalakon keresztül jegyeket venni intézni. Ha szóltok nekem segítek bármiben szívesen teljesen ingyen. Pont szombat délelőtt mentem vissza Valenciaiból Barcelonába, amikor szólt egy ismerősöm, h menjek ki vele meccsre és mentem is, ha,meg vki ezért utazik ki, pofon egyszerű. Ryanair járat, Aerobics 5 percenként indul a Plaza de Catalunyahoz, a belvárosba, ott tudok 5 perc sétára nagyon jó hosteleket. 1-es metró majd 5ős metróval Céltalannál leszállás. A barcs honlapján venni egy,meccs jegyet is könnyű. Ez fejben gyorsan összedobva kb repjegy 30e busz 5.9 euro szakállas 6e/ej metró 5 euro oda vissza meccs jegy kb 50-60 euro a 350-es szektorokba, az a hosszú oldal legteteje. Számolj utána kíváncsi vagyok mennyi err ajánljak az utat, amit összeraktam kb 2 perc alatt. Segítek szívesen, bárkinek.Subinho írta:Nem tudom BL meccsre is lehet-e, de én áprilisban megyek a Valencia meccsre és itt intéztem mindent:
http://barcelonaszerviz.nanoweb.hu/fooldal" target="_blank
Február 17. Sporting Gijón ellen idegenben.recrea írta:Tudom, h már meg lett beszélve, de mikor és kivel játszuk az elmaradt bajnokit?
.
Igaz is, csak közben annyira belemerültem a statokba, azt külön szántam, szerkesztem is.csababarca írta:Szerintem otthon játszunk,nem idegenben.nzxtpo írta:Így is kemény meccs lesz, idegenben nem brillírozunk idén, összesen 12 gólt (ebből 4-et egy meccsen) lőttünk szemben a hazai 32-vel. Viszont az is hozzá tartozik a teljes képhez, hogy idegenben játszottunk a Bilbao-Atletico-Celta-Sevilla-Real-Valencia hatossal.
Idei statok
Szerintem otthon játszunk,nem idegenben.nzxtpo írta:Így is kemény meccs lesz, idegenben nem brillírozunk idén, összesen 12 gólt (ebből 4-et egy meccsen) lőttünk szemben a hazai 32-vel. Viszont az is hozzá tartozik a teljes képhez, hogy idegenben játszottunk a Bilbao-Atletico-Celta-Sevilla-Real-Valencia hatossal.
Idei statok
Mekkora makkerek vagyunk, hihetetlen, ellenünk sosem bevethetők a jó játékosok.Gareth Tello írta:Raúl García megsérült, két hónapos kihagyásra kényszerül, így biztosan nem lesz ott ellenünk a pályán vasárnap. Adúriz sem lesz bevethető, ő eltiltott.