2015.12.06. 11:45:32
A faradtsag pont hogy agyban jelentkezik eloszor es rossz dontesek szuletnek. En ennek tulajdonitom be a kimaradt helyzeteket. Busi is kicsit fasultabb volt, rajta is latszodott, hogy nagyon eros tempo volt az utobbi idoben. A gol elott ugyes volt Paco, de ott is a fejbeni faradtsagot ereztem, Piquek elmentek sorert.....Teljesen normalis volt, hogy megprobaltuk az eredmenyt okosan lehozni, de meg igy is jo az 1-1. Hosszu a szezon, suru a program stb lehet kozhelyek, de a valosagban nagyon nem s ezert szajkozom mindig, hogy amikor csak lehet pihenjunk. LE is mindig cserel, amikor csak lehet, de most en bloc talan nem emrt belenyulni mert nem erezte ugy hogy ez hasznalna. Messi serulesbol jon, nala a kondival is lehetnek gondok, Busit irtam, Iniesta detto, Neymar is nagyot futott msotanaban o is elfaradhatott. Meg kell nezni, hogy Suarez volt tegnap is, aki nem hiaba rugta a golt es amilyen golt. Les nem les, kapushiba nem kapushiba, de a lenyeg, hogy agyban gyorsan felmerte, hogy leteszi majd ures terulet. Aztan parharcot fogott es rogton elrugta a rovidbe. A tobbiek meg kozepre meg kapusba stb. Ezek szerintem nem veletlen dolgok, most ”pukkadt ki” kicsit a csapat, az Uruban volt meg annyi, hogy higgadt legyen a befejezesnel.