2015.09.23. 23:14:39
Na akkor:
Alves két gólban is keményen benne volt: az elsőben (hol kolbászolt), és a harmadikban.
A negyedikben meg MAtyi bá kolbászolt középen, Masch lépett ki a szélre- későn. Aztán Matyi bá csak mozizott.
Alves szerintem bőven már csak cserének jó, vagy eladásra. Megkötötte az új, zsíros szerződését, megint megy a lazsálás. Fent marad rendszeresen, ráadásul elől is egy nagy nulla. Rendszeresen Piqué jött ki, vagy SR jött hátra. Alves pad, SR kezdő.
Matyi bán meg látszódott sokszor, hogy arra gondol: "mi a somat keresek én itt a szélen?"
szenvedett csak. középső védőnek sem raknám be, csak büfémeccseken max. Lassú, körülményes.
Középpályánk ma nagy nulla volt. Egyszerűen hiányzott egy szervező ember onnan. Nem tudom ki akart az lenni: SR tuti nem, ő egy védekező játékos, Busi? Hát ő sem alkalmas éppen rá, Ini meg... hát szerintem ma nagyon szürke volt. Sőt, az egész idényben eddig eléggé szürke. Néha egy-egy jó megmozdulás és ennyi.
Messi: hát nem tudom mi van vele. Néha megvillan, beindul, vannak jó passzai, de alapvetően rengeteget hibázik, belemegy a védőfalakba, rengeteg az eladott labdája, ma üres kapuba nem talált be 10 méterről. ( a kihagyott tizit direkt nem említem). Látszik rajta, hogy akar, akar, aztán már leszrja az egészet, belefásul. Fejben valami nagyon nincs rendben nála. Én tuti leültetném pár meccsre, max csereként hoznám őt.
Neymar néha meg tényleg bohócként viselkedik. A gólja szép volt, volt jó néhány megmozdulása, ami tetszetős volt, de sajnos ő is rengeteg labdát elad.
Suarez meg... benne is ott a görcs. Ráadásul egész meccsen ott áll 3-4 védő között, örlődik, és mikor nagy nehezen oda jut, hogy valamit végre tud csinálni valamit, totál rágörcsöl.
Mascherano is formán kívűl van meccsek óta.
Munir be fog válni, csak kapjon lehetőséget, ahogy Sandro is. Ha kapnak lehetőséget, remek csereemberek lesznek.
Ahol nagyon gyengék vagyunk, az a középpálya. Pontosabban én azt látom, hogy nincs egyetlen irányító játékosunk. Sajnos ez a legnagyobb gondunk. Nem véletlen az, hogy az első hármasunk adta a legtöbb gólpasszt tavaly is: a középpálya nem segít nekik e téren.
A mai meccs meg... hát... az baromság, amit a nagy szakértő mondott a tévében, hogy lehetett volna 7-3. Persze nicns ha, de az első félidőben 3 ziccert rontottak a másodikban meg legalább négyet. Szóval ha úgy vesszük egy 4-4 simán lehetett volna. Azért a Celtának nagy mákja is volt. Ha 2-0-nál bemegy Mesi kapufája... de nem ment be, és aztán Alves hozta a szokásos formáját.
A lényeg:
Hátvédsorunk borzalmas így, Alves egy nagy nulla, SR a kezdőbe simán jobb nála.
MAsch inkább pihizzen, és legyen Busi cseréje, Bartra-Piqué kezdőnek tökéletes, baloson meg cserébe jó Adriano. Sőt, inkább ő kezdjen, mint Matyi. Ő igazi szélső.
Középpályán vagyunk gyengék, nincs egy irányítónk, és ez komoly gond egy csapatnál.
LE is kifakadt a pénzes túrák miatt, egyszerűen az rengeteget kivesz a csapatból.
Lehet, hogy szükség van rá, de akkor keressenek itt, Európában ilyen meccseket.
Egyszerűen látszik, hogy sem fizikailag, sem fejben nincsenek ott a topon.