Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor lepisálom a bokámat.ZBarca írta:Az 94. percben ő fogja lőni a győztes gólt 30 méterről. Mi lenne akkor itt a fórumon?!Messias2 írta:Gumbautól az Isten óvjon minket. Iniestából előbb nézem ki a verekedést, mint ebből a srácból. De sajnos lelkiszemeim előtt látom, h beáll 60. perc körül, és megereszt 1-2 sistergő balost.
Az 94. percben ő fogja lőni a győztes gólt 30 méterről. Mi lenne akkor itt a fórumon?!Messias2 írta:Gumbautól az Isten óvjon minket. Iniestából előbb nézem ki a verekedést, mint ebből a srácból. De sajnos lelkiszemeim előtt látom, h beáll 60. perc körül, és megereszt 1-2 sistergő balost.
Csepregi az ki, Éva?visca el barca írta:nem hogy nevekre, tudásra sem az igaziak. láthattuk élesben mennyit érnek. semmit. elhiszem, hogy neked egy csepregi, csábi, cseh, csehi, pisont csere sor is tökéletes lenne, de azért ne nevettessük már ki magunkat ilyen közepes szintet is alig súroló gyerekekkelrohadtul remélem h nem lesz sérülés, mert akkor megnézhetjük magunkat.
Gumbautól az Isten óvjon minket. Iniestából előbb nézem ki a verekedést, mint ebből a srácból. De sajnos lelkiszemeim előtt látom, h beáll 60. perc körül, és megereszt 1-2 sistergő balost.Bob_Marley írta: Vagy Iniesta előre lép helyére Roberto. Messi visszább előre szintén Munirék. Gumbau jöhet verekedni ha úgy adódik, szóval lehet nevekre nem az igazi, főleg hogy Camara és Gumbau B játékosok, de lehetnek opciók.
Miért!? Minden csapatrészre van egy használható ember. Stegen,Bartra,Robi,Sandro.visca el barca írta:pad: Ter Stegen, Bartra, Gumbau, Sergi Roberto, Camara, Munir, Sandro
ez meg a világ vicce. ilyen kispad még egy getafenek is gyenge.
Ez mi ez?visca el barca írta:pad: Ter Stegen, Bartra, Gumbau, Sergi Roberto, Camara, Munir, Sandro
ez meg a világ vicce. ilyen kispad még egy getafenek is gyenge.
Mi bajod van, még bőven 2015 van.visca el barca írta:nem nyitnátok egy új topicot?
Úgy legyen. Várom már nagyon, hogy kezdődjön el a szezon, remélem mostmár elverjük az Atletic-et.danianevem írta: Hogy ne csak off legyen:
2008-ban regeltem, akkoriban voltam a aktívabb --> triplázás. 2014 nyarán megint aktivizáltam magam --> triplázás. Szóval mindenki nyugodjon le, fogok írni idén is és jön a tripla.
A padozásnál szerintem mindenképpen jobb, ha játékban maradnak. Még ha a színvonal jóval alacsonyabb is az első osztályénál. Bár legjobb egy jó kölcsön lenne, de ezeket úgy tűnik, nem igazán akarták számításba venni.Gareth Tello írta:A meccsrutin harmadosztályban való növelésénél szerintem jobb opció lenne, ha a legtehetségesebbek (Adama távozásával most csak Samperre és Grimaldóra gondolok) felkerülnének a nagyokhoz, és még ha nem is jutnának olyan sok lehetőséghez, mint a harmadosztályban, legalább a legjobbaktól tanulhatnának az edzéseken és elkezdhetnék megszokni a La Liga színvonalát.
a szlovákok ellen csütörtökön mondjuk elég tartalékosak voltak (ki is kaptak 3-2-re), szóval a kulcsemberek toppon lesznek vasárnapraLG írta:Igaz, hogy lesznek hiányzók nálunk, + szezon eleji formában vagyunk, de Bilbao sem lesz könnyű helyzeben, a héten a harmadik meccsük lesz, 10 napon belül megy a negyedik. Kike Sola személyében náluk is lesz eltiltott, azt nem tudom, rajta kivül lesz-e fontosabb hiányzójuk.
A meccsrutin harmadosztályban való növelésénél szerintem jobb opció lenne, ha a legtehetségesebbek (Adama távozásával most csak Samperre és Grimaldóra gondolok) felkerülnének a nagyokhoz, és még ha nem is jutnának olyan sok lehetőséghez, mint a harmadosztályban, legalább a legjobbaktól tanulhatnának az edzéseken és elkezdhetnék megszokni a La Liga színvonalát.danianevem írta:Pedig teljesen jó ez a keret. A tehetségesebbek így tovább növelhetik a meccsrutinjukat. Azok meg padozzanak, akik már vannak annyira érettek, hogy 15-20 percekre beugorjanak, de nincs bennük akkora potenciál, hogy meghatározó emberei legyenek a csapatnak a jövőben.
Mintha Lucho sem igazán tudná: "Neymar? We'll see how things go, how his recovery goes, he could be back in one, two, or three weeks."mvik írta:üdv. Neymarról tud valaki valamit h mikor épül fel? mert ő nagyon hiányszik a csapatból.
Talán nem túl valószínű, de most valamiért bevillant, hogy mi van, ha Gumbau számára készítik elő azt a bizonyos 16-os mezt... (Ugye ő tavaly 16-osban játszott a B-ben.)palesz77 írta:Official: Sandro will from now on wear shirt number "19" (instead of 16), B players Gumbau and Camara will wear "28" and "27"
Nem is értettem eddig miért 16-osban volt.